ona göre en iyi ilaç hastaları güldürmek ve onları mutlu etmek...bu filmle ilgili ne söyleyebilirsiniz?
insanlara yardım etmek için kuralları yıkan bir doktordu sanırım robin williams..izleyeli epey oluyor ama samimi ve duygusal bir filmdi hatırladığım kadarıyla
evet aynen hatırladığın gibi
Harika sımsıcak bir filmdi.Robin Williams'tan mükemmel bir performans.Samimi ve içten anlatımıyla gerçekten içinizi saran bir hikaye.
bence robin williams'ın en güzel filmi.... tabuları yıkarak hasta doktor ilişkisini kendş yöntemleriyle degiştiren her nekadar zorlansada kendi bildigini yapan hastaları güldürerek yardım eden çok özel bir doktorun hikayesiydi ben çok etkilenmiştimm... en çokta sonlarına dogru yaşlı bayanın hayalini gerçekleştirip ona makarna havuzu yapması müthişti....
her ne kadar konusu aşina olduğumuz bir konu olsa da ve klişelere dayansa da, williams'ın muzipliğiyle kendini izleten, güldürdüğü gibi duygulandırmayı da başarabilen,zorlama da olsa hayata farklı bir bakış açısı vermeye çabalayan(özellikle akıl hastanesindeki yaşlı adamın sürekli olarak dört parmağını gösterip 'bu kaç?' diye sorması ve bu sorusuna cevabı) güzel bir film.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com