Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
Tür: Aksiyon, Macera - Gösterim: 23 Mayıs 2008

Indiana Jones
and the
Kingdom of the Crystal Skull

Indiana Jones
ve Kristal Kafatası Krallığı

Indiana Jones 20 yıl sonra beyazperdede

Indi' nin dünyayı dolaşacağı uçak

'Indiana Jones'' serisinin dördüncü halkasında 65 yaşındaki ünlü aktör Harrison Ford yeniden kamera karşısına geçti. Filmde, oyuncuya, John Hurt, Shia LaBeouf, Cate Blanchett ve Ray Winstone eşlik ediyor. Filmin senaryosunu David Koepp kaleme aldı.

Toplam 94 milyon dolara çekilen ''Indiana Jones'' serisi, 1981 yılında ''Kutsal Hazine Avcıları-Raiders of the Lost Ark'' adlı yapımla başladı. Harrison Ford, 1984'te ''Indiana Jones: Kamçılı Adam-Indiana Jones and the Temple of Doom'', 1989'da ''Indiana Jones: Son Macera-Indiana Jones and the Last Crusade'' adlı filmlerde kamera karşısına geçti.

Filmde rol alması beklenen Sean Connery, geçtiğimiz günlerde emeklilik günlerine veda etmek istemediği gerekçesiyle yapımda Indiana Jones'un babasını canlandırmaktan vazgeçtiğini açıklamıştı.

Bu arkadaşlarda uçağın pilotları..

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı Fotoğrafları

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı Duvar Kağıtları

film gösterime gireli epey oldu ben sıkı bir indy fanı olarak ilk gün izleyenlerdenim ve beğenmedim diyemem yani indiana jones filmi işte eski filmleri hatırlatan hoş bir film olmuş ayrıca şimdiye kadar yurtdışında 400 milyon, Amerika'da ise 300 milyon dolarlık bilet satışıyla filmin dünya çapında 713 milyon dolar elde ettiğini okudum
avatarındaki filmin yerini tutmaz
Indiana Jones Son Macera'yı izledikten sonra oldu mu bu film? bence hayır.David Koepp çok daha iyi bir senaryo yazabilirdi.spielberg konunun üzerine daha çok düşebilir,entrika daha ileriye götürülebilirdi. bize tek verdiği 20 yıl sonra tekrar Indi'yi,bizim için beyaz perdede görebilme şansı.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com