Mesaj: 327Şöyle bir şey yapalım.Hep birlikte bir senaryo yazalım.Katılan her arkadaş filmin devam eden sahnesini istediği gibi yazsın.Yaratıcılık vakti.Filmi istediğiniz şekilde ilerletebilirsiniz.Hadi kolay gelsin.Filmin ismini de en sonun da hep birlikte kararlaştıralım.
Açılış Sahnesi:
İsmini bilmediğimiz yetişkin bir çift parkta,bankta oturmaktadır.
Yüzlerinde sıkıntılı bir ifade vardır.
Kadın adama döner.
Kadın
uyuyor musun?
Adam:Neyi?
Kadın:Sessizliği
Adam:Uzun zaman önce dinlemeyi bıraktım.
Kadın:Farkındayım.
Jenerik müziği eşliğinde sahne kararak sona erer.
Açılış Sahnesi:
İsmini bilmediğimiz yetişkin bir çift parkta,bankta oturmaktadır.
Yüzlerinde sıkıntılı bir ifade vardır.
Kadın adama döner.
Kadın
uyuyor musun?Adam:Neyi?
Kadın:Sessizliği
Adam:Uzun zaman önce dinlemeyi bıraktım.
Kadın:Farkındayım.
Jenerik müziği eşliğinde sahne kararak sona erer.
17 Temmuz 2008, Perşembe 21:25

Mesaj: 327Özür dilerim ya gülücük işaretini yanlışlıkla koydum.Onunla ilgisi yok.Doğrusu:
Kadın-Duyuyor musun? olacak.
Kadın-Duyuyor musun? olacak.
17 Temmuz 2008, Perşembe 21:27

Mesaj: 95.... sessizlik aniden bozulur, kadının telefonu çalmaya başlar.
ikisinin de bakışları kadının çantasına kilitlenir, kadın telefonu çıkarır ve ekrana bakar
bakışları aniden donar, adam kadına bakar ve sorar:
- o mu?
kadın başını sallar sadece, adam kalkar ve yürümeye başlar..
kadın titreyen elleriyle telefonu açar,
karşıdan öfkeli bi ses duyulur:
- nerdesin?!!..
ikisinin de bakışları kadının çantasına kilitlenir, kadın telefonu çıkarır ve ekrana bakar
bakışları aniden donar, adam kadına bakar ve sorar:
- o mu?
kadın başını sallar sadece, adam kalkar ve yürümeye başlar..
kadın titreyen elleriyle telefonu açar,
karşıdan öfkeli bi ses duyulur:
- nerdesin?!!..
18 Temmuz 2008, Cuma 13:10

Mesaj: 101 ..öncelikle kadın bir iki saniye durakladıktan sonra cevap verir.
-ev için biraz alışveriş yapıyorum.Birazdan dönüyorum.
telefon eden kocasıydı.bunu ne kadar sürdürebilekti bilinmez ama bu ikilem içinde bunu daha fazla sürdüremiyeceğinin farkında.bir yandan kocası diğer yanda delice sevdiği ve kopamadığı sevgilisi.
Evliliğindeki çatlaklıklar onu gölge adama itmiştir.kalbinin derinliklerinde kocasına duyduğu öfke ise dinmek bilmiyor.Bir senedir bununla bocalayan bayan yalnız bir karar verir.......
-ev için biraz alışveriş yapıyorum.Birazdan dönüyorum.
telefon eden kocasıydı.bunu ne kadar sürdürebilekti bilinmez ama bu ikilem içinde bunu daha fazla sürdüremiyeceğinin farkında.bir yandan kocası diğer yanda delice sevdiği ve kopamadığı sevgilisi.
Evliliğindeki çatlaklıklar onu gölge adama itmiştir.kalbinin derinliklerinde kocasına duyduğu öfke ise dinmek bilmiyor.Bir senedir bununla bocalayan bayan yalnız bir karar verir.......
18 Temmuz 2008, Cuma 14:20

