Forum » Mısır Patlağı » Fuaye
Sinema: Güzel bir ilgi alanı. Peki ya MÜZİK???
Buradaki herkes sinemasever. bazılarımız için ise sinema vazgeçilmez... sinema ile yatıp, sinema ile kalkıyoruz bazılarımız. ama bazılarımız da her kadar sinemaseverse bir o kadar da başka aktivitelerle iç içe. örneğin ben: sinema en büyük ilgi alanlarımdan biri. ama onsuz yaşayabilirim. ancak müziksiz asla yaşayamam. müziksiz geçen bir gün benim için zehir olmuş demektir. bu nedenle her ne kadar iyi bir dinleyici olsam da bir o kadar da profesyonel anlamda ben kendim müzik yaptım.
5 yaşımda piyano kursuna başladım. 6 yaşımda Çukurova Üniversitesi devlet konservatuarı kapalı amfisinde ilk konserimi verdim. ancak akabinde yaşadığım çok talihsiz bir olay nedeniyle piyanodan ayrıldım. sonrasında okulda flüt öğrendim, her öğrenci gibi... ama ben çok üzerine gittim. bayağı iyi şekilde flüt çalar oldum. bildiğim bir şarkıyı 5 dk içinde notaya döküp flütte çıkarabiliyorum. ve en nihayetinde geçtiğimiz yaz keman kursuna gittim. bu yaz Allah kısmet ederse güzel bir iş bulursam, kedime yan flüt alıcam ve kursuna gidicem. kısaca her türlü enstrümanı öğrenmek istiyorum. ama tabii sonunda en sevdiğim enstrümanlara yoğunlaşıcam...
siz de kendi müzik yaşantınızı, varsa çalabildiğiniz enstrümanları yazabilir, herkesle paylaşabilirsiniz. SİNEMAnın yanında ayrıca müziksever arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum..)
bayadır giremiyorum foruma ''DANIEL FLETCHER'' güzel bir topic açmış hemen atliyim dedim gerçe bu topic te ortam baya gerilmiş ama kakaleite den alışılmış marjinallikler
neyse ben konuya dönim bi arkadaştan duydum sonra bizzat dinledim MySpace de bir çocuk ''tırnak''larıyla melodi çıkartıp kayıt yapmış ayrıca aklına gelebilecek her türlü şeyin: buzdolabı sesi kapı gıcırtısı adolf hitlerin konusması gibi sesleri kaydedip müzik yapmış dinleyince vahş dedim nelerle ugraşıyor millet işin ilginç tarafı avustralyada bir plak şirketinden teklif almış yayınlamak istersen gel biz yaparız bu işi diye.

he az daha unutuyordum dünya çapında melodi yarışması var internetten kaydolup melodini yollaya biliyorsun şartları şöyle:
-maximum 8 saniye olucak
-hiç duyulmamış bir melodi olucak
-yarışmaya katılanlar en fazla 5 melodi gönderebilecek
-ödülü 35 bin euro
-her türlü enstruman kullanabiliyordunuz sanırım tam bilmiyorum
bu melodi nokia nın melodisi varya onun gibi birşey.
Geri dönmen güzel "CHARLIE CHAPLIN"...
çok güzel bir haber vermişsin. doğa sesleriyle, enteresan yansıma seslerle vs... müzik oluşturan bir çok kişi görmüştüm. ama işi, rofesyonel anlamda ilgi gören, ne bileyim plak şirketlerinden teklif alan birini hiç görmemiştim. umarım başarılı olur...
yarışma hakkında da, bu dediğini bir yerlerden duymuştum ama sen daha detaylı bilgi vermişsin, teşekkürler...
8 saniye biraz az gibi geldi ama 5 farklı seçeneğin olması dengeliyor gibi. para ödülü de gayet güzel. hatırlattığın iyi oldu. bi araştırayım ben bunu...
katkıların için tekrar teşekküler...
ne demek abicim rica ederim;)
pinhani

dinleyin derim mükemmel şarkıları var.. kendi sitelerinde bütün şarkıları yüklü dinleyebilirsiniz
www.pinhani.com özellikle düğün ,yalnızlık ,ne güzel güldün .. şarkılarını tavsiye ederim
Copyright © 1998-2008 Sinema.com