Mesaj: 212alttakı bn senı mıamı nın sıcak sahıllerıne gonderıorum 

5 Mayıs 2008, Pazartesi 11:42

Mesaj: 118ben miamai ye gitmk istemiyorum ama nereye gitmek istediğimi de söylemiyorumbiri bilirse atlıcam...ben alttakini kopagabana plajına yolluyorum.ya da orası neresiyse işte.
5 Mayıs 2008, Pazartesi 12:01

Mesaj: 105kopagabana plajını çok merak ediyorum şimdiden ve bende alttakini muz cumhuriyetinin portakal şehrinin ceviz ilçesinin kivi semtinin lahmacun mah. de bira sokağına gönderiyorum.
globaldanger sen de orayamı gitmek istiyordun bileti sana kesim istersen
globaldanger sen de orayamı gitmek istiyordun bileti sana kesim istersen
5 Mayıs 2008, Pazartesi 13:25

Mesaj: 185direk üzerime alınıyorum teşekkürler chaplin iyi bir seçim olmuş,ben alttakini(kime göre neye göre)bizim karşı daireye gönderiyorum sinema hakknda muhabbet etcek biri olsun bee binadan=)
5 Mayıs 2008, Pazartesi 19:45

Ben alttakini Universal studyolarına yolluyorum...Tabi gidecek biri gelirse...
Ben alttakini Universal studyolarına yolluyorum...Tabi gidecek biri gelirse...
5 Mayıs 2008, Pazartesi 21:12

aldım kabul ettim gittim, hatta şu anda size ordan sesleniyorum... ben alttaki arkadaşı, hmmmm, nereye gönderseeeemmm,,, jason bourne'nun peşine gönderiyorum, en son nerde olduğuna dair bi fikri varsa ve yakalayabilirse
) haince oldu yaa biraz [ama napayım aklıma şu anda başka şey gelmedi]
aldım kabul ettim gittim, hatta şu anda size ordan sesleniyorum... ben alttaki arkadaşı, hmmmm, nereye gönderseeeemmm,,, jason bourne'nun peşine gönderiyorum, en son nerde olduğuna dair bi fikri varsa ve yakalayabilirse
) haince oldu yaa biraz [ama napayım aklıma şu anda başka şey gelmedi] 6 Mayıs 2008, Salı 00:58

Mesaj: 118yakaladım.kocaelinin kozluk mahallesinde bir kahvede, kumar oynuyo...ben çay içtim, o kuşburnu."Nabıyon" dedim "koşturuyom" dedi."esprimi lan şimdi bu" dedim "pardon abi" dedi..."çay sölim mi abi benden" diye ekledi yüz vermedim.kızdığımı anladı sigara yaktı.şu anda durmadan kaybediyor.Sanırım oyuna girmek zorunda kalıcam.
Ben alttaki arkadaşı iç dünyasına seyahate yolluyorum.
Not:İçinizdeki sese sesleniyorum...kahvede jason bourne olduğana şaşmıyorsun da wireless olmasına mı şaşıyorsun?
Ben alttaki arkadaşı iç dünyasına seyahate yolluyorum.
Not:İçinizdeki sese sesleniyorum...kahvede jason bourne olduğana şaşmıyorsun da wireless olmasına mı şaşıyorsun?
6 Mayıs 2008, Salı 01:20

alttakı senıde brezılyaya gonderıorum.bu aralar karnaval falan yok ama ıdare et artık ;)

alttakı senıde brezılyaya gonderıorum.bu aralar karnaval falan yok ama ıdare et artık ;)
6 Mayıs 2008, Salı 09:00

Mesaj: 138Ha tam bana göre bir ülke. İyi oldu bu hayatımda göremiyecem diye üzülüyordum. şimdi size brezilyadan yazıyorum. Herkes gelebilir. Çok güzel bir yer arkadaşlar.
Bende alttakini karadenizin eşşiz kıyılarına, koylarına yolluyorum. O güzellim memleketimin köşesinde güzel anlar yaşaşsın diye .....
Bende alttakini karadenizin eşşiz kıyılarına, koylarına yolluyorum. O güzellim memleketimin köşesinde güzel anlar yaşaşsın diye .....
6 Mayıs 2008, Salı 10:41

