Mesaj: 10Arkadaşlar elinde herhangi iyi bir filmin senaryosu olan arkadaşlar var mı?Nette bir kaç filmin dışında bulmak mümkün değil,olanlarda ingilizce.Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
3 Mayıs 2008, Cumartesi 19:57

Mesaj: 116Sence kimse sana senaryosunu verir mi?Bir senarist olarak soruyorum.Sanmıyorum.
5 Mayıs 2008, Pazartesi 00:24

Sizlerin yazdığı herhangi bir senrayodan bahsetmiyorum.Çekilmiş bir filmin senaryosundan bahsediyorum.Örneğin prestif filminin senaryosu.
Sizlerin yazdığı herhangi bir senrayodan bahsetmiyorum.Çekilmiş bir filmin senaryosundan bahsediyorum.Örneğin prestif filminin senaryosu.5 Mayıs 2008, Pazartesi 17:54

Mesaj: 10benim elimde senaryo örnekleri var. hem netten bulduğum hem de kendi çalıştığım filmlerin senaryo örnekleri, çekildikleri için başkasına kaynak olarak vermem sorun olmaz. sanırım teknik bilgi, yani yazım biçimi hakkında örnek istiyorsun. ben de aradım çünkü bir ara...
5 Mayıs 2008, Pazartesi 18:17

Mesaj: 11şayet ingilizce işini görecekse; http://www.nes.ru/russian/news/Archiv/scenario.htm
6 Mayıs 2008, Salı 14:44

Mesaj: 10Karamamba evet kastettiğim buydu.Bende senaryolar üzerinde çalışıyorum ve tamamlanmış bir senaryodan daha iyi malzeme olamaz.Nette sadece Fıght club filmini bulabildim.Kurtlar Vadisi Irak'ta var
Potansiyelini öldürmek isteyen arkadaşlar için.MSn adresim yildiray_00_1@hotmail.com eklersen sevinirim.Msn den alışveriş yapabiliriz.Bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlar ekleyebilir.Aynı yola başkoymuş kişiler olarak paylaşacak şeylerimiz olacaktır.
Potansiyelini öldürmek isteyen arkadaşlar için.MSn adresim yildiray_00_1@hotmail.com eklersen sevinirim.Msn den alışveriş yapabiliriz.Bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlar ekleyebilir.Aynı yola başkoymuş kişiler olarak paylaşacak şeylerimiz olacaktır.6 Mayıs 2008, Salı 15:40