Zaten bilenlerden cevap vermemelerini rica ediyorum.
Soruyla ilgili açıklamayı, amacını ve neden sorduğumu cevaplar geldikten sonra açıklayacağım.
Çok güzel bir genç kız varmış.Bu genç kızın bir de kız kardeşi varmış.Zaman geçmiş...bu kızın annesi ölmüş.Aile annelerinin cenazesine gitmiş.Güzel kız burda biriyle tanısmış ve aralarında çok güçlü ilişki başlamış.
Sonra kızın kız kardeşi de ölmüş........NEDEN?...
Soruyla ilgili açıklamayı, amacını ve neden sorduğumu cevaplar geldikten sonra açıklayacağım.
Çok güzel bir genç kız varmış.Bu genç kızın bir de kız kardeşi varmış.Zaman geçmiş...bu kızın annesi ölmüş.Aile annelerinin cenazesine gitmiş.Güzel kız burda biriyle tanısmış ve aralarında çok güçlü ilişki başlamış.
Sonra kızın kız kardeşi de ölmüş........NEDEN?...
3 Haziran 2008, Salı 16:52

Alıntı:
eyuksel86
çocuğu tekrar görmek için kardeşini öldürüyo. cenazede ggörürüm diye
çocuğu tekrar görmek için kardeşini öldürüyo. cenazede ggörürüm diye
Dayanamamışsın.
Biri dayanamayıp vermiş bende gece geldiğim için eve şimdi gördüm.
Adamla tekrar buluşmak için kızkardeşini öldürüyor güzel kız.Ve bu sorunun cevabını seri katil içgüdüsü olan kişiler, delirme noktasında zeki(allah korusun) insanlar felan bilio normal adam bilemiyor yani.
6 Haziran 2008, Cuma 00:43

Dayanamamışsın.
Adamla tekrar buluşmak için kızkardeşini öldürüyor güzel kız.Ve bu sorunun cevabını seri katil içgüdüsü olan kişiler, delirme noktasında zeki(allah korusun) insanlar felan bilio normal adam bilemiyor yani.
Şimdi buna ne dememizi bekliyorsun.....
Ya nasıl da oldu bizler bilemedik onumu diyelim yada Sana göre normal bir soru olmaya bilir ama çok normal sıradan bir soru
Bu soruyu seri katil içgüsü felan diyerek daha saçmalamışsın bence yani sen kendini bir seri katil psikolojisi bozulmuş birisi olarak mı görüyorsun
Böyle yaparak zeka yönünüzü bile kaybediyorsunuz.....
Ya ben anlamıyorum bu soruda yada cevabında benim kafamın basmadığı bişeyler var?
6 Haziran 2008, Cuma 01:22

Birşey beklemiyorum.
Cevabı verdim olum birşey yapmadım sana
Ayrıca Zaten soru alıntı...cevapta alıntı.
Yani kakaleite sebepsiz gaza gelişlerin hakareti hak eder ölçüde.
daha gençsin...gün gelir kafan basar başka soruları çözersin.
Cevabı verdim olum birşey yapmadım sana
Ayrıca Zaten soru alıntı...cevapta alıntı.Yani kakaleite sebepsiz gaza gelişlerin hakareti hak eder ölçüde.
daha gençsin...gün gelir kafan basar başka soruları çözersin.
6 Haziran 2008, Cuma 09:30

Mesaj: 484Sorunun cevabında alıntı olmadığını bilmeyen mi var
Ama niye bukadar büyütüyorsun onu da ben anlamıyorum..
Psikolojin konusunda da bayağı bir sorunlusun herhalde.....
Ama niye bukadar büyütüyorsun onu da ben anlamıyorum..
Psikolojin konusunda da bayağı bir sorunlusun herhalde.....
6 Haziran 2008, Cuma 13:30

Mesaj: 115bu sorunun 50 çeşit cevabı olabilir.. kim kimi öldürmüş niye öldürmüş.. doğru denen bu cevabı vermenin delirme noktasında zeki,katil içgüdüsüyle ne alakası var bunu ben de anlamadım.. bu kız piskopat diye cevabı bilmek için piskopat mı olmak lazım? ayrıca adamı görmek için kardeşini öldürmek ne demek ya başka yolu mu yok görmenin.. saçma ki saçma işte .. zorlama bi soru
6 Haziran 2008, Cuma 14:24

yine bir forumu berbat etme yolunda ilerliyorsunuz...
Allah aşkına farkında mısınız?, her forum böyle tartışmalarla bitiyor...
yahu cevabı bilen, bildiğini düşünen, fikir yürüten arkadaşlar cevap yazsın...
ben bu aralar uzaktan takip ediyorum az çok olanları... hemen her forumda tartışmalar, kötü yakıştırmalar vs... almış başını gidiyor. emin olun ki yalnız ben değil, bir çok arkadaş bundan şikayetçi.
kakaleite,
maşaallah hemen her forumda senin mesajlarının haddi hesabı yok. ne güzel, her yere katkıda bulunuyorsun. ama ağırdan almayı da biliniz lütfen.
ezcümle,
forum sahibinin de belirttiği gibi, bu sorunun cevabı verildi. bence artık başka konulara dalalım...
ben bu aralar uzaktan takip ediyorum az çok olanları... hemen her forumda tartışmalar, kötü yakıştırmalar vs... almış başını gidiyor. emin olun ki yalnız ben değil, bir çok arkadaş bundan şikayetçi.
kakaleite,
maşaallah hemen her forumda senin mesajlarının haddi hesabı yok. ne güzel, her yere katkıda bulunuyorsun. ama ağırdan almayı da biliniz lütfen.
ezcümle,
forum sahibinin de belirttiği gibi, bu sorunun cevabı verildi. bence artık başka konulara dalalım...
6 Haziran 2008, Cuma 18:34

