Mesaj: 39bol film sever çağırıp yüzüklerin efendisini peşpeşe izledik sonra uyuyanları uyandırıp eve yolladık
ama evde ara sıra matrix serisi izleriz ailecek..
ama evde ara sıra matrix serisi izleriz ailecek..23 Ağustos 2008, Cumartesi 16:20

suriy konu açmışsın hoş olmuş ama bu konu böyle gitmez. senin konunda cıvır ben sana söyliyim baştan.
mumya 2 ve şhrek 1 çok seyrettim. kardeşim sağolsun her akşam seyrediyorduk. artık gınanın ötesi bişey gelmişti. şimdi büyüdüde kurtuldum.

mumya 2 ve şhrek 1 çok seyrettim. kardeşim sağolsun her akşam seyrediyorduk. artık gınanın ötesi bişey gelmişti. şimdi büyüdüde kurtuldum.
23 Ağustos 2008, Cumartesi 16:58

Mesaj: 39aynı filmi demedim öyle anlaşılmış ..ne cıvıması senden başka yazan yok ..bipazar ard arda dört film izledik sonra da kesmedi moviemax açtık ertesi gün hepsi birbirine karışmıştı..var mı aynı şeyleriyapan diye sordum
sğl ilgin için
sğl ilgin için
25 Ağustos 2008, Pazartesi 19:52

en fazla 5 fılm ızlıom sonrası corba oluooo
en fazla 5 fılm ızlıom sonrası corba oluooo

25 Ağustos 2008, Pazartesi 20:28

bareso zaten sinema öğrencisi..
hangi filmlerdi desem..?
bareso zaten sinema öğrencisi..
hangi filmlerdi desem..?
26 Ağustos 2008, Salı 22:37

Yüzüklerin efendisi kralın dönüşü filmini tekrardan izlemiştim
Stigmata
The Air I Breathe
juno
m.ö. 10.000
Yeşil sokak holiganları
hatırlamıyorum
Yüzüklerin efendisi kralın dönüşü filmini tekrardan izlemiştim
Stigmata
The Air I Breathe
juno
m.ö. 10.000
Yeşil sokak holiganları
hatırlamıyorum

26 Ağustos 2008, Salı 23:35

Mesaj: 324*** film olarak bir günde 10 film izledim peşpeşe
çok olmasada olsun.
*** dizi olarak lostun bir sezonunu aralıksız izledim bir gün bir gece
çok olmasada olsun.*** dizi olarak lostun bir sezonunu aralıksız izledim bir gün bir gece

27 Ağustos 2008, Çarşamba 08:36

Mesaj: 39lost serisi için üç gün akşam sekiz sabaha karşı üçbuçuk gibi bir zaman geçirdik..o süperdi valla heyy gidi günler

27 Ağustos 2008, Çarşamba 10:19

eskiden movie max 1'de dublajlı,o bitince de movie max 2'de altyazılı gösterimi vardı filmlerin.o zaman king kong'u üstüste iki kere o sonra da harry potter'ı yine 2 kere üstüste izlediğimi hatırlarım.ayağım alçıda olduğundan annem bi şey diyememişti 

27 Ağustos 2008, Çarşamba 11:13

bende bir kurtlar vadisi hayranı oalrak eski 98 bölümünü ard arda izlemiştim ne günlerdi.İlk tv de yayınlanan bölümlerini izlememiştim meğer neler kaçırmış
( gerçi abartı oldu ama gerçekler acıdır )

( gerçi abartı oldu ama gerçekler acıdır )27 Ağustos 2008, Çarşamba 11:18

Mesaj: 13Üst üste Film İzlemedim Ama Lost İzlemeye Başladığım Zaman 7-8 Bölümden Aşağı İzlemiyorum Buda Ortalama 300dk Yapıyor...
27 Ağustos 2008, Çarşamba 15:03

yaa lost harikaa bişi ya 1 bölüm izliip kalkamıosun hayatta o yüzden şaşırmadım kimseye

27 Ağustos 2008, Çarşamba 17:20

Mesaj: 39akşam vantage point (bakış açısı) ve street kıngs izledik bakış açısını özellikle tavsiye ediyorum sonra da da v,nci şifresinin sonunu izledik ama bakış açısı iki kere izlenir temposu yüksek
22 Eylül 2008, Pazartesi 11:32

Mesaj: 28ÜST ÜSTE 4 FİLM İZLEDİM YÜZÜKLERİN EFENDİSİNİN SERİSİNİ İZLEDİM HEPSİ 3 CD DEN 9 CD PEŞİNE DE CON AİR İZLEDİM GERİSİ GELMEDİ... BAŞKA ZAMAN YİNE DÖRT FİLM BİRDEN İZLEDİM DÖVÜŞ KULÜBÜ,AMERİKAN TARİHİ X,GAZAP ATEŞİ,GLADİATÖR HE BU ARADA GLADİATÖRÜ 10 KERE İZLEDİM
29 Eylül 2008, Pazartesi 01:46