Mesaj: 327Sinema ok.'de peki kitap.Kitap okumayı ne kadar seversiniz.Mesela en son hangi kitabı zevkle okudunuz.Ben kitap okumaya da bayılırım.En son Turgut Özakman'ın Diriliş'ini okudum.Fakat en çok Grange tarzı gerilim romanlarını severim.Stephen Kıng'e bayılırım.Çoğu kitabını okumuşumdur.Peki sizin en sevdiğiniz tür,yazar ve son okuduğunuz kitap nedir?
9 Temmuz 2008, Çarşamba 20:32

Mesaj: 95kitap okumayı bende çok severim. şuan elimde doğunun limanları var (amin maalof),ama ben sen aksine stephen king i hiç sevmem.. ama grange yi de tek geçerim.. ben filmde de olduğu gibi kitap ta fantastik severim, yüzüklerin efendisini çok severek okudum mesela, sonra klasiklere bayılırım hem dünya hem türk... ve en sevdiğim yazar tolstoy( hele anna karenin).. bu arada çok güzel bi forum açmışsın..
9 Temmuz 2008, Çarşamba 22:50

Mesaj: 136hepimizin film zevkleri farklı olduğu gibi kitap zevkleride farklı ama heralde herkes(çoğunlukta olabilir) metal fırtına serisini beğenmiştir...açıkçası en beğendiğim seri kitabı diyebilirim...şuan okuduğum kitapta ''metal fırtına-4 turan''...kitap bu yılın şubat ayında çıkmış olmasına rağmen daha yeni okuyabiliyorum...okumayanlarada tavsiye ederim.eğer sizlerde metal fırtına okuruysanız birkaç bilgi arz edeyim.orkun uçar metal fırtına-5'i 2010 da yazacağını açıklamış.en son olarakta serinin altıncısını yazıp bırakacakmış...artık onları bekleyeceğiz...tabi beğendiğim kitap olarak sadece metal fırtınayı söyleyemem ama kitap okumayı demin bırakıp interneti açtığım için kitabın etkisiyle sadece metal fırtınaya odaklandım...ama türk ve dünya klasiklerini okumayı severim.tür ayrımı yapmam.sadece akıcı bir dil ve sıkıcı olmayan konu olsun yeter.ayrıca hilaf rumuzlu arkadaşın dediği gibi bu forumu bende çok beğendim...
12 Temmuz 2008, Cumartesi 03:01

Mesaj: 79Kitapta sevdiğim bir tür yoktur,kitap olsunda..En son okuduğum demeyeyimde birkaçyıl önce okuduğum bir kitap beni çok etkilemişti,Cezmi Ersöz-Hiçbirşey senden eski değil...
12 Temmuz 2008, Cumartesi 13:36

Mesaj: 68iyi kötü her türlü kitabın insana katacağı çok şey olduğunu düşünüyorum. en son ramses serisini çok beğenerek okudum şuanda ise klasikleri tekrar okuyorum balzacla başladım..
14 Temmuz 2008, Pazartesi 23:19

Mesaj: 121kitap okumayı sewerim benim için kitap türü farketmez her türlü okurum okudugumdan zevk alırım.sinema ile kitap ben de hap bir arada gelmiştir.

