Forum » Filmler » Filmler
(:Kutsal Damacana:)
gerçekten de çok komik bi film.İşin içinde Şafak Sezer olup da tür de komedi olunca ortaya bu kadar güldürücü bi şi çıkıyor heralde....
Yani bu film berbattı nasıl komik deniliyor hiç anlamıyorum.Filmde hiç zekice yapılmış espiri yoktur.Ben The exorcist filmiyle dalga geçilmiş olduğunu duyunca Scary Movie türünde bişey bekliyordum ama olmadı.Ya düzgün bir senaryo, kurgu filmde hiçbirşey yok kendimi zorlayarak sonuna vardım ya.Araf filmini izlediğim en berbat türk filmi kategorisinde ilk sıraya oturtmuştum ama beterin beteri vardırTek başına film çevirmesin bu adam.CEM YILMAZ,harikasın ya arog u sabırsızlıkla bekliyorum.İşte yaratıcılık işte zeka kıvraklığı.İsmini anmak bile insanı güldürüyor
Ben bu Filime gittigimde sadece biz ve 3 kisi daha vardik yani toplam 5 kisiydik..
Herseyde hafif bir gülüsler geliyordu ki taaki "Citroen" anina.. O sahne geldi ve herkes yere yatti gülmekten
Şafak Sezer'in oyunculuğu bana bundan önceki filmlerinde çok yapmacık geliyordu fakat bu filmde çok samimiydi hele Asım filmde çok eğlendim çok güldüm
biz Türkleri mizaç ve komedi anlamında hiç anlamam argo kelimeler fln kullanılıyorsa çok süper fln deriz ben şahsen böyle düşünüyorum çok da şaşalı bir filmde değil açıkcası
aslında bu tip sulu türk filmlerinden haz etmiyorum ama bu filmi sevdim gerçekten gülmemi sağladı
bu kadar başarısız bir film...şafak sezer bile filmi kurtarmaya yetmemiş!!!tek kelime berbattı!!
begendim ama daha farklı bi son olabilirdi sonu pek olmamış eksik kalmış....
AÇIKÇASI ŞAFAK SEZER'İN OYUNCULUĞU İYİ OLABİLİR AMA İKİ ÜÇ SAHNE HARİÇ FİLM KOMİK DEĞİLDE KOMEDİ FİLMİ DEDİĞİN GORA GİBİ HER SAHNESİNDE GÜLDÜREBİLEN FİLMDİR O KADAR KOMİK DEĞİLDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM...
şafak sezer bencede komik biri özellikle konusu saçma sapanda olsa KUTSAL DAMACANA komik bir filmdi.
tam anlamıyla vasat...
İzlediğim en iyi komedi filmlerinden biri. Recep İvedik' ten güzeldi hiç değilse : )
kesinlikle saçma bi film... türk sineması belki böyle fimler sayesinde ayakta duruyor ama ucuz taklitlerde,zeka seviyesi oldukça düşük repliklerde insanlar ne buluyor anlamıyorum...
Kaptan tek kelime ile süper. Ondan biraz ingilizce dersi alsak Harward'a girmemek işten bile değil
Ayrıca cinci Hoca da oldukça komik . Üçkağıdı da çok iyi beceriyor hani ;)
Bu film çok kötü ya nasıl beğeniliyor anlamıyorum. Isıtıp ısıtıp getiriyorlar önümüze komedi diye bel altı esprileri. Gemideki sahneler neden çekilmiş hala anlamadım, filmide mecburen isledim otobüste, ama önyargılarımı haksız çıkarmadı.. Şafak Sezer'de umarım yeni bişeyler yapar, kariyeri açısından..
bugüne kadar baya eğlenceli filmleri vardı ama bu film tam bir rezalet! resmen "film çektim" demek için yapılmış bence. kurgu,senaryo,espri sıfır. sonunu zor getirdim.
Copyright © 1998-2009 Sinema.com