Ketçap reklamları sitenin ana menüsünü kullanmaya izin vermiyor.
Haber Kritik Ana Logo vs. hiçbirine tıklanamıyor...
aynı sorun için yazıyorum.maalesef menünüzü kullanamıyoruz.umarım kısa zamanda bu problemi çözersiniz.hayatımda ilk defa sinema içerikli bir siteyi bu kadar zamandır takip ediyorum.umarım bu sorunu en kısa zamanda halledersiniz.
teşekkürler
sık bırak sende
doğru mause ile tıklamadığın zman mause görünmüyor
sakıncalı bir reklam ama sinema.com bileceği iş
sınır oluyorum bende o ketcap reklamına
kaldırsalar cok guzel olur
kaldırılmalı engel oluyor sinir bozuyor. ürüne de zarar veiryor alacağı varsa da almaz insanlar
Kesinlikle katılıyorum, reklam kabusum haline geldi Sitede genel olarak reklam olmasına karşı değilim tabi ama sitenin kullanımını kısıtlayacak bir düzenleme de olmamalı bence. Umarım en yakın zamanda bir çare bulunabilir.
hala bu reklam işinde tam bir sonuca ulaşamadık.lütfen sesimizi duyun.reklamı kaldırmanızı değil,siteye erişimimize izin vermenizi istiyyoruz.kendimi pasif direnişçi gibi hissetmeye başladım.
site ile daha çok vakit geçirmek istiyorum ama ketçap reklamı insanı çok sinirlendiriyor
çoğu siteyede koymuşlar fareyi oynatamıyoruz oyüzden bende öyle ketçap reklamlı olan sitelere girmiyorum biz site kullanıcıları olarak reklamı başka bir köşeye taşırsanız daha seviniriz gerçektende çok sinir oluyorum reklmalara reklamlar önemli ama bu ne biçim reklam anlamadım....
ketçap reklamı kaldırıldığı için teşekkürler.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com