Mesaj: 131...o kararda biran evvel kocasından ayrılıp sevgilisiyle yeni bir hayat kurmaktır.ancak ne yapacağını tam olarak bilemez.beyni allak bullaktır.kocasının ona çektirdiği ızdıraplara sadece aile baskısından dolayı katlanmıştır.ancak artık katlanması mümkün değildir.titrek bir ses tonuyla gölge adama bakarak
- ''çok korkuyorum.''der.
gölge adam kadının ellerini tutarak
- ''korkma canım artık güvendesin'' dediği anda bir gürültü olur
ve...
- ''çok korkuyorum.''der.
gölge adam kadının ellerini tutarak
- ''korkma canım artık güvendesin'' dediği anda bir gürültü olur
ve...
19 Temmuz 2008, Cumartesi 07:30

Mesaj: 101....Bayan yalnızın kocası içeri dalar karısını başka bir erkeğe sarılmış bir halde görünce deliye döner çekip silahını bayan yalnızı ve gölge adamı kurşun manyağı yapar,onlar mezara kendisi kodese
komik oldu türk filmi gibi......
filmi başa alalım,,
ve balkona koşarlar bir kaza olmuştur toplanan insanlara balkondan bakalırlar aslında bayan yalnız ve gölge adamında yaşantısıda kazaya uğrayanlardan pek farkı yoktu..
yeni bir başlangıç ama nasıl olacak ..
başka arkadaşlarda katılırsa senaryo sürekli başka şekiller alır daha güzel olur..
komik oldu türk filmi gibi......filmi başa alalım,,
ve balkona koşarlar bir kaza olmuştur toplanan insanlara balkondan bakalırlar aslında bayan yalnız ve gölge adamında yaşantısıda kazaya uğrayanlardan pek farkı yoktu..
yeni bir başlangıç ama nasıl olacak ..
başka arkadaşlarda katılırsa senaryo sürekli başka şekiller alır daha güzel olur..
19 Temmuz 2008, Cumartesi 13:11

Kaza yapanlardan birinin kocası olduğunu görür.
Korkunç bir ikileme düşmüştür.Yüzünde dehşet ifadesi vardır.
Gölge adamı unutup,hemen aşağıya koşar.
Kocası arabasının ön koltuğunda,kanlar içinde kalmıştır.Yarı baygın haldedir.
Bayan Yalnız:Lütfen yardım ediiiinnnn,ambulans,bir şey yapın lütfen...diye bağırmaya başlar.
O anda arabanın ön koltuğundan kocasının sesi duyulur.
Kocası,kadına üzgünce bakar.
Kocası:Lütfen beni bırakma.der kısık bir sesle.Sonra da bayılır.
Kaza yapanlardan birinin kocası olduğunu görür.
Korkunç bir ikileme düşmüştür.Yüzünde dehşet ifadesi vardır.
Gölge adamı unutup,hemen aşağıya koşar.
Kocası arabasının ön koltuğunda,kanlar içinde kalmıştır.Yarı baygın haldedir.
Bayan Yalnız:Lütfen yardım ediiiinnnn,ambulans,bir şey yapın lütfen...diye bağırmaya başlar.
O anda arabanın ön koltuğundan kocasının sesi duyulur.
Kocası,kadına üzgünce bakar.
Kocası:Lütfen beni bırakma.der kısık bir sesle.Sonra da bayılır.
19 Temmuz 2008, Cumartesi 15:37

...çağrılan ambulans sonunda gelmiştir. kadın herşeyi gölge adamı geride bırakarak telaşla ambulansa biner. bu olay onun için büyük sıkıntılara doğacaktır ve kendiside yavaş yavaş bunun farkına varır. aradan 2 saat geçmiştir ve doktor tedaviyi yapıp hasta odasından dışarı çıkar yanlız kadın, kocasının durumunu sorar ve acı gerçeği öğrenir kocası artık tekerlekli sandalyeye mahkum kalacaktır. o anda büyük şok yaşar ve karnını tutarar sancılar içersinde kıvrılmaya başlar ve bi anda yere yığılır...
19 Temmuz 2008, Cumartesi 16:31

