Forum » Sinema.com » Forum ve site ile ilgili istekler
yorumları düzeltme ımkanımız olsa
forumlarda yanlış veya hatalı yazdıgımız yerler oluyor...onları duzeltemedıgımız ıcın tekrar yazmak zorunda kalıyoruz...
bı cozum yoluna ulasabılırmıyız????
söylememe bile gerek yok ama girdiğim her forumdada var
olursa gerçekten çok iyi olur büyük bir istek değil ama bunu ön planda tutmaları gerekiyor forum adına........
destegın ıcın tesekkurler
birşey değil herzaman
ben de yazmistim zamanında ancak sallamadilar pek...

http://www.sinema.com/forum/mesaj/466/duzeltme-edit-olanagi
Güzel fikir uygulanırsa iyi olur.
Güzel bir fikir burak hatalı yazımların önüne geçilmiş olur. Neden cevap yazmıyorsun.
Zaten çok büyük bir istekde değil olması gereken bir şey
Arkadaşlar bir şeyi yanlış yazdıysanız yeni bir mesaj yazarak doğru halini gönderebilirsiniz. İmla hataları ise elbette olabilir, zaten forumda düzgün bir Türkçe kullandıktan sonra bir kaç ufak imla hatası sorun teşkil etmiyor.

Düzenleme imkanının olmaması ise tamamen moderasyona yönelik. 24 saat forumu takip edemediğimiz için şikayet edilen bir mesajın sahibi tarafından değiştirilmesi hoş olmaz. Kısacası daha efektif bir çözüm buluncaya kadar düzenleme özelliği olmayacak.
Tek bir moderatörün ilgilendiği forumda, düzeltme gibi bir işlevin etkisiz, gereksiz bulunması, sadece şikayet edilmesi durumu ile ilişkilendirilmesi ilginç gerçekten...

Kullanıcı dostu olmayan bir arayüzle bizi baş başa bırakan, üstüne istekleri de bu şekilde geri çeviren moderatörlerin ne amaçladığını merak etmekteyim...

Size kolay gelsin...
Yazdığı mesajdan, düzenleme özelliğinin gereksiz ya da etkisiz olduğunu nasıl çıkardın ben de onu ilginç bulunuyorum. Ayrıca isteğin geri çevirildiği falan da yok, daha makul bir çözüm buluncaya kadar olmayacağını söyledim.

Ayrıca her fırsatta birbirimize saldıracağımıza, forumun asıl amacı olan sinemadan konuşsak nasıl olur?
))
"Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" diyorsun yani.
Sana bundan sonra "Tranporter Burak" diyelim mi?
arkadaşlar kavgaya gerek yok . Yapacam dedi.

amma büyük şeymiş düzeltme. yazarsınız yeni mesaj düzeltmiş olursunuz.. burak eline emeğine sağlık canını sıkma
karısıklık olmaması ıcın sölemıstık nese ya neden ustelıyoruz kı nasıl olsa burak bunun olabılme olasılgını bıze söledı
Copyright © 1998-2008 Sinema.com