Mesaj: 8Sitede bulamadığımız filmleri üyelerin ekleme ve onları diğer kullanıcılarla paylaşma şansının olmasını istiyorum.
4 Ağustos 2008, Pazartesi 21:02

Mesaj: 69Kesinlikle. Bazen öyle filmler var ki - olmayan-, insan hayret ediyor.
29 Eylül 2008, Pazartesi 01:48

Mesaj: 8Into the Wild var mesela deli gibi herkese tavsiye etmek istediğim bi film ama hala burda yok hala

30 Eylül 2008, Salı 15:31

Mesaj: 60Ben de kesinlikle öyle olmasını istemiyorum.Çok sevdiğim bir film olan 'Yentle' filmi ve Gerard Depardieu'nun yine çok beğendiğim filmi 'The Return of Martin Guerre ' burda bulunmayan filmler.Ben isterdim ki bu filmleri diğer sinemaseverlere paylaşabileyim.Ayrıca ünlü oyuncuların kıyıda köşede kalmış filmleri de güzel olabiliyor.Sadece en bilinenlere yer verilmemeli bence.
5 Kasım 2008, Çarşamba 01:00

Mesaj: 39bazı filmlerin adı var fakat dosyası yok :ölüm kampı(boot camp ),devriye
5 Kasım 2008, Çarşamba 06:12

Mesaj: 62özellikle festivallerde gösterilen filmlerle ilgili çok az bilgi var birçok film için ise hiç yok..
5 Kasım 2008, Çarşamba 21:08

Alıntı:
Sadece en bilinenlere yer verilmemeli bence.
sinema.com'da bir süre öncesine kadar en bilinenlere değil, Türkiye'de vizyona girmiş ve girecek filmlere yer veriliyordu. Ama artık filmler sinemanın yanı sıra DVD/VCD olarak da evlerimize girmeye başladığından film arşivimizi genişletiyoruz. O yüzden bir filmi bulamadığınız zaman üzülmeyin, hemen foruma yazın ya da editor@sinema.com'a yollayın. Şu anda bir çok film sitede bulunmasına rağmen onaylanmadan yayına alınmıyor. Arama sonucu bulduğunuz ama sayfasına erişemediğiniz filmler ise henüz onaydan geçmeyen filmler. Bu filmlere tıkladığınız zaman onay listesinin en başına göndermiş oluyorsunuz.
Ayrıca üstte sitede olmadığı belirtilen ama sitede olan 2 film:
Into the wild:
http://www.sinema.com/film/7008
Boot Camp:
http://www.sinema.com/film/135082
5 Kasım 2008, Çarşamba 21:11

Mesaj: 8büyük çabalarım sonunda siteye yeni eklendi ınto the wıld,denemeye devam....
21 Kasım 2008, Cuma 22:19

@emelani; Into the Wild siteye 12 Mart 2008, Çarşamba 11:28'de eklenmiş. Hatta senin gibi i harfi yerine ı yazıp aratınca bile çıkıyor. Sen nasıl bulamadın anlayamadım bir türlü 

22 Kasım 2008, Cumartesi 01:09

Mesaj: 79Evet gerçekten doğru bir saptama ve site yöneticileri bu konuda birşeyler yapmalı.
22 Kasım 2008, Cumartesi 13:05

Mesaj: 8filmi o zamanda aynı isimle aratıyordum şimdide aynı isimle, o zaman filme ait haberler cıkıyordu sadece şimdiyese filmin kendisi bu neyin nesi peki ?
22 Kasım 2008, Cumartesi 14:18