Forum » Mısır Patlağı » Fuaye
Sinema: Güzel bir ilgi alanı. Peki ya MÜZİK???
Buradaki herkes sinemasever. bazılarımız için ise sinema vazgeçilmez... sinema ile yatıp, sinema ile kalkıyoruz bazılarımız. ama bazılarımız da her kadar sinemaseverse bir o kadar da başka aktivitelerle iç içe. örneğin ben: sinema en büyük ilgi alanlarımdan biri. ama onsuz yaşayabilirim. ancak müziksiz asla yaşayamam. müziksiz geçen bir gün benim için zehir olmuş demektir. bu nedenle her ne kadar iyi bir dinleyici olsam da bir o kadar da profesyonel anlamda ben kendim müzik yaptım.
5 yaşımda piyano kursuna başladım. 6 yaşımda Çukurova Üniversitesi devlet konservatuarı kapalı amfisinde ilk konserimi verdim. ancak akabinde yaşadığım çok talihsiz bir olay nedeniyle piyanodan ayrıldım. sonrasında okulda flüt öğrendim, her öğrenci gibi... ama ben çok üzerine gittim. bayağı iyi şekilde flüt çalar oldum. bildiğim bir şarkıyı 5 dk içinde notaya döküp flütte çıkarabiliyorum. ve en nihayetinde geçtiğimiz yaz keman kursuna gittim. bu yaz Allah kısmet ederse güzel bir iş bulursam, kedime yan flüt alıcam ve kursuna gidicem. kısaca her türlü enstrümanı öğrenmek istiyorum. ama tabii sonunda en sevdiğim enstrümanlara yoğunlaşıcam...
siz de kendi müzik yaşantınızı, varsa çalabildiğiniz enstrümanları yazabilir, herkesle paylaşabilirsiniz. SİNEMAnın yanında ayrıca müziksever arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum..)
kakaleite,
aydınlatıcı açıklamaların için teşekkürler. pekala, sen hiç müzikle ilgileniyor musun?
sentimental,
bence gitarın peşini bırakma. gitar çok geniş yelpazeleri olan, hemen her tür müzikte kullanılabilen bir enstrüman. gerçekten de o çok yakın arkadaşın mı sana öğretmekte başarılı olamadı, yoksa sen mi zorlandın? aradaki fark önemli ama değil mi...
globaldanger,
gerçekten yaaa, Allahım bu nasıl bir cümle...
aslında biraz daha oynama yapsak nasıl olur?...
örneğin,
emr-i iradesinden bihaber bahsinde bulunduğum zat-ı muhterem kuzenim, gibi...)
sen de aynı şeyi söylemişsin. gerçekten de o zat-ı muhterem mi sana öğretemedi, yoksa sen mi zorlandın?
Alıntı:
sentimental,
bence gitarın peşini bırakma. gitar çok geniş yelpazeleri olan, hemen her tür müzikte kullanılabilen bir enstrüman. gerçekten de o çok yakın arkadaşın mı sana öğretmekte başarılı olamadı, yoksa sen mi zorlandın? aradaki fark önemli ama değil mi...

ben 4 perdeye bıle basamıyorum,kankamda haklı olarak öğretme çabasına gırdı ama olmadı
davul çalışmalarına başladım zaten bu konuda yetenek akıyo benden
maşaallah...
tütütü nazar değmesin. az bana da göndersen o yeteneklerden... ben vurmalı çalgılara hiç ilgi duymadım. hem bu vesileyle denemiş olurum...)

