Mesaj: 327Şöyle bir şey yapalım.Hep birlikte bir senaryo yazalım.Katılan her arkadaş filmin devam eden sahnesini istediği gibi yazsın.Yaratıcılık vakti.Filmi istediğiniz şekilde ilerletebilirsiniz.Hadi kolay gelsin.Filmin ismini de en sonun da hep birlikte kararlaştıralım.
Açılış Sahnesi:
İsmini bilmediğimiz yetişkin bir çift parkta,bankta oturmaktadır.
Yüzlerinde sıkıntılı bir ifade vardır.
Kadın adama döner.
Kadın
uyuyor musun?
Adam:Neyi?
Kadın:Sessizliği
Adam:Uzun zaman önce dinlemeyi bıraktım.
Kadın:Farkındayım.
Jenerik müziği eşliğinde sahne kararak sona erer.
Açılış Sahnesi:
İsmini bilmediğimiz yetişkin bir çift parkta,bankta oturmaktadır.
Yüzlerinde sıkıntılı bir ifade vardır.
Kadın adama döner.
Kadın
uyuyor musun?Adam:Neyi?
Kadın:Sessizliği
Adam:Uzun zaman önce dinlemeyi bıraktım.
Kadın:Farkındayım.
Jenerik müziği eşliğinde sahne kararak sona erer.
17 Temmuz 2008, Perşembe 21:25

Mesaj: 136...evet artık tek isteği golf oynamaktır yalnızca ''golf''.bunun için kolundaki bilezikleri bozdurarak golf kursu almaya başlar.kurs tamamlanmış artık turnuvalara katılmanın zamanı gelmiştir.ve antalyada golf turnuvası olacağı haberi onu havalara uçurmuştur.ancak cebinde de metelik kalmamıştır.yol parasını bulmak için dilenmeye karar verir.taksimde dilendiği ilk günde onu zabıtalar yakalar.hayalleri yıkılmıştır.ama antalyaya gitmek çok istemektedir.en son çaresi annesinden kalan yüzüktür ancak kendisine annesinden kalan yüzüğü satmamaya söz vermiştir.çaresizce bu sözü tutamaz.yüzüğü kıymetli olduğundan yüksek bir meblaya satar.ilk iş vip bölümünden uçak bileti almaktır.bileti alır ve uçmaya başlar.....

20 Temmuz 2008, Pazar 01:37

Mesaj: 136arkadaşlar ben yazmaya başladığımda hilafın yazısı yoktu.siteyi yenilemediğim için yazıdan sonra haberim oldu.ben metin'e göre yazdım.
20 Temmuz 2008, Pazar 01:46

boşver be arıcan karıştı zaten karışçaa kadar...
20 Temmuz 2008, Pazar 02:36

zaten.Neyse bir daha ki ciddi olur umarım.

zaten.Neyse bir daha ki ciddi olur umarım.20 Temmuz 2008, Pazar 11:06

Mesaj: 324SENARYOYU BENİM BERBAT ETTİĞİMİ BİLİYORUM.KASITLI OLARAK YAPTIMMMM NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTIN DERSENİZ METİN KARDEŞ İSTEDİĞİNİZ GİBİ DEVAM ETTİRİN DEMİŞ BENDE Bİ BAKALIM TEPKİ NASIL OLACAK HARBİDEN HELAL FAZLA TEPKİ VEREN OLMADI.BU SENARYOYU İPTAL EDİP YENİ SENORYO BAŞLATALIM SÖZ BATIRMIYACAM AMA BİRAZ GENEL BAŞLASIN KORKU AKSİYON TÜRK FİLMİ MAKAMINDAN ÇIKSIN DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

21 Temmuz 2008, Pazartesi 12:00

kafacı karıştırdıın gibi toparla madem senaryonun konusunu sen başlat
...
...21 Temmuz 2008, Pazartesi 15:44

Mesaj: 142bari yeni bir başlıkla başlatın da hepten karışmasın.. bi şeyler yazmaya çalışalım
21 Temmuz 2008, Pazartesi 16:14