...diye düşündüm birden :)
su an aklından ne geçiyo ne düşünüyosun bızımlede paylaşsan ""diye düşündüm birden""

maksat samımı bı forum olsun
bu forum sinema.com'un film altı yorumlarına darbe mi vurdu?!
zira kendini gösteren burda gösteriyor ya bende dahil.yorum yazmamışım bayadır ordan çıkardım.
Sitenin forumu katılan az bi takip edildimi süratlanıyor daha sonra 1 hafta kimse bişey yazmıyor kendi sorduğumuz sorulara kendimiz cevap veriyoruz.
Film altı yorumlarda kabul görmesi görmemesi oluyor.
Forum biraz daha chat ortamı oluyor seri bir şekilde yazma kim kendini göstermek istiyorsa göstersin sorun olmaz.,..,..
Yeter ki doğru, düzgün şeyler yazılsın..
arkadaslar bence artık su konuyu kapayalım , fılmlerın altına yorum yazsakta bunları hepsı okunmadan konulmuyodur buna emınım.bu konu hakkında daha önce mod arkadas yeterklı bılıgıyı vermıstı.
evet forum sayfasına raabet azaldı.bundan ıkı hafay önceye kadar bırçok uye ıle gayet ıyı bır sekılde konusuoduk ne varkı karsımdakıden negatıf elektrık almaya baslayınca işler değişti.gerek ısın yogunlugu bahane olsun gerek foruma ılgılını az olması benı etkıledı acıkcası.

arkadasları hadı forumu canladıralım dıe dusundum ;)
sentimental haklı.. maksat samimi bi forum olsun demiş zaten en baştan.
samimiyet muhabbet.. durmak yok foruma devam
valla ben onaylama monaylama hakkında bişi demedim...analiz yaptımkimse anlamadı mı?diyorum ki forum açılınca sinema altı yorumlarını etkiledi.sayı olarak.bu gelmişti birden aklıma.neyse.herneyse.
foruma bi kaç konu açem bari.
bu aralar çok sacmalıorum dıe dusunuorum

arkadaslar foruma azda olsa bı hareket devamını beklıoruzzzzzzzz
Pekala...
siz yeterki hareketlilik isteyin...
şu son 15 dk içinde;
1) bugün çok sıkıldığımı;
2) havaların birden ve fazlaca sıcaldığını;
3) artık öss belası olmadığına göre, bu yaz için plan yapmaya başlayabileceğimi;
4) madem evde yalnızım, gideyim, kendime şöyle 1 kiloluk bir dondurma, en büyüğünden ruffles cips, bir de cola alayım da sinema izlemenin tadına varayım
diye düşündüm...................
Annem yatsada Garez'i izlesem korksam die düşündüm birden
korku filmi izlesem mi die düşünüorm
şuan sıkıldığım için we sıcaklardan bunaldığım için tek sey düşünüyorum ''küresel ısınma bitsede sıcaklardan kurtulsak ''bıktım bu sıcaktan buras 35 dereceydi sabah ögleni hiç düşünemiyorum:'( :S
Hayatım o kadar sıkıntılı ki epeydir;bütün olumsuzluklar üstüste geliyor ne zaman düzelecek bu sefil hayatım diye düşündüm birden...
Sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat film konusunda kararsız kaldım.
ilk sayfada olmalı bu konu yazayım bir mesajda taşıyayım bari oraya diye düş...
Dükkanımda canım sıkılmış otururken "şimdi içeri Brad Pitt girse" diye düşündüm birden
eski yorumlarımı okuyunca forumun beni sitenin kendisinden koparması hiç hoş olmamış diye düşü...
Copyright © 1998-2008 Sinema.com