Filmler » Klasikler & Kült Filmler » Olağan Şüpheliler

Bryan Sınger'ın bu kara film kültü,kesinlikle muhteşemdi.Sinemada yeni ufuklar açan bu yapım için siz ne diyorsunuz?
Tadı damağımdan yıllardır silinememiş bir film, hakikaten harika.. Herkese tavsiye ettiğim, defalarca izlemekten sıkılmadığım film. Kevin Spacey'i bana sevdiren film..
Kayser Soze ADını bu filmden sonra pek çok kez dile getirmişimdir rüyalarımda sayıklıyorum artık
Kayser Soze ben de çok söylemiştim bunu filmden sonra. Ama nerde geçtiğini bi türlü hatırlayamayıp "ne ki bu Kayser Soze"deyip durmuştum
hehehe: ) babanı ele verirsen kayser soze seni yakaLar =)
bu filmi kült yapan bence kevın spacey ın muhteşem oyunculuğudur..
başka bir repliği daha vardı bu filmin, "tanrı, kayser soze" kelimeleri geçiyordu içinde, hatırlayabilen var mı? :S aklıma takıldı ve bunu hatırlayamadan uyuyabileceğimi sanmıyorum :s tam takıldı yani..
ben tanrıya inanıyorum ve beni korkutan tek şey kayser soze.
rahat uyu
çok sağol ya ama görmemiştim cevabını az önce tekrar izledim filmi, repliği duyunca sevindim baya
rica ederim..uyuduysan problem yok
uyudum vallaa aklıma bile gelmedi
ama bu konuda yönetmene hayran kalmamak mümkün değil. çünkü ben de film sırasında ciddi manada kayser soze'den korktum.
bu film her türlü övgüyü hak ediyor bence. "şeytanın en büyük başarısı gerçek olmadığına inandırmasıdır".diyaloglar harika. Kevin Spacey muhteşem
bence sinema tarihinin en karizmatik en fantastik ve en devrimci polisiye karamacera filmi...
bu filmi görünce aklıma ilk olarak kaiser şoze geliyo nedense , bir de herkesin yazdığı gibi deli bir repliği var.çok dehşet bir filmdi
ben geçenlerde izleyebildim ve epey geç kalmışım dedim
gayet sürükleyici ve zekice bir senaryoydu.
Copyright © 1998-2010 Sinema.com