Mesaj: 212hıc tıyatro ya gıttınız mı sorusuna ne cevap verıosunuz???
yooo hıc gıtmedım ,gıtmekte ıstemem mı ??
gıttım ama ama sınema da fılm ızlemek gıbı bı etkı uyandırmadı mı ?
evet arasıra tıyatroya gıderım ve sınemada fılm ızlemek kadar keyıflı mı ??
ben ucuncu sıkkı tercıh edıyorum pekı sız ne dusunuyosunuz??
yooo hıc gıtmedım ,gıtmekte ıstemem mı ??
gıttım ama ama sınema da fılm ızlemek gıbı bı etkı uyandırmadı mı ?
evet arasıra tıyatroya gıderım ve sınemada fılm ızlemek kadar keyıflı mı ??
ben ucuncu sıkkı tercıh edıyorum pekı sız ne dusunuyosunuz??
9 Mayıs 2008, Cuma 15:13

Mesaj: 138Çok güzel bir konuya el atmışsın. Her ne kadar sinema ve tiyatro birbirinden ayrı iki zıt unsur gibi dursa da, aslında birbirini tamamlayan iki önemli unsur. Sentimental bende 3. şık diyorum.
9 Mayıs 2008, Cuma 15:25

İzninle sentimental, dördüncü bir şık ekliycem=evet sürekli giderim, hiç kaçırmam.
ben dördüncü şıkkı seçiyorum. tiyatroya aşığım. çok küçük yaştan beri tiyatroyla iç içeyim. hem oynadım, hem izledim. yıllar önce sinemaya gitmezken tiyatroya gidiyordum yani... hala da gidiyorum. hiç bir oyunu kaçırmıyorum... herkese tavsiye ediyorum. sinemadan apayrı bir dünya tiyatro. olağanüstü... zaten uzattım... şimdi tiyatroyu anlatmakla bitiremem...
)
İzninle sentimental, dördüncü bir şık ekliycem=evet sürekli giderim, hiç kaçırmam.
ben dördüncü şıkkı seçiyorum. tiyatroya aşığım. çok küçük yaştan beri tiyatroyla iç içeyim. hem oynadım, hem izledim. yıllar önce sinemaya gitmezken tiyatroya gidiyordum yani... hala da gidiyorum. hiç bir oyunu kaçırmıyorum... herkese tavsiye ediyorum. sinemadan apayrı bir dünya tiyatro. olağanüstü... zaten uzattım... şimdi tiyatroyu anlatmakla bitiremem...
)9 Mayıs 2008, Cuma 18:08

Mesaj: 67sinemanın tadı ayrı tiyatronun ayrı ama TİYATRO bambaşka bi şey. tiyatroda seyirci gösterinin bir parçasıdır, sinemada sadece izler. tiyatro sahnesinde parfüm sıkılıyor kokusu seyirciye geliyor ya var mı ötesi??
9 Mayıs 2008, Cuma 22:27

Mesaj: 51Bende tiyatroyu sinema kadar severim.Hatta tiayatroda oyuncuyu canlı izlediğimden bazen sinemadan etkileyici oluyor.Babangida ya katılıyorum zaten aslında sinema ve tiyatro büyünleyici unsurlar ve kesinlikle tiyatroda sinema kadar değerli.
29 Haziran 2008, Pazar 19:52