diyelimki can sıkıntısını gidermek için bir film izleyeceksiniz tam bu sırada bir hafta öncesine kadar da oscar ödülleride dağıtılmış ve elinizde ödül alan filmler de var yalnız tek bir seçeneğiniz var bir film izleyecekseniz ödül alan hangi filmi seçersiniz,,en iyi yönetmen mi,oyuncu mu,senaryo mu,görüntü yönetmeni mi,müzik mi? tercihiniz ne olur..
diyelimki can sıkıntısını gidermek için bir film izleyeceksiniz tam bu sırada bir hafta öncesine kadar da oscar ödülleride dağıtılmış ve elinizde ödül alan filmler de var yalnız tek bir seçeneğiniz var bir film izleyecekseniz ödül alan hangi filmi seçersiniz,,en iyi yönetmen mi,oyuncu mu,senaryo mu,görüntü yönetmeni mi,müzik mi? tercihiniz ne olur..
8 Temmuz 2008, Salı 14:58

Mesaj: 34güzel bir konu ayrıca teşekkür ederim sana cine_man
bence eğer ben öyle bir durumda olsaydım öncelikle kevin spacey var mı yok mu ona bakardım
ondan sonra jhonny depp'e bakardım yani ilk oalrak oyunculara bakardım..senaryonun benim için pek bi önemi yok açıkçası önemli olan onu nasıl yansıttığındır ki bu oyuncularla ve bunun gibi harika oyuncularla neler çıkabileceği aklımıza bile gelmez..yönetmen de tabiki büyük bir unsur ama oyuncular bana göre daha ağır basıyor...
bence eğer ben öyle bir durumda olsaydım öncelikle kevin spacey var mı yok mu ona bakardım
ondan sonra jhonny depp'e bakardım yani ilk oalrak oyunculara bakardım..senaryonun benim için pek bi önemi yok açıkçası önemli olan onu nasıl yansıttığındır ki bu oyuncularla ve bunun gibi harika oyuncularla neler çıkabileceği aklımıza bile gelmez..yönetmen de tabiki büyük bir unsur ama oyuncular bana göre daha ağır basıyor...8 Temmuz 2008, Salı 17:13

Mesaj: 327Ben bu zor duruma düşmek istemem.Fakat en iyi film'i alan yapımı izlerim.Çünkü gerçekten kayda değer filmler ortaya çıkıyor.Örneğin Crash filmi en iyi film hariç oscar alamadı.Ama gerçekten harika bir filmdi.
8 Temmuz 2008, Salı 23:30

Mesaj: 131kesinlikle o an ki ruh halimle alakalı olur.madem bir tane seçme hakkım var onu iyi değerlendirmek lazım demi 

13 Temmuz 2008, Pazar 14:04

Mesaj: 68çok güzel bi konuya değinmişsin.. öncelikle bu ruh halime göre değişir eğer beni çok yormayan bi film izlemek isrtem oyuncuya bakardım ama normalsem ilk bakacağım şey görüntü yönetmeni olurdu..
14 Temmuz 2008, Pazartesi 16:26

Mesaj: 260bu sene icn yalnizca 2 film arasinda kafa yorarim onlarda kan dokulecek ve ihtiyarlara yer yok
gercekten hic bi yorumunu okumus olmasam filmleri daha yeni duymus olsam no country for old men i secerdim cunku 8 dalda oscar adayi olup en iyi film dahil 4 dalda oscar almak her baba yigidin harci degil.ayrica en iyi film senaryo ve yonetmen odulunu alan bu yonetmenlerin tarzini merak ettigimden yine no country for old men i secerdim.ama kan dokulecek bir baska mesela sadece aday olmasina ragmen no country for old men den daha iyi bir filmdi tek filmdi ihtiyarlari gecen
gercekten hic bi yorumunu okumus olmasam filmleri daha yeni duymus olsam no country for old men i secerdim cunku 8 dalda oscar adayi olup en iyi film dahil 4 dalda oscar almak her baba yigidin harci degil.ayrica en iyi film senaryo ve yonetmen odulunu alan bu yonetmenlerin tarzini merak ettigimden yine no country for old men i secerdim.ama kan dokulecek bir baska mesela sadece aday olmasina ragmen no country for old men den daha iyi bir filmdi tek filmdi ihtiyarlari gecen
20 Temmuz 2008, Pazar 05:41

oscarlı filmi izlememki................çok zor yani.
20 Temmuz 2008, Pazar 10:21

Mesaj: 2Film izlemeden önceki ruh halim nasıl bir film izleyeceğim hakkında bana yön verir. Filmin oscar alması önemli değil bana hitap etmesi önemli. Senaryo ve oyuncuların kalitesi seçimde ağırlık değerlendirmemde yardımcı olur.
21 Temmuz 2008, Pazartesi 19:57