Mesaj: 95 klasik demiyorum ama kült bir film.Belkide dünyanın en absürd filmi..ed wood plan 9 filmi gibi,o filmde en absürd bilim kurgu filmi.favorilerimden..
6 Temmuz 2008, Pazar 20:05

Mesaj: 68dünyayı kurtaran adam şuan amerikada derslerde yapılmaması gereken şeyler konusunda sürekli gösteriliyor yani bi anlamda hakikaten kült. bence asıl güzelliği türklere özgü olabilecek tekniklerin yegane örneği olması mesela şimşek sahnesini film makarasının çıkartılıp üstüne çarpı çizilerek yapılması bence hakikaten çok dahiyane ve ilginç bir fikir bu yüzden bencede külttür.
12 Temmuz 2008, Cumartesi 19:20

Mesaj: 9Dünyayı Kurtaran Adam'ı şu an absürd bir komedi filmi tadında izliyoruz ama bence filmin çekiliş amacı bu değildi. Bence adamlar ciddi ciddi bir bilim krgu yapmak için yola çıkmışlar. Absürd bir film olduğu kanısına muhtemeln şu diyaloglardan ötürü vardınız : "Islığı yanlış çaldın, kızlar yerine uzaylılar geldi" ( umarım doğru yazmışımdır
) gibi...
Fakat bu tarz anlamsız dialoglar yüzüklerin efendisinde bile vardı. Legolas ile Gimli nin kaç ork öldüreceğine dair iddiaya girmesi ve güle oynaya ork katletmesi gibi...
Ama Dünyayı Kurtaran Adamı da çok yadırgamıyorum ki bu kadar kıt imkanlarda adamlar ellerinden gelenin en iyisini yapmış... (soba borusundan uzaylı yapmak bile olsa
)
Ben neyi yadırgıyorum biliyor musun arkadaşım Dünyayı kurataranadamın oğlu diye bir film var ya mehmet ali erbil in işin içine girdiği... İşte hangisi daha fena diye soracak olursan ben oyumu bir saniye bile düşünmeden mehmet ali den yana kullanırım...
) gibi... Fakat bu tarz anlamsız dialoglar yüzüklerin efendisinde bile vardı. Legolas ile Gimli nin kaç ork öldüreceğine dair iddiaya girmesi ve güle oynaya ork katletmesi gibi...
Ama Dünyayı Kurtaran Adamı da çok yadırgamıyorum ki bu kadar kıt imkanlarda adamlar ellerinden gelenin en iyisini yapmış... (soba borusundan uzaylı yapmak bile olsa
)Ben neyi yadırgıyorum biliyor musun arkadaşım Dünyayı kurataranadamın oğlu diye bir film var ya mehmet ali erbil in işin içine girdiği... İşte hangisi daha fena diye soracak olursan ben oyumu bir saniye bile düşünmeden mehmet ali den yana kullanırım...

11 Eylül 2008, Perşembe 21:29