Bu başlığı açmak bile bana gurur veriyor. Ölmeden önce mutlaka izlenmesi gereken bir film. Zaten Edward Norton un çektiği bir filmin kötü olmasına ihtimal vermiyorum,sanırım hayatı boyunca da kötü film çekemeyecek. Crash gibi basit mantıklı bir kaç güzel sahneli bir ırkçılık filminden sonra böyle bir şaheseri izlemek insana tuhaf hissettiriyor kendini. Daha çok değerini anlamamı sağladı benim.
Edward Norton la ilgili söylediğin herşeye, tamamen katılıyorum. Gerçek bir aktör bence. Bu filmdeki ırkçılıkla ilgili yaklaşımın ise; asla ve asla "Crash" filmindeki anlatım güzelliğine denk olamayacagını belirtmem gerek. "Crash" senaryo ve oyunculuklar bakımından çok daha kaliteli bir film..
CRASH ı henüz izlemedim ama EDWARD NORTON ın oyunculuğu hakkında bir şey söylemeye gelince gerçekten övülesi bir aktör ve oynadığın rolün kalıbına cukk diye oturan parmakla sayılabilecek kadar az olan oyunculardan birisi. Onun oynadığı filmlerden birini izlediğimde vay be gerçekten böyle bir şey olabilir bunu bire bir hissettim diyebiliyorum...
hem ırkçılık hem de oyunculuk açısından ders veren bir film evet crashda çok güzel bir film ama american history xdeki edward norton perfonmansını şimdilik hiç bir filme değişmem
Edward Norton, Hollywood'un son dönemde gördüğü en başarılı aktörlerden biri bence. Oynadığı her filmde başarılıydı. Ama tabi The American History X onu keşfettiğimiz ve bu adam daha çook işler yapar dediğimiz filmdi...Aşırı ırkçı bir insan portresinden giderek yaptığı hataları anlayan bir insan portresine geçişi çok başarılıydı. Tabi filmin de o dönemde yapılan filmler içerisinde en marjinal olanlarından biri olduğunu unutmayalım. Filmin anlatımı ve oyunculukların muhteşemdi. Edward Norton yüzümüzü de kara çıkartmadı tabi bu geçen zamanda...Birbirinden güzel bir çok filmde de oynadı. Bu arada The American History X, Crash'ten daha iyi bir filmdi bence...
Copyright © 1998-2008 Sinema.com