Arkadaşlar elinde herhangi iyi bir filmin senaryosu olan arkadaşlar var mı?Nette bir kaç filmin dışında bulmak mümkün değil,olanlarda ingilizce.Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Sence kimse sana senaryosunu verir mi?Bir senarist olarak soruyorum.Sanmıyorum.
Açık söyleyeyim, ben de senaryomu vermem.
Yanlış anlaşılmışımSizlerin yazdığı herhangi bir senrayodan bahsetmiyorum.Çekilmiş bir filmin senaryosundan bahsediyorum.Örneğin prestif filminin senaryosu.
benim elimde senaryo örnekleri var. hem netten bulduğum hem de kendi çalıştığım filmlerin senaryo örnekleri, çekildikleri için başkasına kaynak olarak vermem sorun olmaz. sanırım teknik bilgi, yani yazım biçimi hakkında örnek istiyorsun. ben de aradım çünkü bir ara...
aa bende istiyorum o örneklerden be?
araştırıyorum. bulunca heber vereceğim.
şayet ingilizce işini görecekse; http://www.nes.ru/russian/news/Archiv/scenario.htm
Karamamba evet kastettiğim buydu.Bende senaryolar üzerinde çalışıyorum ve tamamlanmış bir senaryodan daha iyi malzeme olamaz.Nette sadece Fıght club filmini bulabildim.Kurtlar Vadisi Irak'ta varPotansiyelini öldürmek isteyen arkadaşlar için.MSn adresim yildiray_00_1@hotmail.com eklersen sevinirim.Msn den alışveriş yapabiliriz.Bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlar ekleyebilir.Aynı yola başkoymuş kişiler olarak paylaşacak şeylerimiz olacaktır.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com