Mesaj: 165Buradaki herkes sinemasever. bazılarımız için ise sinema vazgeçilmez... sinema ile yatıp, sinema ile kalkıyoruz bazılarımız. ama bazılarımız da her kadar sinemaseverse bir o kadar da başka aktivitelerle iç içe. örneğin ben: sinema en büyük ilgi alanlarımdan biri. ama onsuz yaşayabilirim. ancak müziksiz asla yaşayamam. müziksiz geçen bir gün benim için zehir olmuş demektir. bu nedenle her ne kadar iyi bir dinleyici olsam da bir o kadar da profesyonel anlamda ben kendim müzik yaptım.
5 yaşımda piyano kursuna başladım. 6 yaşımda Çukurova Üniversitesi devlet konservatuarı kapalı amfisinde ilk konserimi verdim. ancak akabinde yaşadığım çok talihsiz bir olay nedeniyle piyanodan ayrıldım. sonrasında okulda flüt öğrendim, her öğrenci gibi... ama ben çok üzerine gittim. bayağı iyi şekilde flüt çalar oldum. bildiğim bir şarkıyı 5 dk içinde notaya döküp flütte çıkarabiliyorum. ve en nihayetinde geçtiğimiz yaz keman kursuna gittim. bu yaz Allah kısmet ederse güzel bir iş bulursam, kedime yan flüt alıcam ve kursuna gidicem. kısaca her türlü enstrümanı öğrenmek istiyorum. ama tabii sonunda en sevdiğim enstrümanlara yoğunlaşıcam...
siz de kendi müzik yaşantınızı, varsa çalabildiğiniz enstrümanları yazabilir, herkesle paylaşabilirsiniz. SİNEMAnın yanında ayrıca müziksever arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum..
)
5 yaşımda piyano kursuna başladım. 6 yaşımda Çukurova Üniversitesi devlet konservatuarı kapalı amfisinde ilk konserimi verdim. ancak akabinde yaşadığım çok talihsiz bir olay nedeniyle piyanodan ayrıldım. sonrasında okulda flüt öğrendim, her öğrenci gibi... ama ben çok üzerine gittim. bayağı iyi şekilde flüt çalar oldum. bildiğim bir şarkıyı 5 dk içinde notaya döküp flütte çıkarabiliyorum. ve en nihayetinde geçtiğimiz yaz keman kursuna gittim. bu yaz Allah kısmet ederse güzel bir iş bulursam, kedime yan flüt alıcam ve kursuna gidicem. kısaca her türlü enstrümanı öğrenmek istiyorum. ama tabii sonunda en sevdiğim enstrümanlara yoğunlaşıcam...
siz de kendi müzik yaşantınızı, varsa çalabildiğiniz enstrümanları yazabilir, herkesle paylaşabilirsiniz. SİNEMAnın yanında ayrıca müziksever arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum..
)6 Haziran 2008, Cuma 20:18

Ya ben fena halde bağlama çalmak istiyorum.öğrenmek istiyorum.Bir kuzenim var yaklaşık 10 küsür estruman çalabiliyor.iyi şekilde.şimdi de müzikoloji okuyor...bense doğru yazdığıma bile emin değilim.çok fena özeniyorum.çok da yeteneksizim.bu kadar benim yazcaklarım

7 Haziran 2008, Cumartesi 00:16

Mesaj: 165Teşekkürler, globaldanger. neden yeteneksiz olduğunu düşünüyorsun ki?? bağlama çok güzel bir enstrüman, hiç denedin mi daha önce?
7 Haziran 2008, Cumartesi 09:43

denemedim ama fırsatını bulunca kuzenimden bana bedava ders vermesini isteyeceğim.
7 Haziran 2008, Cumartesi 09:53

çok az bir süre gitar çaldım. yine çok az bir süre darbuka çaldım. açıkçası darbuka şöyle oldu;
12 yaşında bir tiyatro oyununda rol gereği darbuka çalıyordum. yani sadece o rol için öğrenmiştim. sonra hiç uğraşmadım..
)
çok az bir süre gitar çaldım. yine çok az bir süre darbuka çaldım. açıkçası darbuka şöyle oldu;
12 yaşında bir tiyatro oyununda rol gereği darbuka çalıyordum. yani sadece o rol için öğrenmiştim. sonra hiç uğraşmadım..
)7 Haziran 2008, Cumartesi 21:16

