Sizce harika giderken,sonunda işi berbat eden filmler hangileri?Üç tane yazın.Şimdiden teşekkürler.
-Jessica Albanın oynadığı 'göz' filmi,son durak gibi oldu sonunda
-İşaretler
-İstila
bir tane yazabilirim işaretler iğrenç bi son
dabbe
Berbat demiyelimde İlginç ve sonu yanlış hak etmeyerek
The Matrix Revolutions akılda sorular bıraktı ve gitti değecek bir film olduğu için seriyi suçladı.
Perfume: The Story of a Murderer çok ilginç bir son ile akılcı bir şekilde fakat değecek bir filmin sounuda kötüye kullandı.
Bu sene izlediğim 1408 filmi sonlarını Stephan King olduğu belliydi diye yine berbat diyemem ama daha iyi bir son hak edebilirlerdi bu filmler... Aklıma gelenler bunlar
ihtiyarlara yer yok , next , işaretler
1408'in sonu çok kötüydü bence. Film çok umut vaadediyordu halbuki..
the eye
signs
dabbe
ziyaretçiler
Alıntı:
rain03
ihtiyarlara yer yok , next , işaretler

No Country for Old Men filmi olmadı işte işaretler filminide bence çokta vasat bir son yoktu ortada
işaretler
kesinLikLe..// Donnie Darko :S
war of the worlds
Beni hayal kırıklığını uğratan çok şaşırtan bir final Ben Efsaneyim (Will Simth) filminde olmuştu.
Final Çok kısa ve acleye gelmiş gibiydi çok şaşırmıştım tam gaz giderken film pat diye aceleyle bitiyor bu filme görkemli bir son çok yakışırdı. filmin kalitesinin 2 ye katlayabilirdi. diye düşünüyorum.
- İşaretler (Filmde bir son var mıydı yok muydu hala anlayamamışımdır)

-Babil M.S. (Zaten yönetmenide itiraf etmiş, berbat ve anlaşılmaz bir son)

gulsah_60'a katılıyorum. Ben Efsaneyim filminin sonunuda çok aceleye getirmişler. Heyecan verici son sahneden sonra 1-2 dk. içinde bitti film. Filmin zevki kursağımda kaldı adeta.
"Next" zaten tam bir felaketti, ama finaliyle komik duruma dusup tam anlamiyla nefret ettirdi ...
"Little Children" ise cok iyi bir film olma potansiyelini, son 20 dk.sinda zorlama detaylarla elinden kacirdi ...
Copyright © 1998-2008 Sinema.com