Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
Türkiye 'de En çok İzlenen 10 Film
(Sinema dergisinden alıntıdır.) 1 ay içerisinde Türkiye 'de en çok izlenen 10 film aşağıda sıralanmıştır:

1. Recep İvedik
2.120
3. Bakış Açısı
4. Lanetli Topraklar
5. Sokağın Kralları
6. Ölümcül Oyun
7. M.Ö. 10000
8. Cengiz Han
9. Anestezi
10. Özgürlük Savaşçısı

( Her ay Sinema dergisini aldıkça yeni liste yaparım. )
RECEP İVEDİK gibi bir filmin 1.sırada olması beni çok üzdü açıkcası...
aslında beklenen bi sıralama gibi geldi bana recep ivedik hakkında bende katılıyorum sana TMR
bügünün türkiyesinde insanların düzgün film izlemeleri beklenemezdi.Toplum genelde tüketmeye ve düşünmemeye alıştıgı (alıştırıldığı ) için önlerine en ufak bir komedi aksiyon vs.(İlla sinema da olmayabilir kitap, gazete, tvprogramları şeçiciliği vs.) konuldugu zaman hiç düşünmeden onu yutuveriyorlar. Bu filme gidenlerin kaç kişisi kitap okuma alışkanlıgı edinmiştir başkaları benim yerime düşünüyor ben düşünmesem de olur diyen kaç kişi vardır sorusu? cevabı belli bir sorudur.aslında düşününce bu genel olarak gençlerin şuçumudur ayrı tartışılır.Kendilerine idol olarak aldıkları kişiler gerçekten hatırı sayılır kişilermidir sadece özel hayat para şöhretmidir düşünceleri idol aldıkları kişiler hayat düşüncesi olarak vasatı aşmışmıdır.Doga ve toplum için ne düşünüyordur neler yapıyordur bu sorularunda cevapları açıktır sanırım sadece popiler kültür parçası olmaktan başka da birşey değildir sanırım.
ben baya uzattım sanırım ama bu konu hakkında baya yazabilirim fakat bir çok yönden tartışılması gereken çok farklı konuları açabilir.

"Charlie Chaplin " sana kesınlıkle katılıyorum.boş ve sacma ne varsa seklını degıstırıp sunuyolar onumuze ve aklına ve bılgısıne sahıp olamayan kısıler bunları toplumda gostermeye baslıyorlar.
artık alısık olmamız lazım bole sacmalıkların ulkemızde rekorlar kırmasına
nerden geldıgımız kımın umrunda ya da buralara gelırken neler yasamısız bunları kac kısı okudu.bunu konuda daha bır cok sey yazılır ama malum turk toplumu olarak en aza ındırgıyerek konuların halledılmesını beklıoruz
Böyle düşünmeniz beni gerçekten ne kadar sevindirdi anlatamam. Çevremde Recep İvedik hayranlığı almış başını gidiyor. Demek ki toplumumuz iki hakaret, kötü söz veya argo kelimeyle gülmeye müsait bir toplum. Çok yazık !
Evet, Sinema dergisinin yeni sayısını aldım ve Türkiye 'de en çok izlenen 10 film şu şekilde:

1- O.... Çocukları
2- Yasak Krallık
3- Iron Man
4- Burada Olan Burada Kalır
5- Şantaj
6- Recep İvedik
7-Üç Haydut
8-Horton
9- 96 Saat
10- Hep Seni Aradım

Yorumlarınızı beklerim..
Sokağın Kralları: Bu sene en çok beğendiğim filmlerden oldu 2. olmasını isterdim
M.Ö. 10000iğer filmlerin yanında izlenmesi gerekir 4. olması gerekirdi
Sokağın Kralları, Ölümcül Oyun ve Anestezi daha üst sıralarda yer almalıydı.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com