Alıntı:
Çay kahve vs için buraya buyrun. Kafanıza göre konu açın, tartışma yaratın! 24 saat açık, herkese açık!

Herkesın korktuğu veya tiksındığı şeyler vardır.bazıları karanlıktan bazıları yüksekten bazıları ise böceklerden korkar.

Açıkçası ben hamam böceklerı ve solucanlardan acayıp tıksınırım.
Peki ya siz ...??
Bende yılanlardan çok korkarım. Sanada katılıyorum. Sevimsiz hayvanlar.

Ha birde karanlıktan korkarım. Hep kötü birileri gizlenir oralara ve insanlara engel olmaya çalışırlar.
@Babangida

imkanım olsa besleyecegim/büyüteceğim hayvandır yılan...
olabilir. besleyemezsin demedim. Sadece korktuğumu söyledim.
cevapları bırbırımızı iğnelemek için sölemesek, herkes kendı gorusunu yazsa nasıl olur ????
@babangida

yav yanlis anlama hemen. ben sadece aradaki farkı söyledim...
sentimental iğnelemek için soylemediğimi belirttim. Ancak biraz geç kalmış, senin mesajının altına geldi...
Böcekler, teknoloji ve tıp bilimi için ilham kaynağıdır. Ekolojik dengeyi sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Eko-zincirin belki de en sağlam halkasıdır. Dünya üzerindeki ARI popülasyonunu yok olduğunu varsaydığımızda, insanoğlunun ömrü dört yıldır. Dolayısıyla her ne kadar onları "sevemesek te" onlarsız yaşayamayız.
Bana gelirsek, deniz anasından tiksinirim...

Bunun dışında, zarar vermeyeceğini bildiğim hiçbir hayvandan tiksinmem ya da korkmam...

Aslan saldırsa çakıyla öldürürüm o derece... (Atma Ziya!... )
.
Evet benimde böcek ve türlerinden fobim var
sürüngenlerde buna dahil....
böcek korkun ile ilgil sanırım iki üç hafta önce bi yazı yazmıştım,yine burada...kafam iyiydi herhal yollamamışım,şimdi farkettim...Mealen şööle demiştim..içindeki böcek korkusu yersiz diil,içinde bulunduğumuz zamanlardan birirnin de adı,latince böcek anlamına gelen bir kelimeden türetme..bu çağın en büyük hakimi aslında böcekler..bu dünyanın gerçek hakimi onlar...buna emin ol...sadece sayısal 0olarak çok olduklarından değil aynı zamanda dünyayı gerçek manada ayakta tutan onlar olduğundan...
eh,insan ister istemez kaygılanıyor,bi gün bu mal sahipleri ,biz kiracıları evi boşaltın diye uyarırlarsa,uyarmakla da kalmayıp siktir çekerse halimiz nice olur...korkmak lazım,ya da teslim olmak...
bu başlık için teşekkürler...
ben her türlü "eklem bacaklı" hayvandan nefret ederim. karınca, sinek, hamamböceği, kırkayak, her türlü örümcek/özellikle örümcek...
kat'iyyen, bir saniye dahi tahammiül edemem bu saydığım yaratıkların varlığına. gördüğüm anda büyük bir zevkle canlarını okurum...
arıları severim. deniz anasından da nefret ederim. çünkü zamanında saldırısına uğramıştım. her ne kadar fiziksel anlamda bir saldırı olmasa da bana değdiği anda vücudumun başına gelenler, bunun adına "saldırı" koymak için yeterli...
karanlığı sevmem. karanlık yerlerde sürekli birilerinin, birşeylerin, ne olduğu belirsiz şekilsiz yaratıkların varolduğunu sanırım...
yüksekliği severim, ama derinliği sevmem...
yeterlidir herhalde...
sustuk zaten bız
böceklerin hepsinden değilde benim de hamam böceğine karşı bi fobim var. eski evimizde heryerde görürdüm kendisini ve psikolojim mahvolmuştu. ama haham böceklerinin aıds hastalarının tedevisi için kullanıldıklarını duyduğumdan beri daha az korkuyorum. gerçekten mükemmel bi ekolojik denge var.
böcekler değil de ben daha çok karanlıktan korkuyorum.
Copyright © 1998-2009 Sinema.com