Mesaj: 35birileri beni karadenize yollamaya kalktı.. fakat ben zaten karadenizdeydim uşaklar.. kastamonudaydım.. 
bende 1 şanslı talihliyi şampiyonlar ligi finaline yolluyorum mancherter-chelsea maçına..

bende 1 şanslı talihliyi şampiyonlar ligi finaline yolluyorum mancherter-chelsea maçına..
6 Mayıs 2008, Salı 11:02

)
ne yazıkki benim yollayacağım kişi afrika yolcusu olacak neresi olursa artık fildişi sahilleri olabilir.
)ne yazıkki benim yollayacağım kişi afrika yolcusu olacak neresi olursa artık fildişi sahilleri olabilir.
6 Mayıs 2008, Salı 11:11

alttakı sende moskovaya gıdıp hepımız ıcın vodka ıcmeye gonderıorum.(alkol sevmıyosan baska bısı ıc
)

alttakı sende moskovaya gıdıp hepımız ıcın vodka ıcmeye gonderıorum.(alkol sevmıyosan baska bısı ıc
)6 Mayıs 2008, Salı 16:20

biraz soguktu ilk vardıgımda vodka yı içince ısını verdim hemen ortam baya sıcak burada
bende alttakini asimile olmuş noel babayı bulup neden asimile oldun be ula sen bizimsin demesini istiyorum biri gerçeği anlatsın ona gelip nasrettin hocayla nargile içmesini sölesin hatta eşekle ren geyiklerini degiştirsinler
biraz soguktu ilk vardıgımda vodka yı içince ısını verdim hemen ortam baya sıcak burada
bende alttakini asimile olmuş noel babayı bulup neden asimile oldun be ula sen bizimsin demesini istiyorum biri gerçeği anlatsın ona gelip nasrettin hocayla nargile içmesini sölesin hatta eşekle ren geyiklerini degiştirsinler

6 Mayıs 2008, Salı 17:11

Mesaj: 118"Noel baba sen bacalardan geçiosun peki bundan geçer misin?" diyerek; sağ elimin işaret parmağıyla baş parmağımı birleştirip yuvarlak yaptım.Önce bir sessizlik sonra cücelerden birinin dayanamayıp kopmasıyla bütün kutup yarıldık.Kırmızı burunlu ren geyikleri bile gülüyordu.
Şu anda ren geyiklerine ters biniyoruz.Süper eğlenceli lan.
Ben alttakini paralel evrenlere seyahate yolluyorum.
(Orda ne yaptığını kim nasıl anlatacak bakayım)
Şu anda ren geyiklerine ters biniyoruz.Süper eğlenceli lan.
Ben alttakini paralel evrenlere seyahate yolluyorum.
(Orda ne yaptığını kim nasıl anlatacak bakayım)
6 Mayıs 2008, Salı 23:22

Mesaj: 138Ne olduğunu anlayamadım ama gittim geldim. Alttakini artık marsa gönderme zamanı geldi.
7 Mayıs 2008, Çarşamba 09:42

gecerlı nedenlerım var cunku
erkekler marstan kadınlar venusten geldıgı ıcın , onca erkek arasında sıkılırım ben konuscak konu olmadıgı ıcın
alttakı senı kuzey kutbuna neslı tukenmekte olan penguenlerı korumaya yonelık calısma yapmaya gonderıorum
gecerlı nedenlerım var cunku

erkekler marstan kadınlar venusten geldıgı ıcın , onca erkek arasında sıkılırım ben konuscak konu olmadıgı ıcın
alttakı senı kuzey kutbuna neslı tukenmekte olan penguenlerı korumaya yonelık calısma yapmaya gonderıorum
7 Mayıs 2008, Çarşamba 10:21