Forum » Filmler » Üçlemeler, seriler
Beğendiğin bir filmin devamının çekilmesini hiç istedin mi?
Yeni bir film izlediniz diyelim. Filmden sonra içinizden "inşallah bu filmin devamını çekerler" dediğiniz oldu mu ?

Benim oldu. Örneğin ; dinazor filmi
ilk izlediğimde "007 james bond" filminin devamını istemiştim ama fazla istemişim galiba.. adamlar filmi diziye çevirdiler..
Star Wars...

ama Lucas çekmeyecek...
geleceğe dönüş
yüzüklerin efendisi filmini çok sevdiğim için devamının gelmesini çok istedim ama yinede filmleri tatında bıraksalar daha iyi olur düşüncesindeyim..
oyum orochimaru ya star wars star wars star wars star wars star wars=)
kutsal damacana ;)
ve kelebek etkisi tabiki.
talihsiz serüvenler dizisi nin devamını istiyorum... ki sanırım o da olur.
İyi, Kötü ve Çirkin, Aslan Kral, El Mariachi, Son Durak, Kill Bill, Kelebek Etkisi...
benim sanırım biraz fazla ;talihsiz serüvenler;karanlıklar ülkesi;gelecege dönüş;isterdim
azda olsa karayip korsanları (çünkü konuyu karıştırmadan kısa we öz olarak akılda kalıcı bir etki yaptılar)
filmi izledikten sonra devamını keşke cekseler dediğim hiç olmadı.sadece star wars'ın 4-5 ve 6.bölümlerinin yeniden çekilmesini istiyorum,günümüz teknolojisiyle harika olacağını düsünüyorum.
sunu da eklemek isterim ki eger en basında film seri olarak planlanmıssa ozaman devamını ceksinler.ama bazı filmler çok iyi gişe yapınca yapımcılar hemen devamını çekıyor ve bu bana gore cok sacma.
açıkçası kelebek etkisi-1'i izledikten sonra 2'yi çok bekledim keşke beklemeseydim.çünkü çok berbattı.
sav V
son durak 4 devam filmi olmasını cok isterdim
çokkk fazla devam isteyen biri değilimdir herşey tadında kalmalı bence

ama testere serisini büyük bi heyecanla bekliyorummmmmm
Copyright © 1998-2008 Sinema.com