sinema.com uyeleri
aklima bi sey geldi ve sizlerle paylasmak istiyorum....sinema.com dusuncelerimizi fikirlerimizi paylasip degerlendiriyoruz.cok mu sacma olacak bilmiyorum ama butun uyeler belirli illerde bi yerler belirleyelim orada bulusalim.yada boyle bisey var mi sitede?bilgilendirirseniz sevinirim...
Harika bi düşünce
bence de harika bir fikir. ben şahsen her zaman düşünmüşümdür böyle birşeyi. çünkü bu birçok yerde yapılan birşey. örneğin ben sezen aksunun fun clup sitesine üye olan biriyim. sezen adanaya geldiği zaman diğer funlarla önceden haberleşip, konserde buluşup, bitiminde de kuliste sezenle konuşuyoruz. bu da onun gibi bişey olur, yani bence iyi olur...
iyi olur tabi.. ama lafta kalmaması için eylem gerekli
galiba lafta kalacak cunku kimse ilgilenmedi
duygu sen merak etme bir cok kişi msj ını okuyor ama ark.lar yorum yazarak onların akıllarından geceni zaten bahsetmiş bu sadece benim düşüncem (çokda güzel olur aslında ark.larımı destekliyorum)
sagol cnm umarim dedigin gibidir....
Bu noktaya değindiğin için çok teşekkürler.Bence saçma değil harika bir düşünce.Belki birlikte sinemaya da gidilir.Bunu ben site yöneticilerine yazdım.Fakat bu bizim elimizde.Bir kaç kişi bu işe ön ayak olmalı.Mesajlaşıp ayarlanabilir.Ben varım.Mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Bir kaç kişiyi böyle toplayabiliriz.Sonrası gelir zaten.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com