Mesaj: 48son zamanlarda izlediğiniz en güzel film?yardımcı olun dvd alıcam
10 Temmuz 2008, Perşembe 17:09

Mesaj: 1''İPEK''basolde Keira Knightley war bence ii bi film adından da anlasıldıgı gibi romantik ama hos bi film
bunun dısında komedi olarak ''Good Luck Chuck'' jessica alba sevenler için yine ii ve komik bi film bir digeri de ''Dadım Asık'' yine aldıgım BENCE ii bi film olduguna inandıgım diger filmdir
bunun dısında komedi olarak ''Good Luck Chuck'' jessica alba sevenler için yine ii ve komik bi film bir digeri de ''Dadım Asık'' yine aldıgım BENCE ii bi film olduguna inandıgım diger filmdir
11 Temmuz 2008, Cuma 11:23

Mesaj: 103 Bence son zamanlarda bilmiyorum izlediniz mi?mesela prestij veya v for vandeta filmlerine alabilirsinz.he ikiside çok iyi filmler
11 Temmuz 2008, Cuma 13:09

Mesaj: 95az önce 'hayatı yakala' isimli bi film izledim ve başlarında sıkılmama rağmen neden daha önce izlemedim diye kendime kızdım.. herşeyini kaybetmiş bi adamın öyküsü, film basit ama tuhaf bi şekilde anlamlı..
11 Temmuz 2008, Cuma 14:31

Mesaj: 48m.ö 10000 izledim çok güzel bir flimdi efeklerine hasta olacaksınız
11 Temmuz 2008, Cuma 16:49

Mesaj: 24ne tarz filmlerden hoşlanıyorsunuz bilmiyorum, belirtmemişsiniz. ama size genel bir kaç şey söyleyebilirim.
* ilki kesinlikle kampanya mavallarına kanıp da, 2.90lımış, 3.50likmiş 5.00likmiş böyle fiyatlara aldanmayın,almayın... ben aldım pişman oldum, sanırım korsan olmasa bile kendi satıcılarının düşük kalite üretimi bunlar... normal bir dvdden beklenecek kalite olmuyor... ya kutusu uyduruk, ya film seçenekleri yetersiz.... vesaire...
* into the wild, gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanmış, Türkiye'de gösterime girmeyecek bri film.. ve izlemeye değer...dvd olarak satışta...yönetmen sean penn..
* fantastic filmlerden hoşlanıyorsanız, nanny mcphee çok hoş bir film... zaten colin firth ve emma thomson harika oyuncular...
* çizgi animasyon severseniz, kesinlikle atlantis kayıp imparatorluk ve el dorado yolu nu izleyin derim..çok eğlenceli

* ayrıca japon animelerin üstadı hayao miyazaki'nin eserleri izlenmeli...
* uzak doğu sineması izlerseniz, alacakaranlık samurayı ve halka1-2 görülebilir..
....
* ilki kesinlikle kampanya mavallarına kanıp da, 2.90lımış, 3.50likmiş 5.00likmiş böyle fiyatlara aldanmayın,almayın... ben aldım pişman oldum, sanırım korsan olmasa bile kendi satıcılarının düşük kalite üretimi bunlar... normal bir dvdden beklenecek kalite olmuyor... ya kutusu uyduruk, ya film seçenekleri yetersiz.... vesaire...
* into the wild, gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanmış, Türkiye'de gösterime girmeyecek bri film.. ve izlemeye değer...dvd olarak satışta...yönetmen sean penn..
* fantastic filmlerden hoşlanıyorsanız, nanny mcphee çok hoş bir film... zaten colin firth ve emma thomson harika oyuncular...
* çizgi animasyon severseniz, kesinlikle atlantis kayıp imparatorluk ve el dorado yolu nu izleyin derim..çok eğlenceli

* ayrıca japon animelerin üstadı hayao miyazaki'nin eserleri izlenmeli...
* uzak doğu sineması izlerseniz, alacakaranlık samurayı ve halka1-2 görülebilir..
....
2 Ağustos 2008, Cumartesi 16:34

Akıl Oyunları
Zafer Bizimdir
Şark Vaatleri
Bıg Fısh
3:10 Yuma
Neredesin Be Birader
Fargo
Beynelmilel
Akıl Oyunları
Zafer Bizimdir