Mesaj: 556Bu bölüme bugün sinemayla ilgili ne tür bir atraksiyonun içinde bulunduğumuzu, o gün neleri izlediğimizi, izlerken ne hissettiğimizi vs.. yazalım.. Ama izlediğimiz film hakkında fazla ayrıntıya girmeden kabataslak anlatabiliriz.......
Bugün bayağı film keyfi yaptım bugü sinema.com ile film izleme arası yaptım durdum.....
Funyy Games: Film 97 yapımı bir film olarak bide 2007 senesine uyarlama tekrardan beğendim de...
Tropada elite:Film gayet bir filmden bu yana brezilya sinemasını insanan daha çok sevdiriyor...
American gaster:Eski dönemlerin özelliklede tema uyuşturucu konusu olarak çok iyi ele almaktadır.
sizlerde güzel gününüzü yada sizin için etkisinde kaldığınız günü anlaabilirsiniz.......
Bugün bayağı film keyfi yaptım bugü sinema.com ile film izleme arası yaptım durdum.....
Funyy Games: Film 97 yapımı bir film olarak bide 2007 senesine uyarlama tekrardan beğendim de...
Tropada elite:Film gayet bir filmden bu yana brezilya sinemasını insanan daha çok sevdiriyor...
American gaster:Eski dönemlerin özelliklede tema uyuşturucu konusu olarak çok iyi ele almaktadır.
sizlerde güzel gününüzü yada sizin için etkisinde kaldığınız günü anlaabilirsiniz.......
4 Haziran 2008, Çarşamba 23:18

Mesaj: 95ohh ya ne güzel bi gün.. benim için çok uzak çünkü sınava hazırlanıyorum, sinema ya gitmek şöyle dursun sinema programı bile izleyemiyrum.. ama bugün bir arkadaşta dergi gördüm, baktım biraz sinemayla ilgili tek atraksiyonum bu..(içler acısı!)..
5 Haziran 2008, Perşembe 19:15

Mesaj: 556Sevgili günlük benim okul biteli 2 hafta oldu. Ve filmlerimi yavaş yavaş izlemeliyim
Ama Bugün hiç bir film izlemedim.
Bugün sanki daha değişik bir gün yada herzaman ki gibi sinema.com'da olduğum için deişen bişey yok da diyebilirim...
Bu aralar tv de film ne kadarda olsa izleyemiyorum. Ne yaptım ne ettim. Yinede tv de sinema izlenmesi gerçektende zor oluyor.
Bide yarın yeni filmler vizyona girecek bakalım nasıl filmlermiş....
Tekrar görüşmek üzere.....
Ama Bugün hiç bir film izlemedim.
Bugün sanki daha değişik bir gün yada herzaman ki gibi sinema.com'da olduğum için deişen bişey yok da diyebilirim...
Bu aralar tv de film ne kadarda olsa izleyemiyorum. Ne yaptım ne ettim. Yinede tv de sinema izlenmesi gerçektende zor oluyor.
Bide yarın yeni filmler vizyona girecek bakalım nasıl filmlermiş....
Tekrar görüşmek üzere.....
5 Haziran 2008, Perşembe 21:37

Kötü bir haftasonu geçirdim malesef Önce milli maçta aldığımız yenilgi sonrada film izlerken elektiriklerin gitmesi gerçi tekrar izledi de filmi.
The Air I Breathe bu hafta izlediğim en filmdi...
Karneleri almaya 1 hafta kaldı
Noel filmini izledim bu sabah yani hafta sonu keyfi olarak da denilebilir.....
Daha izlemek istediklerimi yeni yeni izleyeceğim
Sinema.com'lu bir gün daha geçirdim...
Yeniden görüşmek üzere Günlük, hoşça-kal.....
Kötü bir haftasonu geçirdim malesef Önce milli maçta aldığımız yenilgi sonrada film izlerken elektiriklerin gitmesi gerçi tekrar izledi de filmi.
The Air I Breathe bu hafta izlediğim en filmdi...
Karneleri almaya 1 hafta kaldı
Noel filmini izledim bu sabah yani hafta sonu keyfi olarak da denilebilir.....
Daha izlemek istediklerimi yeni yeni izleyeceğim
Sinema.com'lu bir gün daha geçirdim...
Yeniden görüşmek üzere Günlük, hoşça-kal.....
8 Haziran 2008, Pazar 23:27

Mesaj: 8haftasonumu resmen film izleyerek geçirdim ama vizelerime çok az kaldı biraz ara vermem gerekiyor sanırım...cuma günü sinemalara gelcek olan ıssız adam filmine bir torpil geçip ona gideceğim
sonrada çalışma zamanı bekleyin beni filmlerimm
sonrada çalışma zamanı bekleyin beni filmlerimm
6 Kasım 2008, Perşembe 01:31