Forum » Mısır Patlağı » Fuaye
İşte Sana Fırsat ------> "Ne İstiyorsun"
Arkadaşlar aklınıza gelebilecek en uçuk isteklerinizi yazabilirsiniz.
Sinema Hakkında olması şart değil veya kopenhak kriterlerine uyma zorunluluğunuzda yok.
Hadi durmayın ve istediğinizi yazın.
Malum İlk istek benden...

"Diyarbakır karpuzundan çizgilerin kaldırılmasını istiyorum"
hiç bir fiil gerceklestırmeden para kazanmak ıstıorum
aynen katılıyorum,
hiç bir fiil gerçekleştirmeden para kazanmak istiyorum )
gerçekten çok mükemmel olmuş...
ama illa ayrıca birşeyler yazmam gerekirse ve madem uçuk olması gerekiyorsa yazayım,
sırtıma taktığım motorla (yani uçarak) dünya turu yapmak istemişimdir hep...
(bu da çok mu uçuk oldu acaba?? )
piyangonun bana çıkmasını istiyorum paramı istediğim filmlere vericemm ah ah dvd cide gözümün önünde duruyorlar ama öğrenci maaşıyla nereye kadar
TİM BURTON İLE TANIŞIP, ONUN SETİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM. HATTA FİLMİNDE YÖNETMEN YARDIMCISI OLARAK YER ALMAK İSTİYORUM. HATTA VE HATTA 2005 YILINA GERİ DÖNÜP NEİL YOUNG 'IN YÖNETTİĞİ (BREAKFAST ON PLUTO YANİ PLÜTONDA KAHVALTI FİLMİNDE) HEM YÖNETMENİN ASİSTANI OLARAK HEM DE CİLLİAN MURPHY'NİN OYUNCU KOÇLUĞUNU YAPARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUM!!!
profesyonel snooker oyuncusu olup world snooker shampıonshipde ronnie o'sullivanla maç yapmak istiyorum
dunyayı dolaşıp karar vermeyı sonra venuse gıtmeyı ıstıyorum..
Biran önce emekli olmayı isterim.
josh holloway ın oynadıgı reklam fılmındekı kırmızı elbıselı kızın yerınde olmayı ısterdım
kendini ölüme sürüklediği şeyi yapmadan önce, HEATH LEDGER'ın yanında olmak, ve onu bu korkunç sondan kurtarmak isterdim...
Dünya turuna çıkmak isterim. Ancak bu ömrümde gerçekleşmeyeceği kesin...
gerçekleşmeyeceği neden kesin olsun ki??
sen yürekten istediğin ve o kuvvette çalıştığın sürece istediğin herşeyi yapabilirsin... imkansız diye bir şey yoktur. ben bazen düşünürüm kendi kendime, "gerçekten de asla ve asla, hiç bir şekilde gerçekleştiremeyeceğim bir şey yok mu acaba?" diye. bence yok. bunun bir örneği de, başta söylediğim gibi, sırtıma taktığım motorla dünya turu yapmak..)
yukseklık korkumu yenıp yamac parasutu ıle atlamak ıstıyorum
pulp fiction-taxi driver-clockwork orange-fight club-rezervuar köpekleri bu 5 liyle kapışabilecek filmlerin gelmesini istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkk bi there will be blood la no country for old men harbi filmlerdi bu sene
kırmızı spor araba :-))
PARİS HİLTON GİBİ YAŞAMAYI İSTİYORUM
Copyright © 1998-2008 Sinema.com