Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
Bir film yazın "izlerken AĞLAMIŞTIM" dediğiniz....
Ağlamama ramak kalmıştı: Milyon Dolarlık Bebek, Fil Adam ve Duvar....
Hayat Güzeldir, Babam ve Oğlum
120,BEYNELMİNEL
Beyaz Melek
PS: I Love You=)
babam ve oğlum,titanic,yeşil yol,osmanlı cumhuriyeti...
Kesinlikle Braveheart, Forrest Gump, The Pursuit Of Happyness ve de tabi ki Eşkiya
Belki ağlamadım ama gözlerimi dolduran filmler;
1.İsa'nın Çilesi
2.Titanik
3.What Dreams May Come filminde de Robin Williams'ın ölen eşini kurtarmak için Cehennem'e bile gitmesi oldukça duygulandırmıştı beni.
Aglamaktan beter oldugum 4 film...
**The Man Without a Face ... (1993) Nick Stahl filmin sonunda okulundan mezun oldugu gun kalabaligin arasindan gorusmesi yasaklanan hocasi Gibson'i gorur ve el sallar...
**Man on Fire (2004)... Dakota'nin annesiyle kavusmasini saglayan Denzel, kendini teslim eder ...
**Born on the Fourth of July (1989)... Cruise'un annesinin, Vietnam'dan sakat olarak donen ogluna "seni kalabaliga seslenirken gordum" dedigi an ...
**Road to Perdition (2002)... Hanks'in oglunun oldukten sonra babasi icin "herseye ragmen o benim babamdi" dedigi an...
o kadar çok ki
babam ve oğlum,koro,beyaz melek, taegukgi, panın labirenti,hayat güzeldir, beynelminel,kara nisan,kaplumbağalarda uçar,iwo jima dan mektuplar, kalkütanın çocukları,hırsız,uçurtma avcısı.... liste uzar giderrrr)
I am Sam
Moulin Rouge
Pay it forward
Devrim arabaları

Siz istemesenizde bu filmler gözlerinize bişey kaçtırır
egeman kusura bakma ama babam ve oğlum
Ya belki çok garip gelecek ama KİNG KONG filminde gözlerim yaşardı. Bir de NOTEBOOK filmi de beni çok etkilemişti.
-tutku (isa'nın çilesi)
-titanik
-kasımda aşk başkadır
-umudunu kaybetme...
Kutup çizgisi aşıkları,P.s. I love you,Before the rain...
Copyright © 1998-2009 Sinema.com