herşey içimizde içimizde (cmylmz) ;);)
kakaleite,
aydınlatıcı açıklamaların için teşekkürler. pekala, sen hiç müzikle ilgileniyor musun?
Senin müzik anlaşın ne ki eline gitar almakla ben müzik okulunu bitirdim mi diyeceksin
Müzik dediğin şey nedir ki
Özgün,Pop,Rock vb. şeyler diyorsan korkma benim müzik anlayışım sizinkiler gibi değiller
şimdi sana burada dinlediğim müziklerin isminimi yazayım diyorsun ne diyorsun müzik hakkında bilgi
ben bilgimi özgün müzikten yana kullanırım.......
YAHU VARYA SAÇMASAPAN ŞEYLER YAZMADA ÜSTÜNE YOK!!!
ben sana müzikle ilgileniyor musun diyorum, sen alakasız şeyler yazıyorsun...
bence anlamakta güçlük çekiyorsun. ya evet, ya da hayır diyeceğine müzik hakkında bilgi, müzik türleri... tövbe tövbe...
insanı pişman etmeyin, birşeyi sorduğuna!!!
Asıl sen akıllı konuşmayı öğren nasıl bişeysin ben anlamadım
Ortamı chat meydanına çevirmişsin sinema formumu müzik formumu anlamadım...
Alıntı:

kakaleite,

bu laf mı senin dediğin bunu sorman bile çok saçma lafa bakın yada herneyse bende seni anlamadım
forumumun konusu gayet açık. ben bu forumda müzikle ilgilenen, ayrıca bir enstrüman kullanabilen vs... arkadaşları tanımak istedim.
sen, mesajlarında müzikle ilgili şeyler yazmışsın ama kendinden bahsetmemişsin. ben yıllarca aldığım müzik eğitimimi burda anlatacak olsaydım.....
chat ortamı oluşturmak istemiyorum. sadece sıcak bir ortam olsun istiyorum. sana :" aydınlatıcı açıklamaların için teşekkürler, sen müzikle ilgileniyor musun?" diye sormuş olmam chat ortamı yaratmaya çalıştığım anlamına gelmez. yahu bundan daha yumuşam, daha sıcak bir cümle olabilir mi?? bunun nesi saçma? ama galiba bu kadarı sana fazla geliyor. yani daha katı konuşmayı da bilirim...
ama artık cidden sıkıldım kakaleite.
hiç bir forumda düzgün cevaplar yazdığını, ortamı yumuşatmaya çalıştığını vs... görmedim. gören de varsa çıksın söylesin...
böyle davranarak, samimi olabileceğim arkadaşları seçmemde gayet yardımcı oluyorsun...
bende sinema severim ama müzik olmazsa olmazım. 13 yaşımdan beri gitar kursuna gidiyorum ve şu anda çok iyi derecede elektro gitar çalıyorum aynı zamanda solistim de. 2 yıldır okul grubunda şarkı söyleyip elektro çalıyorum. ve son olarakta gruptaki baterist arkadaşım sayesinde yavaş yavaş bateri çalmaya başladım.kısacası müzik beni mutlu eden vazgeçilmez bi tutku oldu bende..
kakaleite birisyle kavga edip falan mı yazdın buraya bunu ben bile okuyunca güldüm
1.fuayeyinin anlamını öğrenelim niye foruma konulduğunu iyi bilelim
2.herkes aup kaçmadıkça falan konu açmakta özgürdür beğenmediysek tek yapmamız gereken şey belirtmektir ya da yazmamaktır uzaktan takip etmektir
3.pekala,sen hiç müzikle ilgileniyormusun? cümlesinden istersen madagascara git ters bi anlam çıkartılamaz (özel yetenek lazım)
4.biraz daha sakin
bı topıce ılgı arttıgında mutlaka bırı bısey cıkarıyo....burda bırılerıne laf sölemekten ne anlıosunuz(kım nasıl anlarsa anlasın bu cumlemı)kavga etmek yada bırılerıne sataşmak ıcın cabalıoruz....
her seferınde aynı şey bıraz dıkkat edersek dıger topıclerde de buna benzer tartısmalar oluyo ve bırılerı orta yolu bulup eskı halıne getırıyo....
sorular gayet acık verılıcek olan cevaplarda öle ;);)
bırbırımıze laf sokmak ya da iğnelemek ıcın uğraşmayalım arkadaşlar......

egeman sana katılıyorum.ılk basta pek dıkkat etmedım ama sonra bıdaha okuyunca çok güldümmmmm
Copyright © 1998-2008 Sinema.com