Mesaj: 327Ülkemizde de artık yabancı dizi furyası çok yaygın.Peki sizce yerli mi,yabancı diziler mi?Bir karşılaştırma yapın bakalım.Bizim en iyilerimizle,yabancı dizilerin en iyilerini yazalım.
7 Temmuz 2008, Pazartesi 12:41

Mesaj: 138bizimde iyi dizilerimiz vardı ama şu andaki hiçbir diziyi beğenmiyorum önceden 'çemberimde gül oya' vardı o bana göre türkiyede yapılmış en iyi dizi yabancıların dizilerine gelecek olursak adamlar yapıyo be... şu anda bence dünyanın en iyi dizisi 'lost' ondan sonra tabi prison break, heroes,smallville falan geilyor yani adamlar bizden daha iyi dizi yapıyorlar.
7 Temmuz 2008, Pazartesi 12:51

Mesaj: 327Aynen sana katılıyorum.Eski dizilerimizin tadı şu an yok.
7 Temmuz 2008, Pazartesi 12:54

evet herkes yabancı yapıo be abi dio türk dizilerinde ayrı bi dandiklik zaten ali ata baktı baktıı aslında at deil inekti inekten sağdığı sütü ışık içti ineğin sıçtığı boku ipek yüzüne sürdü ip atlamaa başladı dizileri çekiolar senaryo ayrı bi saçma 'tıpkı bizim yazmaya çalıştıımız ama sonradan saçmalaşmaya başlayan senaryo gibi;)' böle olunca da yapımcılar reyting garantili yabancı dizilerin türk versiyonlarını çekiolar azimle sıçan betonu deler yaa lütfen Türk gücünü gösterin (metin şu senaryoyuda toparla lütfen ya...)
20 Temmuz 2008, Pazar 03:15

Mesaj: 260simdiye kadar yapilmis en iyi yabanci dizi six feet under dir
turk olarak ise cemberimde gul oya gercekten superdi
turk olarak ise cemberimde gul oya gercekten superdi
20 Temmuz 2008, Pazar 05:16

Mesaj: 27eski dizilerin tadı kalmadı yaa gerçektenn... ŞeNaMoRe katılıyorum sana
inşallah bir düzelme olur ileride...
inşallah bir düzelme olur ileride...15 Ağustos 2008, Cuma 02:58