Mesaj: 262bende dün gitarda bahçelerde rüzgar kapımda aşk..........çalmayı öğrendim ama akordur notadır bilmiorm hiç bişey ilkokuldaada koro daydım flüt çaldım hmmm ondan sonra bando takımında borozan çalıorm ve fletcher hocam çok pis kıskandım seni=)
8 Haziran 2008, Pazar 15:37

kıskanma ne olur, çalış senin de olur...
)
kıskanma ne olur, çalış senin de olur...
)8 Haziran 2008, Pazar 17:52

bahçelerde rüzgar... "caddelerde rüzgar" olmıycak mıydı?...
farkedince walla iyi bir kahkaha attım..
) beni güldürdün ya, Allah da seni güldürsün..
)
ama caddelerde rüzgar... başlangıç için iyi ve kolay bir seçim, en azından gitar için...
"borazan" çalıyor olduğuna sevindim. o da çok enteresan ve güçlü bir enstrüman. ne tür borazan çalıyorsun? (çünkü kendi içinde türleri var...)
bahçelerde rüzgar... "caddelerde rüzgar" olmıycak mıydı?...
farkedince walla iyi bir kahkaha attım..
) beni güldürdün ya, Allah da seni güldürsün..
)ama caddelerde rüzgar... başlangıç için iyi ve kolay bir seçim, en azından gitar için...
"borazan" çalıyor olduğuna sevindim. o da çok enteresan ve güçlü bir enstrüman. ne tür borazan çalıyorsun? (çünkü kendi içinde türleri var...)
8 Haziran 2008, Pazar 23:46

Mesaj: 543Scarlett johansson'un Tom waits(2 Grammy ödüllü almıştır) parçalarından oluşan albümü''Anywhere ı lay my head''piyasaya çıktı.Albümün ilk klibi bir cover parça olan ''falling down''şu anda müzik kanallarını arşınlıyor
Rafet el roman'ın senaristliğini,yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği başrolü müjde arla paylaştığı filmi ''Dar alanda kısa paslaşmalar''(2000)olmuştur.Teoman'ın ise yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği''Balans ve manevra''(2004)da başrollerini seda akman,berna öztürk ve müslüm gürsesle paylaşmışlardır.
Rafet el roman'ın senaristliğini,yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği başrolü müjde arla paylaştığı filmi ''Dar alanda kısa paslaşmalar''(2000)olmuştur.Teoman'ın ise yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği''Balans ve manevra''(2004)da başrollerini seda akman,berna öztürk ve müslüm gürsesle paylaşmışlardır.
9 Haziran 2008, Pazartesi 13:39

Mesaj: 543Mahsun kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve oynadığı oyuncu kadrosunda usta sinema ve tiyatrocuların rol aldığı epey olumlu tepkiler alan şu andada tekrar vizyone girmesi beklenen ilk filmi''Beyazmelek(2007)''te emel sayın,yavuz bingöl gibi sanatçı dostlarının yanısıra erol günaydın,gazanfer özcan,lale belkıs,yıldız kenter,nejat uygur,tomris oğuzalp gibi usta oyuncular rol alıyor.Amerikada 41.uluslararası houston film festivalinde Türkiye adına yarışan ''Beyazmelek'' En iyi uluslararası yabancı film ve Jüri özel en iyi yönetmen ödüllü kazanmıştır.
9 Haziran 2008, Pazartesi 13:39

bir yanlışlık oldu herlade. bu yazdığın mesajların benim konumla bir alakası yok gibi. herhalde yanlışlıkla buraya yazdın. yoksa daha başka bir durum mu var? beni aydınlatırsan sevinirim...
bir yanlışlık oldu herlade. bu yazdığın mesajların benim konumla bir alakası yok gibi. herhalde yanlışlıkla buraya yazdın. yoksa daha başka bir durum mu var? beni aydınlatırsan sevinirim...
9 Haziran 2008, Pazartesi 15:20

DANIEL FLETCHER
kakaleite,
kakaleite,
Sinemadaki ünlü Pop Rock Ve Müzik Grupları Sinema ve müzik her ikiside sanatın önemli parçaları.Ünlü müzisyenlerin sinema çıkartmalarına hep şahit olmuşuzdur.Hem ülkemizden hem dünya genelinde artık popüler haline gelmiştir.Genelde bazılarıda sinemadan müzisyenliğe atlıyor artık son örnek; Scarlet johanson ve ya Jennifer lopez gibi.Eminem,Madonna,Britney spears,Justin timberlake,Alliyah,Hillary duff,Spice girls en popülerleri.Bazısı ticari bazısı emin yolda ilerleme çabasına girişmekte ok mi......
9 Haziran 2008, Pazartesi 17:01

Mesaj: 239bende hep keman çalmak ıstemısımdır ama bı turlu olmuyo 

çok yakın bı arkadasım gıtar çalmayı öğretmeye çalıştı ama başarılı olduğunu söliyemıcem
şimdiki ısrarım davul çalmak bunu başarcam gıbıme gelıo

çok yakın bı arkadasım gıtar çalmayı öğretmeye çalıştı ama başarılı olduğunu söliyemıcem
şimdiki ısrarım davul çalmak bunu başarcam gıbıme gelıo

9 Haziran 2008, Pazartesi 21:13

bahsini gerçirdiğim kuzenim(bu nasıl cümle allahım) bana bateri öğretmeye kalkmış başarılı olamamışdı.
10 Haziran 2008, Salı 00:05