Forum » Mısır Patlağı » Televizyon
bitmek tukenmek bilmiyen diziler....
diziler...hayatimizda o kadar yer edinmis ki onlarsiz yapamiyoruz.disardaysak kosa kosa geliyoruz,evdeysek sus pus olup 2 saat ekrana kilitleniyoruz.bi tanesi bitiyo hemen yerine bi tanesi konuyor.ortalik dizi oyuncusu kayniyo.acaba bunlarin sebepleri bizler miyiz.biz mi sebep oluyoruz bu kadar dizisin olusmasina.biz sebep oluyorsak nedeni ne?tamam aralarinda gercekten kaliteli oyuncularin oldugu guzel yapimlar var ama onlar degil konusu basit diziler tutuyo.arkadaslar size soruyorum.turkiyede bu kadar cok dizinin olmasinin sebebi halk midir?yoksa insanlarin paragozlu olmak istemeleri midir?yapacaginiz yorumlara simdiden tesekkur ederim...
guzel bi konuya deginmissin ama ben asil "film" sevdigim icin uyeyim bu siteye.bence film konussak cok daha yerinde olur.iyi gunler dilerim
Ben zaten senelerdir izleyicilerin zekasına hayran olmuşumdur.
Kurtlar vadisi senelerdir nedensiz bir dizi olmuştur.
Belgesel izleyin caz dinleyin bide niye akşama kadar kardın programları biliyorum dizi ile alakalı değil ama en zekası düşük tam bir kafasız insanların yeri hani olur ya kadın programları...
Dizileri bence kalite noktasında bitirecekler uzatmayacaklar uzadıkça sarkıyor dizi böylecede kalitesi düşmüş oluyor...
dizi genel olarak aslında zaman kaybı.. ama öyle bir hikaye olur ki eğer biz orda kendimizi bulursak bizi etkiler,bağlar.. biraz da kaç yaşında oldugumuz ve o dizide ne bulduğumuzla ilgili..
bence süper baba,yeditepe istanbul,ekmek teknesi,ikinci bahar muhteşem dizilerdi ama
1 yıldır izlemiyorum dizi, 50 bölümlük kısırdöngü seyretmektense 50 tane film izlemek çok daha iyi aynı süreyi kullanarak..
BENCE BİNBİR GECEYİ ÇOK UZATTILAR
Copyright © 1998-2008 Sinema.com