Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
final sahnesiyle sizi sarsan film hangisi acaba?
çoğumuz film izlerken filmin bitişine yakın adrenalimiz yükselir,çünkü bize pes doğrusu dedirtecek bir son bekleriz,ama ne varki bu tüm filmler için geçerli olmuyor.sizin için müthiş son hangi filmden?
Benim En çok etkileniğim film olarak yeşil yol sonu dehşetti yha
next filmi, cd başa sardı sandım...
final mi...
final diyince ''olağan şüpheliler'' den başka film akla gelebilir mi ki???
bence esaretin bedeli mühtiş bir sondu
Olağan Şüpheliler,Dövüş Kulübü.
Özellikle Bilim-Kurgu filmlerinin sonları oldukça şaşırtıcı olmuyor değil.
The Wind That Shakes the Barley (2006) çok sevdiğim bir film adeta sonlarına doğru filmin anlamını değiştirdi.
Se7en (1995) Konuya en iyi örneklerden
Million Dollar Baby (2004) Müthiş bir son değil finali ile herkesi sarstı ve hüzünlendirdi oscarlı bu film.
Ve diğer...
Donnie Darko
Memento
Braveheart
Vozvrashcheniye (2003)
25th Hour (2002)
The Others (2001)
"diğerleri" (the others) sonunu tahmin edipde doğru çıkmayan tek film diebilirim
Yeşil Yol tabikide ama birde 120.Süper filmler yaawww... :/
testere
6. his
generalin kızı
arka pencere
batman begins
prestige
oldboy

şimdi aklıma gelenler
şaşırtıcılık açısından sarsıcı olan filmlerde yazılanlara ben de katılıyorum: the others, fight club, usual suspects, shawshank redemption, hem iyi hem de finali sürprizli filmlerdi.

yakın zamanda izlediğim (izlenmese de olur) catherine breillat filmi, kız kardeşim'in finali de beklenenden yüksek şiddet dozuyla sinir bozuyordu.
yanlışlıkla "gönder"e basınca mesajım yarım kaldı. böyle bir başlıkta, akla ilk gelenler sürpriz sonlu filmler oluyor. bir de şaşırtıcı olmayan ama çok etkileyici sonlara sahip filmler var. benim için bunların sayısı çok. ilk aklıma gelenler, aşk zamanı, suzhou nehri, yalan dünya(shijie), sonsuzluk ve bir gün. tabi bu filmlerle ilgili müthiş olan sadece sonları mı? hayır, bütünüyle müthişler
The game
SE7EN
Sixth sence
SAW
son olarak hiç kuşkusuz beni derinden sarsan film THE MİST
saw, next ,prestij
oldboy tek kelimeyle sarsıcıydı!!!
memento
eternal sunshine of the spotless mind
usual suspects
seven
dövüş kulübü, prestige, 6. his