Mesaj: 2Mükemmelbir sinema keyfi için olmazsa olmaz unsurların başında sinema salonlarıgeliyor. Tavsiye ettiğiniz sinema salonları var mı? yada hangi sinema salonun gidilmemeli ?
13 Nisan 2008, Pazar 17:52

Vizyon Sinema Cafe kesin herhafta uğra
)
Vizyon Sinema Cafe kesin herhafta uğra
)14 Nisan 2008, Pazartesi 11:42

Cinebonus (Tepe Nautilus): Salonlar alttakine göre büyük, 20-30 dk reklam, kimi zaman 10dk ara bitiminde de reklam. Ses sistemi fena değil...
Capitol Spectrum 14: Salonlar üsttekine göre küçük, az reklam, fena olmayan ses sistemi...
Ben ulaşım kolaylığı açısından bunlara gidiyorum. Diğerlerini arkadaşlar yazsınlar..
Cinebonus (Tepe Nautilus): Salonlar alttakine göre büyük, 20-30 dk reklam, kimi zaman 10dk ara bitiminde de reklam. Ses sistemi fena değil...
Capitol Spectrum 14: Salonlar üsttekine göre küçük, az reklam, fena olmayan ses sistemi...
Ben ulaşım kolaylığı açısından bunlara gidiyorum. Diğerlerini arkadaşlar yazsınlar..
14 Nisan 2008, Pazartesi 12:23

Mesaj: 31arkadaşlar cevahirdeki sinema salonlarına mutlaka gidin. farkı görüceksiniz ;)
30 Mayıs 2008, Cuma 16:52

Mesaj: 36bu konunun başka bir yere açılması gerekmiyor mu yaa
17 Temmuz 2008, Perşembe 13:20

Mesaj: 32izleme zevki açısından cevahir salonları ve istinye park imax salonu güzeldir.
alkazar ve emek'i de eski naif havalarını korudukları için severim.
bir de cinemajestic var, nedeninden emin değilim ama çok severim. ortamı sempatik mi geliyor ne
küçümen yeşilçam sineması'nı da kimi önemli filmleri birkaç hafta sonra yakalama fırsatı verdiği için takip etmeye çalışırım.
alkazar ve emek'i de eski naif havalarını korudukları için severim.
bir de cinemajestic var, nedeninden emin değilim ama çok severim. ortamı sempatik mi geliyor ne

küçümen yeşilçam sineması'nı da kimi önemli filmleri birkaç hafta sonra yakalama fırsatı verdiği için takip etmeye çalışırım.
15 Ağustos 2008, Cuma 10:58