Mesaj: 40Ağlamama ramak kalmıştı: Milyon Dolarlık Bebek, Fil Adam ve Duvar....
26 Nisan 2008, Cumartesi 22:02

Mesaj: 8babam ve oğlum,titanic,yeşil yol,osmanlı cumhuriyeti...
8 Aralık 2008, Pazartesi 13:34

Mesaj: 17Kesinlikle Braveheart, Forrest Gump, The Pursuit Of Happyness ve de tabi ki Eşkiya
11 Aralık 2008, Perşembe 21:25

1.İsa'nın Çilesi
2.Titanik
3.What Dreams May Come filminde de Robin Williams'ın ölen eşini kurtarmak için Cehennem'e bile gitmesi oldukça duygulandırmıştı beni.
1.İsa'nın Çilesi
2.Titanik
3.What Dreams May Come filminde de Robin Williams'ın ölen eşini kurtarmak için Cehennem'e bile gitmesi oldukça duygulandırmıştı beni.
11 Aralık 2008, Perşembe 22:24

**The Man Without a Face ... (1993) Nick Stahl filmin sonunda okulundan mezun oldugu gun kalabaligin arasindan gorusmesi yasaklanan hocasi Gibson'i gorur ve el sallar...
**Man on Fire (2004)... Dakota'nin annesiyle kavusmasini saglayan Denzel, kendini teslim eder ...
**Born on the Fourth of July (1989)... Cruise'un annesinin, Vietnam'dan sakat olarak donen ogluna "seni kalabaliga seslenirken gordum" dedigi an ...
**Road to Perdition (2002)... Hanks'in oglunun oldukten sonra babasi icin "herseye ragmen o benim babamdi" dedigi an...
**The Man Without a Face ... (1993) Nick Stahl filmin sonunda okulundan mezun oldugu gun kalabaligin arasindan gorusmesi yasaklanan hocasi Gibson'i gorur ve el sallar...
**Man on Fire (2004)... Dakota'nin annesiyle kavusmasini saglayan Denzel, kendini teslim eder ...
**Born on the Fourth of July (1989)... Cruise'un annesinin, Vietnam'dan sakat olarak donen ogluna "seni kalabaliga seslenirken gordum" dedigi an ...
**Road to Perdition (2002)... Hanks'in oglunun oldukten sonra babasi icin "herseye ragmen o benim babamdi" dedigi an...
11 Aralık 2008, Perşembe 22:55

babam ve oğlum,koro,beyaz melek, taegukgi, panın labirenti,hayat güzeldir, beynelminel,kara nisan,kaplumbağalarda uçar,iwo jima dan mektuplar, kalkütanın çocukları,hırsız,uçurtma avcısı.... liste uzar giderrrr
)
babam ve oğlum,koro,beyaz melek, taegukgi, panın labirenti,hayat güzeldir, beynelminel,kara nisan,kaplumbağalarda uçar,iwo jima dan mektuplar, kalkütanın çocukları,hırsız,uçurtma avcısı.... liste uzar giderrrr
)11 Aralık 2008, Perşembe 23:41

Moulin Rouge
Pay it forward
Devrim arabaları
Siz istemesenizde bu filmler gözlerinize bişey kaçtırır
Moulin Rouge
Pay it forward
Devrim arabaları
Siz istemesenizde bu filmler gözlerinize bişey kaçtırır

12 Aralık 2008, Cuma 09:49

Mesaj: 11Ya belki çok garip gelecek ama KİNG KONG filminde gözlerim yaşardı. Bir de NOTEBOOK filmi de beni çok etkilemişti.
15 Aralık 2008, Pazartesi 10:44

-titanik
-kasımda aşk başkadır
-umudunu kaybetme...
-titanik
-kasımda aşk başkadır
-umudunu kaybetme...
20 Aralık 2008, Cumartesi 21:37

Mesaj: 8Kutup çizgisi aşıkları,P.s. I love you,Before the rain...
20 Aralık 2008, Cumartesi 22:04