Mesaj: 212alttakı bn senı mıamı nın sıcak sahıllerıne gonderıorum 

5 Mayıs 2008, Pazartesi 11:42

Mesaj: 118Öncelikle İrlandanın etekleri,jameson viskisi ve gayleri ile ünlüdür.Hatta ünlü "İrish kiss" ekrek erkeğe yapılır(kıskançlık yok)
Uçak düşme aşamasını atlattı.Ama ben içinde değildim.
Uçak biraz tokyo üstlerinde düşmeye başladı.Uçağın içindeki postmodern gençliğin tamamı "Lost" tribine girdiler ve hepsi sevinç çığlıkları atıyorlardı.Ben ise yanıma aldığın mikro paket paraşüt, (japon yapımı) japoncayı öğreniyorum adlı kitap ve ingilizce-japonca-türkçe mini sözlük ile tokyo semalarına iniş yapmaktayım.Babangidayı bulup yardımcı olucam...veeee geyşalardan geyşalara akıcaz.
Uçak düşme aşamasını atlattı.Ama ben içinde değildim.
Uçak biraz tokyo üstlerinde düşmeye başladı.Uçağın içindeki postmodern gençliğin tamamı "Lost" tribine girdiler ve hepsi sevinç çığlıkları atıyorlardı.Ben ise yanıma aldığın mikro paket paraşüt, (japon yapımı) japoncayı öğreniyorum adlı kitap ve ingilizce-japonca-türkçe mini sözlük ile tokyo semalarına iniş yapmaktayım.Babangidayı bulup yardımcı olucam...veeee geyşalardan geyşalara akıcaz.
12 Mayıs 2008, Pazartesi 23:31

Mesaj: 138Sen bir numarasın globaldanger, yanlız yere lütfen çakılmadan in. İnan sana çok ihtiyacım var. Bu arada japoncayı öğrendin mi?
Lütfen lütfen acele et birazzz. Derken ya globaldanger acele etmene gerek yok. Off yaa sentimental ne işin var senin burada yaa, hadi geri dönüyoruz. Tamam tamam bir daha gelmiyoruz. Hadi globaldanger bekleme gidelim burdan.
Bu arada biz 3 arakadaş dönüş yolundayız. dönerken myanmara ugradık. Arkadaşlar burası berbat, S.O.S. yardıma gelmek isteyenler acele edin biraz. Adres MYANMAR (Eski adıyla Burma)
Lütfen lütfen acele et birazzz. Derken ya globaldanger acele etmene gerek yok. Off yaa sentimental ne işin var senin burada yaa, hadi geri dönüyoruz. Tamam tamam bir daha gelmiyoruz. Hadi globaldanger bekleme gidelim burdan.
Bu arada biz 3 arakadaş dönüş yolundayız. dönerken myanmara ugradık. Arkadaşlar burası berbat, S.O.S. yardıma gelmek isteyenler acele edin biraz. Adres MYANMAR (Eski adıyla Burma)
13 Mayıs 2008, Salı 09:15

Mesaj: 2123 arkadaş dönüş yolundayız japonya da geysaların arasında kaldıktan sonra globaldangerın ırlanda da gorduklerını anlatması bı nebze ıcımı rahatlattı
myanmar ın durumu çok berbat
allttakı sende bızım yanımıza yardıma gel !!!
myanmar ın durumu çok berbat
allttakı sende bızım yanımıza yardıma gel !!!
13 Mayıs 2008, Salı 10:13

Mesaj: 118(arkadaşlarımın uyarısı üzerine söylüyorum irlandanın "irish créam"i de fena güzeldir)
İzmit depremini yaşamış biri olarak burada bu doğa felaketinin yol açtıkları beni çok etkiledi.Yaşamış olmak dedim çünkü tv'den izlemek başka, veya o enkazın altından canlı çıkmak da başka, off bunlar hep başka da bu felaketler sadece evi yıkılanların değil tüm bölge halkının kaderini çökertebilir.Hayatınız bir daha asla ama asla aynı olmaz.Asla.
Keşke gerçekten uzanabilse ellerimiz.
Neyse alttaki sen istersen gel istersen gelme.
İzmit depremini yaşamış biri olarak burada bu doğa felaketinin yol açtıkları beni çok etkiledi.Yaşamış olmak dedim çünkü tv'den izlemek başka, veya o enkazın altından canlı çıkmak da başka, off bunlar hep başka da bu felaketler sadece evi yıkılanların değil tüm bölge halkının kaderini çökertebilir.Hayatınız bir daha asla ama asla aynı olmaz.Asla.
Keşke gerçekten uzanabilse ellerimiz.
Neyse alttaki sen istersen gel istersen gelme.
13 Mayıs 2008, Salı 19:50

alttakı senı marmarıse gonderııım sezon baslamadan bı eglen gel
alttakı senı marmarıse gonderııım sezon baslamadan bı eglen gel
13 Mayıs 2008, Salı 21:22

