Forum » Filmler » Diğer
Bugüne kadar kaç tane film seyrettim.
Evet arkadaşlar hiç kendinize bu soruyu sordunuz mu? Tabi bu kategoriye DVD, VCD, CD, sinema, TV ... hepsi dahil.

İnanın ben sayısını hatırlamıyorum. Ya siz.....

----------------------------*---------------------------*---------------------------

Not: Arşivimde 350 den fazla film var. Tabii bunlar beğenip arşivlediğim filmler. Sinema, TV, DVD falan, filan bilemiyorum ama belki 1500 üzerindedir herhalde.
hocam mantksz bı konu her ızldgm fılmlden sonra tahtama bır cızık atmıyorumki bunun cevabı bayaaaa izlemişimdir olur herhalde
Hiç diğerlerini karıştırmadan 400(ortalama) kez sinemaya gittim.
Biran aklıma geldi. Bende foruma açtım. Zaten bazı sorularda mantık aramamak lağzım. Demek ki sende bu soruya cevap yazarak bu mantıksızlığa ortak olmuşsun. Ayrıca, forumda "cevap yazma zorunluluğu yok" bunu sende çok çok iyi biliyorsun. Nitekim sende cevap yazmaya bilirdin. Bırak ilgilenenler yazsın egeman arkadaşım.
açılan her konuyu mantıklı bulma gibi bir zorunluluk yok forum kurallarında ve bunuda ozgurce belırtme ozgurlugum var yanlısmıyım
14 yasındayım sanırım 400 izlemisimdir
sayısını hatırlamadığım kadar çok
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... ÇOK........
300 üzeri diyebilirim ama net değil tabii
iyi güzel hoş sormuşunda biraz saçma bi soru keşke baştan soleseydın sayardık kac tane fılm ızledıgımızı
valla bilen yoktur ki yaw...
hıç aklıma oturup saymak gelmedi eger bir deftere not almış olsaydım baya bir olucaktı yani...
ooo oldukça fazladır.....
Copyright © 1998-2008 Sinema.com