Mesaj: 101...kadının yere düştüğünü farkeden doktorlar panik halinde kadını muayene ederler ve şok edici bi sonuçla karşılaşırlar bayan yalnız hamiledir aldığı bu sonuç karşısında ne yapacağını kestiremeyen kadın artık hem kocası hemde sevgilisi arasında kalmıştır acaba çocuk kimindir:::::::

19 Temmuz 2008, Cumartesi 16:42

Mesaj: 324kadın tedirgin bir şekilde ne yapacağını bilemeden etrafına bakmaktadır.çünkü çocuk ne sevgilisinden nede kocasındandır.çocuk yan komşunun artist oğlundandır.kadın bu durumu ne sevgilisine ne kocasına nede yan komşusunun artist oğluna anlatamamaktadır.böyle bir üçlemde kalmıştır.bu düşünceler içerisinde iken amanın o da hastane koridorunda bir gürültü bir patırtı..
19 Temmuz 2008, Cumartesi 18:27

Mesaj: 327Bakıyorum da klişelerle dolu bir komedi oluyor.Hadi biliyorum daha yaratıcı olabiliriz.
19 Temmuz 2008, Cumartesi 23:49

Doktorlar kavga halindedir.Sorun da,o yıl Hekimler Golf Turnuvasın da,hastahaneyi kimin temsil edeceğidir.
Bu sırada kadın raporların karıştığını öğrenir.
Hamile değildir.
Erkeklerden nefret etmektedir.
Artık tek isteği vardır,golf oynamak

Doktorlar kavga halindedir.Sorun da,o yıl Hekimler Golf Turnuvasın da,hastahaneyi kimin temsil edeceğidir.
Bu sırada kadın raporların karıştığını öğrenir.
Hamile değildir.
Erkeklerden nefret etmektedir.
Artık tek isteği vardır,golf oynamak

19 Temmuz 2008, Cumartesi 23:56

abi noolmuşunuz yaa
başta türk sinema klasiği
şimdide brezilya sırada ne war

başta türk sinema klasiği
şimdide brezilya sırada ne war

20 Temmuz 2008, Pazar 00:30

Mesaj: 95bayan yalnız golf oynamanın fazla lüks olduğunu düşünüp, daha sade bir şeyler yapmaya karar verir
artık herşeyden uzaklaşmıştır, hayatındaki bütün erkeklerden kurtulmuştur.. onun ihtiyacı olan dinlendirici bir tatildir aslında..
ve dağ başında şirin bi evde bu hayalini gerçekleştirir. Tek yapmak istediği biraz kitap okuyup, film izlemek ve yalnızlığının tadına varmaktır..
sakin geçen günün ardında bayan yalnız şöminenin önünde uyuyakalır.Aniden bi ses duyar, bir kurt uluması veya başka bir sese benzemez bu ses!.. çok başkadır ve çok ürkütücüdür..
kalkar ve cama yaklaşır bir şeyler görebilme umuduyla..
artık herşeyden uzaklaşmıştır, hayatındaki bütün erkeklerden kurtulmuştur.. onun ihtiyacı olan dinlendirici bir tatildir aslında..
ve dağ başında şirin bi evde bu hayalini gerçekleştirir. Tek yapmak istediği biraz kitap okuyup, film izlemek ve yalnızlığının tadına varmaktır..
sakin geçen günün ardında bayan yalnız şöminenin önünde uyuyakalır.Aniden bi ses duyar, bir kurt uluması veya başka bir sese benzemez bu ses!.. çok başkadır ve çok ürkütücüdür..
kalkar ve cama yaklaşır bir şeyler görebilme umuduyla..
20 Temmuz 2008, Pazar 01:19