Mesaj: 138Bunu da ben alayım çünkü marmariste eniştem ve ablam var. Onlarla konuşmam gerekiyordu. Sağ olasın sentimental.
Alttaki bende seni Bodrum'a yolluyorum. Hadi kolay gelsin.
Alttaki bende seni Bodrum'a yolluyorum. Hadi kolay gelsin.
16 Mayıs 2008, Cuma 10:20

seni gittikçe daha çok sevmeye başlıyorum. beni hep gitmek istediğim yerlere gönderiyorsun...
bodruma en son 13 yıl önce gitmiştim.
) ne kadar eskide kalmış değil mi??
ama çok özlemişim. orda ailemlw çopk güzel hatıralarım vardı. böylelikle hepsi canlanmış oldu...
bodrum bayağı bir değişmiş. son gidişimde otelde kalmıştım. oraya yeni yapılmış villalar, kaldığım oteli gölgede bırakıyor...
ve şimdiii denize gidiyorum. oleeeyyyyy. allahım ne kadar özlemişim yüzmeyi.... sahilde güneşlenmeyi... dalıp balıkları izlemeyi...
valla harika oldu bu bodrum gezisi...
alttaki;
seni bu kadar güneşten, sıcaktan korumak için antarktikaya gönderiyorum.
oradaki kutup ayılarını ve diğer kutup canlılarını bi kontrol et bakayım, çok üşüyorlar mı? ama onları kontrol edeyim derken kendini de korumayı unutma...
seni gittikçe daha çok sevmeye başlıyorum. beni hep gitmek istediğim yerlere gönderiyorsun...
bodruma en son 13 yıl önce gitmiştim.
) ne kadar eskide kalmış değil mi??ama çok özlemişim. orda ailemlw çopk güzel hatıralarım vardı. böylelikle hepsi canlanmış oldu...
bodrum bayağı bir değişmiş. son gidişimde otelde kalmıştım. oraya yeni yapılmış villalar, kaldığım oteli gölgede bırakıyor...
ve şimdiii denize gidiyorum. oleeeyyyyy. allahım ne kadar özlemişim yüzmeyi.... sahilde güneşlenmeyi... dalıp balıkları izlemeyi...
valla harika oldu bu bodrum gezisi...
alttaki;
seni bu kadar güneşten, sıcaktan korumak için antarktikaya gönderiyorum.
oradaki kutup ayılarını ve diğer kutup canlılarını bi kontrol et bakayım, çok üşüyorlar mı? ama onları kontrol edeyim derken kendini de korumayı unutma...
16 Mayıs 2008, Cuma 12:56

Mesaj: 212çok tesekkur ederım bu aralar gunes alerjım costu gıdıp serınlıyım kendıme gelııım
alttakı ben yanlız kalmıım orda sende benle gel bı zahmet
alttakı ben yanlız kalmıım orda sende benle gel bı zahmet

16 Mayıs 2008, Cuma 19:35

Mesaj: 118doğayı hedef olmaktan kurtarmak adına kutup ayılarını destek amaçlı geldim.Uçsuz bucaksız mekanı dar etmiş insan oğlu pisliğiyle haycancıkları.Olduğu yere sığamıyor pofuduk şeyler.Hangisi başını eğse insanlık adına ben utanıyorum.
Altaki seni kyoto'yu imzalamayan diğer ülkenin başkanının yanına "BUSH"t'a yolluyorum.Kıçına kıçına vur.Burdakini bana bırak çok fena kurdum kendimi.
Altaki seni kyoto'yu imzalamayan diğer ülkenin başkanının yanına "BUSH"t'a yolluyorum.Kıçına kıçına vur.Burdakini bana bırak çok fena kurdum kendimi.
17 Mayıs 2008, Cumartesi 00:09

insanların dramlarını görmesi ve yaşadığı ülkeye ve hayata defalarca şükretmesi oradakilere ve dünyanın her yerinde emperyalistlerin işkencelerine maruz kalan masumlara dua etmesi için...
insanların dramlarını görmesi ve yaşadığı ülkeye ve hayata defalarca şükretmesi oradakilere ve dünyanın her yerinde emperyalistlerin işkencelerine maruz kalan masumlara dua etmesi için...
18 Mayıs 2008, Pazar 23:48

