Mesaj: 234su an aklından ne geçiyo ne düşünüyosun bızımlede paylaşsan ""diye düşündüm birden""
maksat samımı bı forum olsun
maksat samımı bı forum olsun
22 Nisan 2008, Salı 22:59

bu forum sinema.com'un film altı yorumlarına darbe mi vurdu?!
zira kendini gösteren burda gösteriyor ya bende dahil.yorum yazmamışım bayadır ordan çıkardım.
zira kendini gösteren burda gösteriyor ya bende dahil.yorum yazmamışım bayadır ordan çıkardım.
30 Mayıs 2008, Cuma 21:56

Mesaj: 480Sitenin forumu katılan az bi takip edildimi süratlanıyor daha sonra 1 hafta kimse bişey yazmıyor kendi sorduğumuz sorulara kendimiz cevap veriyoruz.
Film altı yorumlarda kabul görmesi görmemesi oluyor.
Forum biraz daha chat ortamı oluyor seri bir şekilde yazma kim kendini göstermek istiyorsa göstersin sorun olmaz.,..,..
Yeter ki doğru, düzgün şeyler yazılsın..
Film altı yorumlarda kabul görmesi görmemesi oluyor.
Forum biraz daha chat ortamı oluyor seri bir şekilde yazma kim kendini göstermek istiyorsa göstersin sorun olmaz.,..,..
Yeter ki doğru, düzgün şeyler yazılsın..
31 Mayıs 2008, Cumartesi 15:09

Mesaj: 234arkadaslar bence artık su konuyu kapayalım , fılmlerın altına yorum yazsakta bunları hepsı okunmadan konulmuyodur buna emınım.bu konu hakkında daha önce mod arkadas yeterklı bılıgıyı vermıstı.
evet forum sayfasına raabet azaldı.bundan ıkı hafay önceye kadar bırçok uye ıle gayet ıyı bır sekılde konusuoduk ne varkı karsımdakıden negatıf elektrık almaya baslayınca işler değişti.gerek ısın yogunlugu bahane olsun gerek foruma ılgılını az olması benı etkıledı acıkcası.
arkadasları hadı forumu canladıralım dıe dusundum ;)
evet forum sayfasına raabet azaldı.bundan ıkı hafay önceye kadar bırçok uye ıle gayet ıyı bır sekılde konusuoduk ne varkı karsımdakıden negatıf elektrık almaya baslayınca işler değişti.gerek ısın yogunlugu bahane olsun gerek foruma ılgılını az olması benı etkıledı acıkcası.
arkadasları hadı forumu canladıralım dıe dusundum ;)
2 Haziran 2008, Pazartesi 17:43

Mesaj: 96sentimental haklı.. maksat samimi bi forum olsun demiş zaten en baştan.
samimiyet muhabbet.. durmak yok foruma devam
samimiyet muhabbet.. durmak yok foruma devam

2 Haziran 2008, Pazartesi 19:23

valla ben onaylama monaylama hakkında bişi demedim...analiz yaptımkimse anlamadı mı?diyorum ki forum açılınca sinema altı yorumlarını etkiledi.sayı olarak.bu gelmişti birden aklıma.neyse.herneyse.
foruma bi kaç konu açem bari.
foruma bi kaç konu açem bari.
2 Haziran 2008, Pazartesi 23:49

arkadaslar foruma azda olsa bı hareket devamını beklıoruzzzzzzzz
arkadaslar foruma azda olsa bı hareket devamını beklıoruzzzzzzzz
4 Haziran 2008, Çarşamba 14:26

siz yeterki hareketlilik isteyin...
şu son 15 dk içinde;
1) bugün çok sıkıldığımı;
2) havaların birden ve fazlaca sıcaldığını;
3) artık öss belası olmadığına göre, bu yaz için plan yapmaya başlayabileceğimi;
4) madem evde yalnızım, gideyim, kendime şöyle 1 kiloluk bir dondurma, en büyüğünden ruffles cips, bir de cola alayım da sinema izlemenin tadına varayım
diye düşündüm...................
siz yeterki hareketlilik isteyin...
şu son 15 dk içinde;
1) bugün çok sıkıldığımı;
2) havaların birden ve fazlaca sıcaldığını;
3) artık öss belası olmadığına göre, bu yaz için plan yapmaya başlayabileceğimi;
4) madem evde yalnızım, gideyim, kendime şöyle 1 kiloluk bir dondurma, en büyüğünden ruffles cips, bir de cola alayım da sinema izlemenin tadına varayım
diye düşündüm...................
19 Haziran 2008, Perşembe 21:01

Mesaj: 3Annem yatsada Garez'i izlesem korksam die düşündüm birden

1 Temmuz 2008, Salı 22:14

Mesaj: 55şuan sıkıldığım için we sıcaklardan bunaldığım için tek sey düşünüyorum ''küresel ısınma bitsede sıcaklardan kurtulsak ''bıktım bu sıcaktan buras 35 dereceydi sabah ögleni hiç düşünemiyorum:'( :S
7 Temmuz 2008, Pazartesi 13:24

Mesaj: 65Hayatım o kadar sıkıntılı ki epeydir;bütün olumsuzluklar üstüste geliyor ne zaman düzelecek bu sefil hayatım diye düşündüm birden...
8 Temmuz 2008, Salı 13:26

Mesaj: 258Sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat film konusunda kararsız kaldım.
9 Temmuz 2008, Çarşamba 13:16

ilk sayfada olmalı bu konu yazayım bir mesajda taşıyayım bari oraya diye düş...
15 Temmuz 2008, Salı 14:13

Mesaj: 10Dükkanımda canım sıkılmış otururken "şimdi içeri Brad Pitt girse" diye düşündüm birden
15 Temmuz 2008, Salı 15:16

eski yorumlarımı okuyunca forumun beni sitenin kendisinden koparması hiç hoş olmamış diye düşü...
16 Temmuz 2008, Çarşamba 12:11