Mesaj: 255kendi fikrimi söylüyorum kesinlikle empire.her ay verdiği filmler zaten derginin kalietisini gösteriyor,sadece vizyon filmlerini değil paramparça aşklar köpekler,fargo,clockwork orange,john malkovich olmak,big lebowski vb gibi birçok kült,klasik filmi empire dergisi sayesinde edindim ve ayrıca içinde yer alan bilgiler yabancı oyuncularla,yönetmenlerle rprtjları gercekten dıkkat cekıcı.daha okumayanınız varsa şiddetle öneriyorum ve bu konu hakkında ne dşdğnzüde mrk ettm=)
sinema
empire
total film
sinema
empire
total film
30 Nisan 2008, Çarşamba 23:12

Mesaj: 138ALTYAZI aylık sinema dergisini önerebilirim. İnternet sitesi de çok iyi
1 Mayıs 2008, Perşembe 11:31

Mesaj: 46Sinema ve Total Film i her ay zevkle takip ederim.
1 Mayıs 2008, Perşembe 20:41

Mesaj: 10sinema dergisi bence cok iyi bir kaynak,uzun zamandır da yayında..altyazı dergisinin eleştrileri cok basarılı
5 Mayıs 2008, Pazartesi 14:19

Mesaj: 484Empire, Altyazı ve özelliklede adı üstünde Sinema dergisi çok yararlı faydalı bir dergi eleştirmenleride 5 yıldızlı benim takipçisi olduğum hemen hemen tek dergi. Sinema dergisini tavsiye ederim...
6 Mayıs 2008, Salı 11:28

Mesaj: 2film + çok iyiydi. sadece 21 sayı çıkarabildiler,hepsini aldım. onun haricinde sinemayı da yıllardır hiç bir sayısını kaçırmadan okuyorum. total filmi hiç bi şekilde sevemedim.empire ı verdği filmlere göre alıyorum. iyi film verdikleri vakit kaçırmamaya özen gösteriyorum.
6 Mayıs 2008, Salı 13:34