Mesaj: 27aklima bi sey geldi ve sizlerle paylasmak istiyorum....sinema.com dusuncelerimizi fikirlerimizi paylasip degerlendiriyoruz.cok mu sacma olacak bilmiyorum ama butun uyeler belirli illerde bi yerler belirleyelim orada bulusalim.yada boyle bisey var mi sitede?bilgilendirirseniz sevinirim...
18 Haziran 2008, Çarşamba 14:21

Mesaj: 161bence de harika bir fikir. ben şahsen her zaman düşünmüşümdür böyle birşeyi. çünkü bu birçok yerde yapılan birşey. örneğin ben sezen aksunun fun clup sitesine üye olan biriyim. sezen adanaya geldiği zaman diğer funlarla önceden haberleşip, konserde buluşup, bitiminde de kuliste sezenle konuşuyoruz. bu da onun gibi bişey olur, yani bence iyi olur...
19 Haziran 2008, Perşembe 20:45

Mesaj: 116iyi olur tabi.. ama lafta kalmaması için eylem gerekli
27 Haziran 2008, Cuma 14:04

28 Haziran 2008, Cumartesi 15:48

Mesaj: 69duygu sen merak etme bir cok kişi msj ını okuyor ama ark.lar yorum yazarak onların akıllarından geceni zaten bahsetmiş bu sadece benim düşüncem (çokda güzel olur aslında ark.larımı destekliyorum)

28 Haziran 2008, Cumartesi 15:54

Mesaj: 327Bu noktaya değindiğin için çok teşekkürler.Bence saçma değil harika bir düşünce.Belki birlikte sinemaya da gidilir.Bunu ben site yöneticilerine yazdım.Fakat bu bizim elimizde.Bir kaç kişi bu işe ön ayak olmalı.Mesajlaşıp ayarlanabilir.Ben varım.Mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Bir kaç kişiyi böyle toplayabiliriz.Sonrası gelir zaten.
9 Temmuz 2008, Çarşamba 13:46