Forum » Filmler » Üçlemeler, seriler
El Mariachi-Desperado-Once Upon a Time in Mexico
Çok kıymetli Robert Rodriguez'in çok kıymetli dillere destan üçlemesi ne olacak!!
El mariachi' de henüz kendi halinde bir yönetmen olmasına (henüz Quentin Tarantino desteği görmeden) rağmen harikalar yaratıyor. Ve bu eğlenceli kanlı filme yenilerini ekleyerek devam ediyor. Hele Antonio Banderas'ın abartılı oyunu ve "Süper İngilizcesi" , patlayan Q.T. kafası ile Desperado'nun yarattığı etki en üst sınırlara geliyor. Once Upon a Time in Mexico'ya söyleyecek laf kalmıyor çünkü içinde bir de Johnny Depp'i var. Kesinlikle izlendikçe izlenesi bir üçleme...
Zevkine, beğenine saygı duyuyorum. Ancak, açıkçası serinin hiçbir filminden hoşlanmadım. Üçü de bayağı gelmiştir. Hele hele, Depp olmasına rağmen üçüncüsü çok ucuzdu açıkçası. Adı bile özenti duruyor bana göre... -Toprağı bol olsun Sergio Leone' nin....

Ön yargıyla da gitmedim şimdiye kadar hiçbir filmine ancak, Rodriguez' in izlediğim hiçbir filmini sevemedim... -Sin City vs dahil...-
Canım herkesin beğenisi başka tabii ama zaten o ucuzluğun içinde, ucuzu sanki çok kıymetliymiş gibi yapmasını seviyorum ben. Tarantino gibi belki biraz onu da çok seviyorum ve her ikisindeki gerçeküstü abartı benim hoşuma gidiyor. Bilerek abartıyorlar, kan abartı, oyunculuk abartı, Rodriguez'i güzel kılan da bu.
Q. Tarantino ve Rodriguez in filmleride çok fazla mantıksızlık var.Onları böyle üne kavuşturanda bu mantıksızlık abartı ve kandır.Seyirci bunu biliyor ve buna bayılıyor. İşlerinde başarılı yönetmen ikiside ama ben onların filmlerinde hiç tat alamıyorum,izlemesem de olur diyebiliyorum ama ablam çok met etti Q.T.nun bir filmini ''Kurşun Geçirmez'' diye bulursam izlicem merak ettim dogrusu.
Serinin üç filmi de harika, ama ben en çok El Mariachi' yi beğendim. Serinin az bütçeyle çekilen, ama en iyisi, doğalı olanı bu...
Copyright © 1998-2008 Sinema.com