Mesaj: 72Film Resmi işte Burda Ama Hangi Filmden Bilen kişi Yeni Resim ekleyerek Devam etsin..Çok Zor sormayın =) 1980 lerin filmlerini sorarım kalırsınız 
işte ilk resim

Cevapları alayım ?

işte ilk resim

Cevapları alayım ?
24 Haziran 2008, Salı 05:21

Mesaj: 52neden resimlere cevap yazanlar kendilerinden bu kadar eminler acabaaa??? Bu oyunun sırrı çözülmüş gibi..
12 Ekim 2008, Pazar 10:30

sergü-zeşt
neden resimlere cevap yazanlar kendilerinden bu kadar eminler acabaaa??? Bu oyunun sırrı çözülmüş gibi..
neden resimlere cevap yazanlar kendilerinden bu kadar eminler acabaaa??? Bu oyunun sırrı çözülmüş gibi..
Ne demek istediğini biraz daha ayrıntılı anlatta anlatmaya çalıştığın şeyi anlayan anlasın
15 Ekim 2008, Çarşamba 18:00

Mesaj: 32Sergü-zeşt'in ne demek istediğini ben açıklayayım.Fotoğrafı verilip ismi sorulan filmi bulmanın yolu aslında fotoğrafın kaynağına dayanıyor.Çünkü fotoğrafın üzerine gelip mouse sağ tıkla 'Farklı Kaydet' seçtiğinizde resmi kaydet kutusu açılır ve alt kısımdaki dosya adı kutucuğunda dosyanın dolayısıyla da filmin adı görünmüş olur..
16 Ekim 2008, Perşembe 10:56

morosophia
Sergü-zeşt'in ne demek istediğini ben açıklayayım.Fotoğrafı verilip ismi sorulan filmi bulmanın yolu aslında fotoğrafın kaynağına dayanıyor.Çünkü fotoğrafın üzerine gelip mouse sağ tıkla 'Farklı Kaydet' seçtiğinizde resmi kaydet kutusu açılır ve alt kısımdaki dosya adı kutucuğunda dosyanın dolayısıyla da filmin adı görünmüş olur..
Sergü-zeşt'in ne demek istediğini ben açıklayayım.Fotoğrafı verilip ismi sorulan filmi bulmanın yolu aslında fotoğrafın kaynağına dayanıyor.Çünkü fotoğrafın üzerine gelip mouse sağ tıkla 'Farklı Kaydet' seçtiğinizde resmi kaydet kutusu açılır ve alt kısımdaki dosya adı kutucuğunda dosyanın dolayısıyla da filmin adı görünmüş olur..
Herkes Ne de çok şey biliyormuş

16 Ekim 2008, Perşembe 20:27

Mesaj: 52sayenizde bizde öğrendik ama böyle oyunun tadı olmaz ki?
resim üzerine tıklamadım gerçekten bu filmi bilmiyorum.
resim üzerine tıklamadım gerçekten bu filmi bilmiyorum.
16 Ekim 2008, Perşembe 22:25

)