Mesaj: 3Arkadaşlar izlediğim bir filmin adını bulamıyorum bulana gerçekten minnettar olacağım. Konu şöyle:
Aşık olduğu kız telefon numarasını çocuğun avucunun içine yazar. Kız gittikten sonra yağmur yağmaya başladığı için numara silinir. Çocuk kızı bulabilmek için pizzacıda işe başlar. En sonunda kızı bulur. vs. vs.
Günlerdir arıyorum. Sadece adını söyleyene edeceğim dualarla cennetten 100 m2 yer garanti
Teşekkürler!
Aşık olduğu kız telefon numarasını çocuğun avucunun içine yazar. Kız gittikten sonra yağmur yağmaya başladığı için numara silinir. Çocuk kızı bulabilmek için pizzacıda işe başlar. En sonunda kızı bulur. vs. vs.
Günlerdir arıyorum. Sadece adını söyleyene edeceğim dualarla cennetten 100 m2 yer garanti

Teşekkürler!
4 Ağustos 2008, Pazartesi 22:01

Mesaj: 37anlattığına göre hikayesi çok güzel ismini bulursanz bende izliyeyim filmi 

5 Ağustos 2008, Salı 01:12

Mesaj: 142demek ki bir filmi izlemek kadar ismini bilmek de önemliymiş
5 Ağustos 2008, Salı 17:36

MUHAKKAK İZLEYİN ANCAK İNDİRECEK BİR RAPIDSHARE LINKI BULAMADIM!
FİLMİN 2 ADI VAR: GIRL FEVER ya da 100 KADIN (100 WOMEN)
LİNKİNİ BULAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRSA MUHTEŞEM OLACAK TAM BİR ARŞİVLİK FİLM!
MUHAKKAK İZLEYİN ANCAK İNDİRECEK BİR RAPIDSHARE LINKI BULAMADIM!
FİLMİN 2 ADI VAR: GIRL FEVER ya da 100 KADIN (100 WOMEN)
LİNKİNİ BULAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRSA MUHTEŞEM OLACAK TAM BİR ARŞİVLİK FİLM!
5 Ağustos 2008, Salı 23:00

Benzer konuda daha güzel bir film için bakınız:
http://www.sinema.com/film/4218/tesaduf
http://www.sinema.com/film/4218/tesaduf
5 Ağustos 2008, Salı 23:35

Mesaj: 3daha guzel film oldugunu nerden anladin benim bahsettigim filmi izledin de ona gore mi yorum yaptin merak ediyorum?
6 Ağustos 2008, Çarşamba 22:26

Evet izledim, hatta 100 women 2000'de yapılmış olan 100 girls filminin devamı. Yapımcılar teen versiyonu hatrı sayılır gişe yaptı diye bi de aynısının daha üst yaşa hitap edenini çekelim de dvd olarak piyasaya sürelim demişler.
Bu film hoşuna gittiyse serendipity'i çok daha fazla beğenirsin diye yazmıştım ama anlaşılan bunu bir öneri olarak algılamayıp tepki göstermişsin.
Bu film hoşuna gittiyse serendipity'i çok daha fazla beğenirsin diye yazmıştım ama anlaşılan bunu bir öneri olarak algılamayıp tepki göstermişsin.
6 Ağustos 2008, Çarşamba 22:43