bu oyunda 2 veya 3 tane ipucuyla filmi bulmaya çalışacaz,filmi bulan kişi soruya devam edecektir,katılırsanız sevinirim.
bir örnek..
jack nicholson,motorsiklet---cevap easy rider
simdi de ipuçlarını veriyorum sizce bu film hangisi...azrail,santranç
bu oyunda 2 veya 3 tane ipucuyla filmi bulmaya çalışacaz,filmi bulan kişi soruya devam edecektir,katılırsanız sevinirim.
bir örnek..
jack nicholson,motorsiklet---cevap easy rider
simdi de ipuçlarını veriyorum sizce bu film hangisi...azrail,santranç
18 Temmuz 2008, Cuma 13:37

Mesaj: 35dönüş değil maalesef, egeman. yönetmenin ispanyol oluşuyla yaklaştın ama. film, bu yıl istanbul film festivalinde de gösterildi.
9 Eylül 2008, Salı 11:51

cok zor ama
hazır mısın ?
soruyorum
belgesel , yamyam , 1970 yapımı...
cok zor ama
hazır mısın ?

soruyorum
belgesel , yamyam , 1970 yapımı...
20 Eylül 2008, Cumartesi 11:20

Mesaj: 103ilk karwai'nin sorduğu filmi cevaplayım doğru olup olmadığını bilmiyorum ama ipuçları filmin kaotik ana olduğunu gösteriyor..
20 Eylül 2008, Cumartesi 16:22

Mesaj: 103FuneraLCaniCeLLaT sorduğu film için ben Cannibal Holocaust diyecem yalnız yapım yıla 1980 ama yinede şansımı deneyim

20 Eylül 2008, Cumartesi 16:24

Mesaj: 71helal olsun 1980 dicektim elimden kactı +30 film 60 ülkede yasak tebrikler
bi tane daha soruyorm
ama bu cok zor
hazırmısın
uzaydan bir yaratık gelio desem hemen e.t. demeyin zaten bu soruyu sormıcaktım atlamayın lütfen
gelelim sorumuza
neydi soru ya 
he simdi geldi aklıma
şişko diyim...
bi tane daha soruyorm
ama bu cok zor
hazırmısın
uzaydan bir yaratık gelio desem hemen e.t. demeyin zaten bu soruyu sormıcaktım atlamayın lütfen
gelelim sorumuza
neydi soru ya 
he simdi geldi aklıma
şişko diyim...
20 Eylül 2008, Cumartesi 17:54

Mesaj: 32Funeralcanicellat çok az ipucu vermişsin ama ben bi şansımı deniyim hiç emin olmamakla birlikte. 'Fat Girl' olabilir mi acaba... orjinal adı 'À ma soeur', Türkçesi de 'Kızkardeşim'
18 Aralık 2008, Perşembe 00:45

özgürlükk---maskee
özgürlükk---maskee
18 Aralık 2008, Perşembe 16:40