DANIEL FLETCHER
Arkadaşlar,
kakaleite,
ezcümle,
Arkadaşlar,
kakaleite,
ezcümle,
Hadi yine döktürmeye çalışmışsın istediğim yerde yazarım.
Bu kimseyi ilgilendirmez. Sizde buranın sinema sitesi olduğunu unutuyorsunuz.
Desem herhangi kötü bir niyetinizin olmadığını biliyorum ama herkes haddini bilecek....
6 Haziran 2008, Cuma 22:06

DANIEL FLETCHER gerekli cevabı vermiştir.
kakaleite'den özel ricam vakfıkebirdeki tüm fırınları bitirdikten sonra bana haddimi bildirmesidir.Bu yazdığıma bakarak da cevap yazma.Seni kayığa almam.
konu kapanıştır.her konudan pay çıkarmaya çalışanlar artık eşeğin bi tarafına aquapark kurup düzenli su kaçırmaya başladılar.
kakaleite'den özel ricam vakfıkebirdeki tüm fırınları bitirdikten sonra bana haddimi bildirmesidir.Bu yazdığıma bakarak da cevap yazma.Seni kayığa almam.
konu kapanıştır.her konudan pay çıkarmaya çalışanlar artık eşeğin bi tarafına aquapark kurup düzenli su kaçırmaya başladılar.
7 Haziran 2008, Cumartesi 00:09

Mesaj: 31başta da dediğim gbi sorudaki en önemli ayrıntı verilmemiş. verilseydi bence herkes bilirdi.
kızla tanıştığı çocuk arasında çok güçlü bir ilişki başladı demişsin. ama aslında cenazeden sonra görüşememişlerdi birdaha çocukla. Bu yüzden öldürüyo zaten kardeşini. madem güçlü bir ilişki var aralarında neden öldürüyo ki kızkardeşini

kızla tanıştığı çocuk arasında çok güçlü bir ilişki başladı demişsin. ama aslında cenazeden sonra görüşememişlerdi birdaha çocukla. Bu yüzden öldürüyo zaten kardeşini. madem güçlü bir ilişki var aralarında neden öldürüyo ki kızkardeşini

7 Haziran 2008, Cumartesi 17:39

güçlü olduğu için zaten.
Senin saptayamadığın nokta şu ki sen bu soruda mantık arıyorsun.Tek cevaba yönelik ve cevaptan soruya doğru gidilen sorularda mantık yoktur amaç vardır.Amaç mantıklı olanı söyleyeni değil hazırlanan soruya, belirlenen cevabı verecek kişileri bulmaktır.Sence de cevabı böyle olan bir soruda mantık aramak saçma değil mi?
Lütfen beşinci itirazını yapmadan önce bu söylediklerimi düşün.
O da olmazsa bu tür soruları daha ayrıntılı bir şekilde anlatırız.
Senin saptayamadığın nokta şu ki sen bu soruda mantık arıyorsun.Tek cevaba yönelik ve cevaptan soruya doğru gidilen sorularda mantık yoktur amaç vardır.Amaç mantıklı olanı söyleyeni değil hazırlanan soruya, belirlenen cevabı verecek kişileri bulmaktır.Sence de cevabı böyle olan bir soruda mantık aramak saçma değil mi?
Lütfen beşinci itirazını yapmadan önce bu söylediklerimi düşün.
O da olmazsa bu tür soruları daha ayrıntılı bir şekilde anlatırız.
8 Haziran 2008, Pazar 00:22

Mesaj: 31sen soruyu yanlış algılamışsın. sorunun doğrusunu söylüyorum sana ama dinlemiyosun. girmişsin bi kere o moda.. tamam sen seçilmiş kişisin ;)
9 Haziran 2008, Pazartesi 19:43

seçilmişler bilmiyor ki.ben sadece soruyu bildim dedim.ukalalılığın bile yanlış anlaşılmışıllığını yaşayorum sizlerle.
10 Haziran 2008, Salı 00:08

Mesaj: 59biraz kazık soruymuş ama eyüksel e katılıyorum cok mantıklı yazmış olma ihrimalı yüksek
25 Haziran 2008, Çarşamba 22:36

Mesaj: 38kim ne derse desin veya alıntı olsun farketmez paylaşım için sağol
26 Haziran 2008, Perşembe 10:46

Mesaj: 4himmmm atesli bi baslik sizde moda girdiniz heralde gevseyiinn ve mutlu olun bole bi kardesiniz yok hahha
2 Temmuz 2008, Çarşamba 14:09