Ben bi replik söylesem üyelerden biri repliğin hangi filme ait olduğunu bulmaya çalışsa, bilen üye yeni bi replik yazsa...
Repliği bilmeden yeni bi replik yazmasak...
Örneğin bu replik hangi filmden:
"Oyun bitti!" ->kolay bi açılış oldu... : )
Ben bi replik söylesem üyelerden biri repliğin hangi filme ait olduğunu bulmaya çalışsa, bilen üye yeni bi replik yazsa...
Repliği bilmeden yeni bi replik yazmasak...
Örneğin bu replik hangi filmden:
"Oyun bitti!" ->kolay bi açılış oldu... : )
13 Nisan 2008, Pazar 16:08

Mesaj: 57tam emin olmaıyorum ama Aliens filmi olmasın yanlış hatırlıo da olabilirim bilip bilmediğimden emin olamadığımdan yeni replik yazmadım eğer filmi bilmişsem ondan sonra yazayım
bu arada çok güzel düşünmüşsün bence çok güzel oynanır tabi bize katılan olursa!
)
bu arada çok güzel düşünmüşsün bence çok güzel oynanır tabi bize katılan olursa!
)13 Nisan 2008, Pazar 18:06

Yalnız cevap yanlış olmuş, zor geldiyse değiştirebilirim, oyunu devam ettirmek amacıyla...
=P
Yalnız cevap yanlış olmuş, zor geldiyse değiştirebilirim, oyunu devam ettirmek amacıyla...
=P
14 Nisan 2008, Pazartesi 18:05

Mesaj: 11Kulağa hoş geliyor, ben oynarım. "The Game" filmi olabilir mi?
16 Nisan 2008, Çarşamba 13:26

Mesaj: 57Bir tahmin daha yapıcam eğer bu da yanlışsa daha kolay bişey söylersin 'saw' filmi olabilir mi acaba tam hatırlamıyorum ama 2. filmdi galiba...
16 Nisan 2008, Çarşamba 13:39

meydan senin, repliği bekliyoruz =P
meydan senin, repliği bekliyoruz =P
18 Nisan 2008, Cuma 19:06

Mesaj: 58abi ozminya bişey yazmamış yazmam gerek mecbur yani oyunu ilerletmek için:
tanrıyı güldürmek istiyorsan, ona planlarından bahset
hadi kolay gelsin...
tanrıyı güldürmek istiyorsan, ona planlarından bahset
hadi kolay gelsin...
21 Nisan 2008, Pazartesi 20:40

Mesaj: 408şimdi bende yazacamda internet devrindeyiz kişi kolayca bulabiliyor. Bir tanede ben yazayım belki yazan olur
SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM bulan bulsun......
SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM bulan bulsun......
26 Nisan 2008, Cumartesi 23:48

yalnız bundan sonra için söylüyorum yani oyunu ilerletmek için 24 saat içinde yazılmazsa bi replik herhangibiri yazasın yani oyun durmaın maksat =)
yalnız bundan sonra için söylüyorum yani oyunu ilerletmek için 24 saat içinde yazılmazsa bi replik herhangibiri yazasın yani oyun durmaın maksat =)
29 Nisan 2008, Salı 18:10

K]hayallerinin birer hayal olarak kalacağının farkına varmıştı.
hadi bakalım...
K]hayallerinin birer hayal olarak kalacağının farkına varmıştı.
hadi bakalım...
2 Mayıs 2008, Cuma 04:26