Yönetmen: Semih Kaplanoğlu
Oyuncular: Nejat İşler, Ufuk Bayraktar, Saadet Işıl Aksoy, Tülin Özen
Senaryo: Semih Kaplanoğlu
Görüntü Yön: Özgür Eken
Tür: Dram -
Süre: 97 Dk.
Yapım Yılı: 2007
31 Mayıs 2008, Cumartesi 15:16

Mesaj: 543Gerçekten Türk sinemasının en özgün yapıtlarından biri olmuş.Bazılarımızın dediği gibi seyirciyi düşüncelere iten sade bir film..
Film müziksiz yavaş yavaş ilerlemekte duygu yerine düşüncenizi vermeniz gerekiyor
türk sineması açısından değişik ve duru bir güzeliği var
Yumurta sadece sinema dünyasını değil bu işten anlayan anlamyan ağzı olanın konustuğu bir polemiğin tam ortasında kalmıştı.....
Film müziksiz yavaş yavaş ilerlemekte duygu yerine düşüncenizi vermeniz gerekiyor
türk sineması açısından değişik ve duru bir güzeliği var
Yumurta sadece sinema dünyasını değil bu işten anlayan anlamyan ağzı olanın konustuğu bir polemiğin tam ortasında kalmıştı.....
31 Mayıs 2008, Cumartesi 15:19

Mesaj: 121yumurta ile ilgili söylenebilecek sözler çok fazla olabilir ama sanat filmlerinin genelinde ki basit konu arkasına gizlenmiş donuk insanlar etrafında gelişen güzel fotoğraflardır.bana göre filmde ki en estetik güzel sahnesi köpek sahnesidir. film ile iligili diyecek söz gereğinden fazla abartılmış bir film tabi bal ve kaymağıda izleyince yorumumu tamamlarım.
2 Haziran 2008, Pazartesi 23:07

Mesaj: 1hiç bir filmin iyi olup olmadığı üzerinde bu kadar tartışıldığını duymamıştım. yumurta biraz camus'un yabancısı, biraz nuri bilge ceylan'ın uzak'ı kokan ama bence gayet sıkıcı bir film. iyi olması için tek koşul eplandirmesi midir itirazlarını duyuyorum ama izletmiyor kendini işte
7 Haziran 2008, Cumartesi 11:31

Mesaj: 82ilk 15 dk.sını izleyebildim ama pes etmeyeceğim bir daha deneyeceğim 

19 Haziran 2008, Perşembe 15:52

Mesaj: 5gerçekten sinemayı sanat olarak görenlerin tat alabileceği bir film,oyunculuklar ,sahneler.. detaylar ve doğallık anlatımı gerçekten ayırt edilmez kılıyor...ancak sabır gerektirdiği doğru=)
19 Kasım 2008, Çarşamba 15:44

Mesaj: 5köpek sahnesini al filmin gerisini izlemek sabır, yetenek ister

10 saat önce (00:58)