8 Eylül 2008, Pazartesi 17:35

Mesaj: 188Tabii ki kitap okumayı severim. hem de çok severim. müzikten sonra kitaptır benim yoldaşım...
okuduğum kitapları kendi tercihlerim arasından seçiyorum. benim ilgi alanıma girmediği sürece başkasının önerdiği kitabı okumam. çok ender böyle birşeyi yaptım. felsefe hocamın gözüne girmek için bana önerdiği bir kitabı okumak zorunda kalmıştım...
)
o yüzden okuduğum her kitabı zevkle okuyorum...
en son "harry potter ve ölüm yadigarları"nı okumuştum. gerçi o çıkalı çok oldu diyeceksiniz. bu ikinci okuyuşum oldu. bir kitabı çok seviyorsam, ona ciddi anlamda bağlanmışsam defalarca okurum. en büyük örneği, harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı 1116 sayfaydı ve ben 4 kez okudum... sevdiğim kitabı zevkle tekrar tekrar okurum. o heyecanı defalarca yaşarım. hani derseniz, bildiğin şeyden nasıl heyecan duyarsın? ben duyabiliyorum. gerçi bu birazda karakterle alakalı olsa gerek. ben kendimi çok kaptıran bir insanım. aynı şeyden defalarca heyecanlanırım, korkarım, ağlarım, ....
neyse konuyu dağıtıyor gibi oldum, toparlıyorum;
hp sonrasında yeni bir kitaba başladım: "nietzsche ağladığında"
benim tarzım olduğu söylenemez ama insanı çok etkiliyor...
benim ilgi alanıma giren türler elbette ki fantazi, macera, bilim kurgu, korku-gerilim.
yazarlar: stephen king, stephen hawking, alfred j. hitchcock, dan brown...
okuduğum kitapları kendi tercihlerim arasından seçiyorum. benim ilgi alanıma girmediği sürece başkasının önerdiği kitabı okumam. çok ender böyle birşeyi yaptım. felsefe hocamın gözüne girmek için bana önerdiği bir kitabı okumak zorunda kalmıştım...
)o yüzden okuduğum her kitabı zevkle okuyorum...
en son "harry potter ve ölüm yadigarları"nı okumuştum. gerçi o çıkalı çok oldu diyeceksiniz. bu ikinci okuyuşum oldu. bir kitabı çok seviyorsam, ona ciddi anlamda bağlanmışsam defalarca okurum. en büyük örneği, harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı 1116 sayfaydı ve ben 4 kez okudum... sevdiğim kitabı zevkle tekrar tekrar okurum. o heyecanı defalarca yaşarım. hani derseniz, bildiğin şeyden nasıl heyecan duyarsın? ben duyabiliyorum. gerçi bu birazda karakterle alakalı olsa gerek. ben kendimi çok kaptıran bir insanım. aynı şeyden defalarca heyecanlanırım, korkarım, ağlarım, ....
neyse konuyu dağıtıyor gibi oldum, toparlıyorum;
hp sonrasında yeni bir kitaba başladım: "nietzsche ağladığında"
benim tarzım olduğu söylenemez ama insanı çok etkiliyor...
benim ilgi alanıma giren türler elbette ki fantazi, macera, bilim kurgu, korku-gerilim.
yazarlar: stephen king, stephen hawking, alfred j. hitchcock, dan brown...
8 Eylül 2008, Pazartesi 22:13

Mesaj: 15Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi kitap okumayı seven bir biriyim...
En son Adam Fawer'ın "Olasılıksız" kitabını bitirdim ve size büyük bir beğeniyle tavsiye ediyorum Okursanız sizde benimle aynı kanıya varacaksınız.Ne kanısı mı ?
- Bu kitap kesinlikle görsel hale getirilmeli ve vizyondaki ilk sırasını almalı
Temelini Felseden,İstatistikten,Fizikten almış mükemmel bir kurgu mükemmel bir kitap. 1 hafta içerisinde bitirdim.Elinizden düşmeyecek
Şimdi ise yine Adam Fawer'ın "Empati" adlı kitabına başladım. O da Olasılıksız'la aynı kalitede daha detaylısı şiddetle tavsiye edilir. Hoşça kalın...
En son Adam Fawer'ın "Olasılıksız" kitabını bitirdim ve size büyük bir beğeniyle tavsiye ediyorum Okursanız sizde benimle aynı kanıya varacaksınız.Ne kanısı mı ?
- Bu kitap kesinlikle görsel hale getirilmeli ve vizyondaki ilk sırasını almalı
Temelini Felseden,İstatistikten,Fizikten almış mükemmel bir kurgu mükemmel bir kitap. 1 hafta içerisinde bitirdim.Elinizden düşmeyecek

Şimdi ise yine Adam Fawer'ın "Empati" adlı kitabına başladım. O da Olasılıksız'la aynı kalitede daha detaylısı şiddetle tavsiye edilir. Hoşça kalın...
24 Eylül 2008, Çarşamba 12:27

okumanızı tavsiye ederim...
okumanızı tavsiye ederim...
1 Ekim 2008, Çarşamba 17:49

Mesaj: 144nihat behram/dar ağacında 3 fidan ve soner öz/gülün solduğu akşam.ayşe kulin'in veda'sına başlıcam.ben çok satanlar kitap modasını biraz geriden takip ediyorum çünkü beğendiğim bir romanı ve kitabı tekrar okuma gibi bi hastalığım var özellikle rus yazarlar ve jane austin...
5 Ekim 2008, Pazar 20:56

Mesaj: 16Bende jean christopher grange hayranıyım.Doğal olarakta en çok polisiye-gerilim türünü seviyorum.Ve şuanda şeytan çarpmasını okuyorum.
6 Ekim 2008, Pazartesi 17:03

Mesaj: 121benim bir tavsiyem olacak fantastik ve macera sewerleri c.s. lewis in narnia günlükleri serisini tavsiye ederim ii okumalar millet

13 Ekim 2008, Pazartesi 19:18