hediyelere karşı ödeme ücretinii soracaktım
Sormayı boşver hediyenin karşı ödemeli olarak gelmesi adı da üstünde kazanma ve hediye olarak görünmüyor anlamı kalmıyor da denilebilir.
ama hediyeler çok özel ki. keşke bana da çıksa. kargo parasına razıyım :/
Arkadaşlar,
Öncelikle belirtmeliyim ki, internet yayıncılığı sanıldığı gibi büyük paraların döndüğü bir alan değil. Biz kargo ücretlerini karşılamak istesekte sitenin bütçesi şimdilik buna el vermiyor ne yazık ki... Bu sorunu çözmek için çeşitli çalışmalar yürütülüyor. Biz de en kısa sürede onlardan sonuç almayı ve kargoları ücretsiz göndermeyi umuyoruz. Bu arada kargo paketinin ücretini biz değil, kargo şirketi belirliyor. Paketin büyüklük, ağırlık ve gideceği ile göre fiyat değişebiliyor. Bu sebeplerden ötürü ücretlerle ilgili kesin bir bilgi veremesem de 3,5 ile en fazla 7,5 Ytl arası olduğunu düşünüyorum.
gerçekten veriliyormu acaba hediyeler?
Gerçekten hediyeler veriliyor mu ne demek? Bunu sinema.com'a yapılmış bir hakaret olarak kabul ediyorum açıkçası... İsterseniz bunun cevabını biz değil, bugüne kadar sinema.com dan hediye kazanan üyelerimiz cevap versin, ki kakaleite de daha önce hediye kazanan arkadaşlarımızdan biridir.
evet hediye geldi 4,25 ytl ücret belirtildi.
Hediyeler tabikide veriliyor buda soru mu ama genelde bi sorun çıktığı için adres olaylarında sürekli bir problem çıkıyor buda sinema.com'un hatası değil üvercinka kendileri için kargo olaylarını iyi anlatmış ben sadece karşılıklı olarak gelmesi çok değerli yada az değerli hediyelerde olabiliyor.
Yoksa sadece konuya kendi fikrimi yazmak için
olsun arkadaslar hediye hediyedir ve güzeldir
sadece kargo parası veriliyor öyle değil mi?
Copyright © 1998-2009 Sinema.com