Mesaj: 138Son yıllarda çok fazla dizi film yapıldı. Yapılıyorda.. Aslında hayatını sanat dünyasına adamış olan ve oradan ekmek yiyen insanlar için iyi .
Ancak halkımızın gelişimi için sakıncalı geliyor bana ..
Özellikle çoçuklarımızı çokkkkkkkk etkiliyor şu sihirli , cadılı diziler.Bence daha eğitici olmalılar.
Bazen TV ye takılıyorum tam beğendiğim bir dizi reyting uğruna yayından kaldırılıyor. Can sıkıcı olanlarda devam ettikçe devam ediyor. Yeter artıkkkkk.
Ancak halkımızın gelişimi için sakıncalı geliyor bana ..
Özellikle çoçuklarımızı çokkkkkkkk etkiliyor şu sihirli , cadılı diziler.Bence daha eğitici olmalılar.
Bazen TV ye takılıyorum tam beğendiğim bir dizi reyting uğruna yayından kaldırılıyor. Can sıkıcı olanlarda devam ettikçe devam ediyor. Yeter artıkkkkk.
11 Nisan 2008, Cuma 14:30

Mesaj: 543Tv programlarının öğretici olması gerekmektedir. Ama şimdiki tv programları berbat denecek kadar kötü tv dizileride %80'ı saçma ve insanların gelişimi için etkisizce gerçektende iyi bir program bulmak zorlaşıyor tv devri bana göre zekası düştü ve düşmeyede devam ediyor..........
11 Nisan 2008, Cuma 15:18

Mesaj: 37"tv deki zihniyet sapık mı? yoksa sonradan mı böle oldu.."
diye soruyoruz elbette kendimize ama şunu sölemeliyim.. kimsenin hakkını yememek lazım.. bir sürü kaliteli yapım var halen de yapılmakta dizi ve beyaz perdede yüzlerce proje geliştiriliyor her yıl bunların arasında rating uğruna yapılan işlerin dışında sanatsal filmlerde elbette var..
ve eklemekte isterimki bu bir "arz-talep" meselesidir..
sen millet olarak "recep ivediki" 4-5 haftada 4milyon kere izlersen diğer taraftada 5-10lira veripte diğer filmlere gitmezsen.. hak ettiğini alırsın elbette..
diye soruyoruz elbette kendimize ama şunu sölemeliyim.. kimsenin hakkını yememek lazım.. bir sürü kaliteli yapım var halen de yapılmakta dizi ve beyaz perdede yüzlerce proje geliştiriliyor her yıl bunların arasında rating uğruna yapılan işlerin dışında sanatsal filmlerde elbette var..
ve eklemekte isterimki bu bir "arz-talep" meselesidir..
sen millet olarak "recep ivediki" 4-5 haftada 4milyon kere izlersen diğer taraftada 5-10lira veripte diğer filmlere gitmezsen.. hak ettiğini alırsın elbette..
20 Nisan 2008, Pazar 16:58

Mesaj: 239artık dızılerımızdekı amac kısılerı tv karsısında uyusturmaktan baska hıc bı ıslevı yok....onun ıcın tv yı actıgım zaman yok perıler , cadılar , mantıksız olan bır cok sey var.bunlar bızden sonrakı nesıllerı dıs dunyaya kapalı olarak yetısmesıne sebep oluyor.
bırılerı dur desın artık !!!!!
bırılerı dur desın artık !!!!!
24 Nisan 2008, Perşembe 14:15

Mesaj: 165kesinlikle katılıyorum. şimdiki diziler tamamen hayal dünyasına kaymış durumda. bir kısmı da öylesine hikaye işte... kesinlikle eğitici amaç güdülmüyor...
24 Nisan 2008, Perşembe 15:25

Mesaj: 21Şu soruyu sormadan edemiyecem.O dizi filmlerde oynayan oyuncuların hepsine sorsanız hepsi eğitime sanata ,barışa , kardeşliğe dair mesajlar verirler ve dilekleri hep bu yöndedir veya halk için birşeyler yapmak adına iyi birşeylerin yapılması gerektiğini söylerler.Ancak nedense bu senaryolar önlerine konulduğunda bu dilek ve düşüncelerinin pek bi önemi kalmıyor herhalde.Birazda para,şöhret vs. kaygısı gütmüyorlarmı sizce?
Bir de şu var , bu sadece oyuncu veya senarist , program formatı hazırlayan kişilerle veya bunları yayınlayan kanallarla sınırlı değil.Görünen o ki halkın (maalesef) büyük çoğunluğu da bunları izliyor ve izlettiriyor.
Karma bi durum yani.Çoğunluğun istediği oluyor.
Bir de şu var , bu sadece oyuncu veya senarist , program formatı hazırlayan kişilerle veya bunları yayınlayan kanallarla sınırlı değil.Görünen o ki halkın (maalesef) büyük çoğunluğu da bunları izliyor ve izlettiriyor.
Karma bi durum yani.Çoğunluğun istediği oluyor.
24 Nisan 2008, Perşembe 16:44

Mesaj: 77Sevgili babaginda sana kesinlikle katılıyorum.Bir dizi furyası aldı başını gidiyor.Çoğu kaliteli de değil.Özellikle kurtlar vadisimidir nedir nefret ediyorum.Gençlere çok kötü örnek olduğunu düşünüyorum.
25 Nisan 2008, Cuma 11:07