İşte Sana Fırsat ------> "Ne İstiyorsun"
Arkadaşlar aklınıza gelebilecek en uçuk isteklerinizi yazabilirsiniz.
Sinema Hakkında olması şart değil veya kopenhak kriterlerine uyma zorunluluğunuzda yok.
Hadi durmayın ve istediğinizi yazın.
Malum İlk istek benden...

"Diyarbakır karpuzundan çizgilerin kaldırılmasını istiyorum"
yds sorularının çözümünü ak sakallı dede sayesınde ruyamda gorup ege unıversıtesının tavan puanını yapmak ıstıyorum................
aman allahım ben uctum noluyoooo böle öss ve yds naptı bana böle bıtsede tatıle gıtsek artık
evet yaa gerçekten de kafayı yememize sebep oluyor bu sınavlar. buyrunuz bu türkiyenin rezilliği değil de nedir???
bu arada yds ye gireceğini yeni öğrendim. ing mezunusun yani?? inşaallah istediğin yeri tutturursun...
istemedende olsa dıl sectım hemde ıngılızce almanca ondan ben ıyıce sıyırmıs durumdayım
walla ben ingilizce seçmek istedim ama okulda ingilizce bölüm yoktu, allahın belaları!!!
bence bölümünün değerini bil. çok önemli bir bölüm. bu zamanda en çok para yabancı dilin kullanıldığı işlerde var...
benim ingilizcem çok iyi. bu yüzden ilk işim incirlik hava üssündeydi. bilgisayar üzerine...
incirlik de yanii bilindiği üzere küçük amerika. tamamen yabancı insanlarla çalışıyorsun. incirlikte en kötü maaş 1000 dolar, o da tuvalet temizlikçilerinin aldığı para...
neyse uzattım. demek istediğim en iyi para ingilizcenin olduğu yerlerde... almanca da dahil...
delırıosun bı sure sonra ama
bu hafta sonu olan yabancı dı sınavı hıc olmasınnnnnnnnnnnnnnn
olsun, olsun...
sınavsız bir türkiye düşünemiyorum...(!!!)
sınavda sonsuz başarılar...
geçmişe gidip hayatlarını nasıl yaşadıkları hakkında meraktan kıvrandığım şahıslarla konuşmak, tanışmak istiyorum. yani; fatih sultan mehmet, shakespeare, sokullu mehmet paşa, dostıyevski, tolstoy
marlon brondo, fuzuli, nedim, ömer seyfettin ve marilyn monroe... vs
istediğim yere ışınlanmak istiyorum..
Die,Welle'nin altyazısını bulup yada birinin bana altyazısını bulup gönderdiği zaman filmi anında açıp yanıma dolu yiyecek alarak izlemek istiyorum!
Yaz ödevlerinin bigün uyandığımda kendiliğinden bitmiş olmasını istiyorum!
Bir haftalığına Demi Moore olmak istiyorum!
Almanya ve tüm İskandinav ülkelerini gezmek istiyorum!
Odamda bi tane çikolata çeşmesi istiyorum!
Falan,filan...
*manchester united ve beşiktaş maçları için kombine istiorum ama united için ayrıca her gidişim ve dönüşüm için uçak biletlerimi de istiorum

*johnny depp ve cristiano ronaldoyla şöyle bi oturup uzun uzun sohbet etmek istiyorum

*dergimin kaçırdığım sayısını bulmak istiorum

*ve öss belası var tabi..
bir an önce zengin olup dünyayı dolaşmak istiyorum
yazları alanya'nın cok sıcak olmasını hiç istemiyorum(burasııı cook sıcak yha)
Steven Spıelberg le çalışmak istiyorum.Bir de futbol sahalarının gökyüzüne taşınmasını,bir de...sürüp gidr aslında.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com