Mesaj: 117önce kutup hayvanları sonra filistin insanları... ve tabii filistin gibi diğer tüm dünya ülkelerinde insanların çektiği işkenceleri, yaşadıkları dramları görmek maalesef kötü... o insanları -ben kendi adıma- çok iyi biliyorum, her gün onlarla üzülüyorum, her gün de onların refahı için rabbime duacıyım...
ama bu kadar trajediden sonra doğal hayatımıza dönmek zorundayız değil mi?..
alttaki,
seni avustralyaya gönderiyorum. avustralya olağanüstü bir ülke. (bizden iyi olmasın
) doğasıyla, tarihiyle, hayvanlarıyla, bitkileriyle... ama gel gör ki ülkenin yarısından fazlası çöl. ne kadar kötü değil mi? o yüzden seni o kavurucu çöl sıcağında yaşamaya çalışan tüm hayvanları, bitkileri korumaya gönderiyorum... dilediğin kadar arkadaşını yardım için yanına alabilirsin
)...
ama bu kadar trajediden sonra doğal hayatımıza dönmek zorundayız değil mi?..
alttaki,
seni avustralyaya gönderiyorum. avustralya olağanüstü bir ülke. (bizden iyi olmasın
) doğasıyla, tarihiyle, hayvanlarıyla, bitkileriyle... ama gel gör ki ülkenin yarısından fazlası çöl. ne kadar kötü değil mi? o yüzden seni o kavurucu çöl sıcağında yaşamaya çalışan tüm hayvanları, bitkileri korumaya gönderiyorum... dilediğin kadar arkadaşını yardım için yanına alabilirsin
)...19 Mayıs 2008, Pazartesi 14:42

yozlaşmakta olan bir forum daha...
bu forum bayağı iyi gidiyordu. ama nedense en son ben yazmışım ve katılımlar durmuş. bundan önce de replik bulmaca oyunu vardı; orda da en son ben yazdım ve katılımlar durdu... bilmiyorum, ben yanlış şeyler mi söylüyorum.? hoşuna gitmeyenler varsa uyarsınlar!!!
sizin yerinize de zevkle avustralyaya giderim ve gittim. gerçekten de çok sıcak. kanguruları sinek gibi öldürüyorlar. çöl hayvanlarının ölümleri gittikçe artıyor. tüm dünyada olduğu gibi susuzluk tehlikesi almış başını gidiyor. (en azından tüm çöl ülkelerinde olduğu gibi)... ne yalan söyleyim, bu problemlere bir çare bulamadım. oradaki insanlar önemsemiyorki, 25.000 km uzaklıktaki alelade bir türk önemsesin!!!
eğer hala biryerlere gitmek isteyen varsa,
alttaki, seni güzel bir yere gönderiyorum...
yozlaşmakta olan bir forum daha...
bu forum bayağı iyi gidiyordu. ama nedense en son ben yazmışım ve katılımlar durmuş. bundan önce de replik bulmaca oyunu vardı; orda da en son ben yazdım ve katılımlar durdu... bilmiyorum, ben yanlış şeyler mi söylüyorum.? hoşuna gitmeyenler varsa uyarsınlar!!!
sizin yerinize de zevkle avustralyaya giderim ve gittim. gerçekten de çok sıcak. kanguruları sinek gibi öldürüyorlar. çöl hayvanlarının ölümleri gittikçe artıyor. tüm dünyada olduğu gibi susuzluk tehlikesi almış başını gidiyor. (en azından tüm çöl ülkelerinde olduğu gibi)... ne yalan söyleyim, bu problemlere bir çare bulamadım. oradaki insanlar önemsemiyorki, 25.000 km uzaklıktaki alelade bir türk önemsesin!!!
eğer hala biryerlere gitmek isteyen varsa,
alttaki, seni güzel bir yere gönderiyorum...
3 Haziran 2008, Salı 21:47

Mesaj: 118Hep benim istediğim yeri yazmasını bekledim birinin.Ama kimse yollamadı.bu "güzel yer" fırsatını değerlindiricem ve karadeniz yaylalarına atıcam kendimi.
Bir bakıyorsun bir dağın ormanında binbir renk.Hepsi yeşil gibi hepsi mavi gibi ama binbir renk.
Alttaki seni f-tipi bir hücreye yolluyorum.Sadece 1 dakikalığına.O bir dakikada yaşadığın binlerce yıllık acıyı bize anlata bilir misin?
Yada boşver yaa.
Sen git las vegas'a.
Bir bakıyorsun bir dağın ormanında binbir renk.Hepsi yeşil gibi hepsi mavi gibi ama binbir renk.
Alttaki seni f-tipi bir hücreye yolluyorum.Sadece 1 dakikalığına.O bir dakikada yaşadığın binlerce yıllık acıyı bize anlata bilir misin?
Yada boşver yaa.
Sen git las vegas'a.
4 Haziran 2008, Çarşamba 00:17

çok para kaybettım
alttakı gel buraya ve benı kurtarrrrrrrrrrrr

çok para kaybettım

alttakı gel buraya ve benı kurtarrrrrrrrrrrr
4 Haziran 2008, Çarşamba 11:35

Mesaj: 57geldim.. yalnız ben kumar bilmem ama bariz şans küpüyüm, kaybettiklerinin hepsini(ve fazlasını) aldık sinemental..
alttaki seni mısırda bir piramide yolluyorum. hep gitmek istemiştim, söyler misin gerçekten de ürkütücümü??
alttaki seni mısırda bir piramide yolluyorum. hep gitmek istemiştim, söyler misin gerçekten de ürkütücümü??
4 Haziran 2008, Çarşamba 12:43