200 kişiden sadece 1 kişinin bilidiği bir soru
arkadaşlar elime ilginç bir soru geçti ve sizinle paylaşmak istedim. baktım bu tür sorulara sitede yer veriliyor bu yüzden yazmakta bir sakınca görmüyorum:
" bir otobüs şoförüsün, ve otobüste sadece bir kişilk yer var.sonra bir durağa geliyorsun ve durakta üç yolcu var: biri en iyi dostun, diğeri çok hasta ve yaşlı bir kadın, 3. ise hayatının aşkı olabilecek kişi. otobüse ayakta yolcu alamazsın." evet bu durumda ne yapardın?
cevaplarınızı bekliyorum...
bunu hatırlar gibiyim... Hastayı alarak ama sonunda aşka kavuşulan bi şeydi ama nasıldı hatırlayamadım
Otobüsü bırakır hayatımın aşkı ile giderdim
Yada erkek yolcuları dışarı atardım
Şaka şaka en iyisi yaşlı kadını almak bir insanın hayatından önemlimi
dostum eğer dostumsa beni anlayacaktır........
Diğer kız ise kız mı yok )
aşkı kucağa dostu yanıma hastayı koltuğa olabilir mi
En iyi dostuma otobüsü teslim eder çok hasta ve yaşlı insanı otobüse bindirmesini(o tek koltuğa) ve yolculara sora sora yola devam etmesini herkesi bırakıp durağa geri dönmesini isterdim.Sonra iner arkadaşım otobüsle dönene kadar kızla konuşurdum.
Böylece otobüs şöförü halimle olduğundan daha çok şansım olurdu.
tabi ki öncelikle hasta olanı alırdım bu da soru mu...?
Otobüsü dostuma verir yaşlı hastayı almasını söylerdim sonra aşkımla ben giderdik....
Çok saçma dostun araba kullanmasını bilmiyorsa ne olacak hilaf sen bizi delirtirsin.
cevap: yaşlı kadını tek koltuğa
dostum şoför koltuğuna
ben aşağıya, hayatımın aşkına...
soru da tutmayan taraflar var( haklısın kakaleite) ama yapacak bişey yok ben de böyle duydum.
doğru cevabı çoğu arkadaş vermiş tebrikler!
Copyright © 1998-2008 Sinema.com