Mesaj: 212su an aklından ne geçiyo ne düşünüyosun bızımlede paylaşsan ""diye düşündüm birden""
maksat samımı bı forum olsun
maksat samımı bı forum olsun
22 Nisan 2008, Salı 22:59

Bende kredi kartı borcumu düşünüyorum. Nasıl ödenecek diye
Harcarken güzel Öderken zor
Bende kredi kartı borcumu düşünüyorum. Nasıl ödenecek diye
Harcarken güzel Öderken zor
28 Nisan 2008, Pazartesi 14:23

Mesaj: 116Acaba uyuyan güzel uyandığında...beyaz atın arkasında giderken...uyanan sonradan "şımaran güzel" miydi?yoksa cüceler miydi?diye düşündüm birden...Zira yaptıkları unutuldu birden uzun kız için...Sonra saçma mı oldu?diye düşündüm.Ne saçma olcak yaa yatağını verdi adamlar...utanmadan da yattı.
28 Nisan 2008, Pazartesi 23:24

Mesaj: 116bu forum bir yavaşlayıp bir hızlanarak mı ilerliyor?...
2 Mayıs 2008, Cuma 23:33

Mesaj: 185burak(modertr)artık bizi takmıyor neler neler yazdık...
3 Mayıs 2008, Cumartesi 11:42

Mesaj: 116forum artık yöneticiler olmadan, kendi üyeleriyle kendini döndürebilecek duruma gelmeli...
Bizlere kaderlerimizin kötü olduğuna inandıran başkalarının kaderleri ise...daima bizimkinden de kötüsü olduğunu bile bile utanmadan şansızlık dediğimiz şeyler aslında bencilliğimiz midir?nedir?...
Sinema sanatı empati yapabilenlere yönelik bir sanat mıdır?yoksa sadece bunu yapabilenler mi sinemayla uğraşmalıdır?
dinlediğim şarkıyı herkes dinlemeli...ama popüler de olmamalı.
diye düşündüm birden.
Bizlere kaderlerimizin kötü olduğuna inandıran başkalarının kaderleri ise...daima bizimkinden de kötüsü olduğunu bile bile utanmadan şansızlık dediğimiz şeyler aslında bencilliğimiz midir?nedir?...
Sinema sanatı empati yapabilenlere yönelik bir sanat mıdır?yoksa sadece bunu yapabilenler mi sinemayla uğraşmalıdır?
dinlediğim şarkıyı herkes dinlemeli...ama popüler de olmamalı.
diye düşündüm birden.
4 Mayıs 2008, Pazar 11:50

Mesaj: 46Şimdi güzel bir filmde oynamak vardı ya da Oscar törenlerini canlı canlı izlemek vardı diye düşünüyorum.. 

4 Mayıs 2008, Pazar 15:14

Mesaj: 7319 mayıs çalışmalarında giyeceğim komik kıyafetlerle nası rezil olucam diye düsünüyorum
4 Mayıs 2008, Pazar 15:34

Mesaj: 408burak'ı fazla sinirlendirmemelisiniz diye düşünüyorum.....
4 Mayıs 2008, Pazar 17:50