Mesaj: 327İlk filmi mükemmeldi.Seyirciyi koltuğa çiviliyen bir seri.Korku-Gerilim tarzının en iyilerinden.Peki sizce bu seri unutulmayı yenebilirmi?Siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz?
7 Temmuz 2008, Pazartesi 12:39

Mesaj: 15Ben pek hoşlanmadım o filmden. Senaryosu çok saçma geldi. Tabi senaryo saçma gelince filmden pekte zevk alamadım.
"Tanrıya karşı meydan okuma ve ölüme meydan okuma"
Senaryo şu cümleden ibaretti.
"Tanrıya karşı meydan okuma ve ölüme meydan okuma"
Senaryo şu cümleden ibaretti.
10 Temmuz 2008, Perşembe 14:10

Mesaj: 174ılk fillm muhtesemdı keske devamını hıc cekmeselerdı
19 Temmuz 2008, Cumartesi 13:04

bencede devam filmi çekilmeseydi daha ii olurdu zaten filmlerin çoğunda devam filmi çekildiinde batırıolar:s
19 Temmuz 2008, Cumartesi 16:18

Mesaj: 27Süper bir film...gözlerinizi ayırmadan izliyorsunuz,filmin sonunda hayran kalıyorsunuz...duyuyorsunuz ki ikincisi çekilmiş tekrar izlemeye başlıyorsunuz film aynı..başından sonu belli..içinizdeki o son durak heyecanı yerle bir...keşke çekilmeseydi diyorumMmMm.......
17 Ağustos 2008, Pazar 16:11

ilki süperdi ama bende keşke devamını çekmeselerdi diyenlerdenim...yeni bi mantık yok ki!sadece yeni ölüm şekilleri.testere gibi.
26 Ağustos 2008, Salı 11:55

Mesaj: 2ikinci filmde ölüm şekilleri bayağı bir yaratıcılık gerektiriyordu. ben en çok üçüncü filmi beğendim.
6 Eylül 2008, Cumartesi 11:13

Mesaj: 28FİLM SERİLERİNDE GENELDE HERKESDE ŞU BAKIŞ VARDIR İLK FİLMDEN SONRAKİLERDE BOZULDU KEŞKE YAPMASAYDI AMA BENCE BİRİNCİSİ ÇOK KALİTELİ DİĞERLERİ VASAT OLUNCA PROBLEM OLUYOR OYSA SERİLERDE ANCAK BÖYLE OLUR DİYOR VE SON DURAK SERİSİNİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM ÇOK GÜZEL FİLMLER....
29 Eylül 2008, Pazartesi 02:15

Mesaj: 69Benim için ilk film çok iyiydi, diğerlerinde aynı tadı bulduğumu söyleyemeyeceğim.
29 Eylül 2008, Pazartesi 03:24

Mesaj: 144ilki süperdi.ikinci hadi izleyelim dedik ama üçüncü de yok artık dedim yani!özellikle de solaryum sahnesinde.korkutucu,ürkütücü tamam da ilki kadar yaratıcı değil bence.öğretmenlerinin evinde başına gelenler nasıldı?!
27 Ekim 2008, Pazartesi 10:21

Mesaj: 9bu son durak serilerini izlemeyi çok seviyorum çünkü nişanlım filmin konusundan dolayı filmi izlerken aşırı gergin ve ürkek oluyo... onun o halini gördükten sonra film daha bi hoşuma gitmeye başladı

29 Kasım 2008, Cumartesi 21:43